Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3081 Потребителят е офлайн   bianko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 September 2006 - 12:59 PM

Честито tsveta!!! super best

#3082 Потребителят е офлайн   ivomoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:06 PM

agalina това е Леон този за който ти казах че чакаше котките да се нахранят и чак тогава почваше той

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ll.jpg (181.31K)
    Брой сваляния: 62

#3083 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 September 2006 - 01:08 PM

.....да яде от паницата ,нали ... b)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3084 Потребителят е офлайн   ivomoto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:13 PM

c) те ядяха от неговата и той чакаше дошичката

#3085 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:15 PM

Благодаря!Имам едно притеснение,когато беше на три месеца пред блока я нападнаха едни помияри ,които аз храня ,даже намерих дом на малките им,но те са доста зли ,за да я предпазя ме ухапаха по крака ,защото застанах пред нея. Те непрекъснато седят пред блока и имам жестоки проблеми с тях ,просто не можем да излезем без да ни налетят ,много се притеснявам ,защото сега тя изпитва лек страх към по-едри кучета,не знам дали ще го преодолее въпреки че е само на 4 месеца.Дайте ми някакъв съвет мъчно мие защото тя много обича да си играе и непрекъснато търси приятели,само дето не подбира дали са кучета ,котки или деца.Уточнявам ,че не е мн наплашена ,само ако са същите помияри и леко от един огромен ротвайлер,с който обаче си играе.Страх ме е този лек страх да не прерастне в агресия.
User's Signature

Качена снимка

#3086 Потребителят е офлайн   Elizabeth Bathory Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:17 PM

без изобщо да съм спец и въпреки че гледам стаф мисля,че ще и мине.И моа Арес като малък отстъпваше на всички и се плашеше като го налетат но сега едвам едвам го удържам като го заръмжи някое

#3087 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:20 PM

Ами тя е излкючително контактна има си една приятелка дакелка и като я види от балкона плаче да ходят да си играят.Сега основното ми занимание през почивните дни е да вися на балкона да гледам кога ще излезе някое от кучетата с които си играе и тичаме долу веднага.Само дето повечето кучета в Бъкстон или поне около нас са възрастни и много трудно си намира приятели.
User's Signature

Качена снимка

#3088 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 01:25 PM

tsveta, това е голям проблем.Няма по- лошо от това един пит или стаф да е бил предмет на агресия като малък.Казвам го от опит.Ако си от София - пиши - да видим къде са тези кучета и как може да се помогне.Другият начин е (моя поне е такъв ) , заради кучето да се сприятелиш с тях - храна ,говорене, галене и постепенно да приобщиш малкото към тях.Ако успееш - няма да имаш проблеми после.Заради всички - нашето и бездомните - предпочитам да лавирам и досега винаги съм успявала.
User's Signature

#3089 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 01:26 PM

Цитат

те ядяха от неговата и той чакаше дошичката

(love)
User's Signature

#3090 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:44 PM

Цитат

tsveta, това е голям проблем.Няма по- лошо от това един пит или стаф да е бил предмет на агресия като малък.Казвам го от опит.Ако си от София - пиши - да видим къде са тези кучета и как може да се помогне.Другият начин е (моя поне е такъв ) , заради кучето да се сприятелиш с тях - храна ,говорене, галене и постепенно да приобщиш малкото към тях.Ако успееш - няма да имаш проблеми после.Заради всички - нашето и бездомните - предпочитам да лавирам и досега винаги съм успявала.

аз имам същия порблем..е на излизане е трудно - трите кастриани куичици седят и ми облайват кучето...много трудно излизам...наопдат в гръб, но общо взето бягат.

