Американски питбул териер
Публикувано: 04 September 2006 - 04:57 PM
Вижте си ЛС. victoryVVV
Proffit, че то всяко нормално мъжко питоподобно мисли само за две неща...и винаги се прави на маймуна ... b) super best А пък и то не е виновно тигровото - просто розовото куче започва да се разгонва.. s)
Proffit, че то всяко нормално мъжко питоподобно мисли само за две неща...и винаги се прави на маймуна ... b) super best А пък и то не е виновно тигровото - просто розовото куче започва да се разгонва.. s)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 September 2006 - 06:26 PM
=>
От сайта www.realpitbull.com, автор Mary Harwelik
Златни правила на собствениците на питбул
* Правилно е да държите вашият питбул в безопасно ограден двор или колиба, защитен от дразнещи го деца, случайни животни, и потенциални крадци на кучета
* Трябва да обучите своя питбул на послушание - обученият питбул е щастлив питбул(а също и с обучен питбул се живее по-лесно!)
* Трябва да предоставяте адекватни всекидневни възможности за упражнение за вашият питбул
* Трябва да социализирте правилно вашият питбул към широко разнообразие от хора, места и животни
* Трябва да държите вашият питбул под контрол при всички случаи, независимо дали е на повод или в обезопасено срещу бягство ограждение.
* Трябва да приемете фактът, че питбулът е естествено агресивен към други животни и да възприемете поговорката "Никога не вярвайте,че вашият питбул няма да се сбие!"
=>
П.П.-Сори за бавенето, ама уж щяха да ме водят на риба s)
От сайта www.realpitbull.com, автор Mary Harwelik
Златни правила на собствениците на питбул
* Правилно е да държите вашият питбул в безопасно ограден двор или колиба, защитен от дразнещи го деца, случайни животни, и потенциални крадци на кучета
* Трябва да обучите своя питбул на послушание - обученият питбул е щастлив питбул(а също и с обучен питбул се живее по-лесно!)
* Трябва да предоставяте адекватни всекидневни възможности за упражнение за вашият питбул
* Трябва да социализирте правилно вашият питбул към широко разнообразие от хора, места и животни
* Трябва да държите вашият питбул под контрол при всички случаи, независимо дали е на повод или в обезопасено срещу бягство ограждение.
* Трябва да приемете фактът, че питбулът е естествено агресивен към други животни и да възприемете поговорката "Никога не вярвайте,че вашият питбул няма да се сбие!"
=>
П.П.-Сори за бавенето, ама уж щяха да ме водят на риба s)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 04 September 2006 - 07:11 PM
Цитат
Особено важни точки! 1super
Публикувано: 05 September 2006 - 10:46 AM
Публикувано: 05 September 2006 - 12:23 PM
Цитат
Цитат
Особено важни точки! 1super
Bianko, това не забравяй все пак... за дзерот тигров ...bash

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 September 2006 - 12:49 PM
Здравейте много ми е интересна темата за питбула,аз самата съм горда собственичка на един най-социалните питбули,които съм виждала .От доста време исках такова куче ,но тъй като имах друго се въздържах да си взема ,причините са ви добре известни на всички.Определено разбрах ,че това е моята порода,всеки ден чакакм с нетърпение да се върна от работа ,зада я изведа да си играе .Тя е още малка ,но се радвам ,че засега е изключително добронамерена и към хора и към кучета и се наядявам да си остане така.Въпреки че имам богат опит с кучетата за първи път гледам пит и ще се радвам ако ми помагате и споделяте вашия опит с мен b) b)