#3091 Потребителят е офлайн   Elizabeth Bathory Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 01:55 PM

е то всички май сме така,тук пред блока има глутница със 7-8 кучета а зад блока се мотаят още 4-5,отначало ни наобикаляха и не питай каква борба беше да го удържа,но все пак не смееха да го нападнат,сега като че ли посвикнаха-лаят но не така ожесточено като преди и отдалече l)

#3092 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2006 - 03:44 PM

E ,имате силни и умни кучета , справяте се с тях - сигурна съм ,че можете да приобщите няколко нещастника !Моят стаф беше 36 кг и беше огън.Но настоявах ,че това са НАШИТЕ кучета , а с тях пък - приятелство с мен и оттам моето куче е за тях Бог и така - женките го целуваха по намордника, а мъжкия ходеше успоредно на 2 метра - всички щастливи.Опитайте.
User's Signature

#3093 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 05:44 PM

Ами вече опитах да се сприятеля с тях ,но нямаша особен успех от близо една година ги храня и пак и мен лаят ,даже ме ухапаха като бях с нея.Те са с мъчени според мен едното е с извадено око,просто няма вариант да се сприятелят ,но все пак ще продължа да опитвам ,благодаря на всички много сте мили.
User's Signature

Качена снимка

#3094 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 05:58 PM

Въщност всеки път се заканвам да викна кучкарите да ги приберат ,но много ми е жал и само си говоря,но с тях няма оправяне,просто са си озлобени,а детето иска да си играе с тях ,тя си е бебе.Имам още едно питане яде Роял канин медиум джуниър,обаче расте слабичка иначе доста си похапва ,веднъж по погрешка и бяхме купили храна за възрастно куче и понеже нямаша какво да яде и дадохме от нея,видях че още на следващия ден не и беше хлътнало коремчето яде 2 дни и качи леко,чудя се много ли ще е вредно да я храним от време на време с храна за възрастно куче ,все пак е само на 4 месеца. d) d)
User's Signature

Качена снимка

#3095 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:23 PM

tsveta хората са го измислили, правили са изследване и таи нататак , виж този сайт http://www.sambs.bg/...p?dogusefulinfo
пише доста неща...
User's Signature

Качена снимка

#3096 Потребителят е офлайн   ICe_Boy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:50 PM

Цитат

tsveta хората са го измислили, правили са изследване и таи нататак , виж този сайт http://www.sambs.bg/...p?dogusefulinfo
пише доста неща...

эа кви кучета става вапрос !!!!

#3097 Потребителят е офлайн   ICe_Boy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 06:52 PM

Цитат

Цитат

пише доста неща...

эа кви кучета става вапрос !!!!

някои давал питове !!!!

#3098 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 10:09 PM

Цитат

Ами вече опитах да се сприятеля с тях ,но нямаша особен успех от близо една година ги храня и пак и мен лаят ,даже ме ухапаха като бях с нея.Те са с мъчени според мен едното е с извадено око,просто няма вариант да се сприятелят ,но все пак ще продължа да опитвам ,благодаря на всички много сте мили.

и аз така си мисля, ама това е само ., защото не познвах agalina, a тя вявраяй сприятелява...охоо и още как, вижда съм го зъз Зоро и Зита, а бе "сводничеството " й е присъщо на нея l)

#3099 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 05 September 2006 - 10:10 PM

d)
и защо вашите терьери не танцуват?
мързели oo

Прикачени файлове

User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#3100 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2006 - 10:15 PM

Цитат

Имам още едно питане яде Роял канин медиум джуниър,обаче расте слабичка иначе доста си похапва ,веднъж по погрешка и бяхме купили храна за възрастно куче и понеже нямаша какво да яде и дадохме от нея,видях че още на следващия ден не и беше хлътнало коремчето яде 2 дни и качи леко,чудя се много ли ще е вредно да я храним от време на време с храна за възрастно куче ,все пак е само на 4 месеца. d) d)

Ми не хранете кучето с храна за млади-джуниър, или там както се води, за възрастни храната е друга, от нея не се кчава или не би трябвало да се, все пак хараната adult, не би трябвало да трупа маса или там каквото е, демек сатрите кучета се спасяват от надебеляване, което е вредно...така ти се е сторило просто...кучката се развива и качва, едва ли е от храната за "дърти" l)
взимай качествена гранула и няма проблем.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни