Американски питбул териер
Публикувано: 08 September 2006 - 10:13 AM

Публикувано: 08 September 2006 - 10:21 AM

Публикувано: 08 September 2006 - 04:03 PM
Цитат
тва 4е некжи селяни ги използват за бои кои е виновен
един сасед имаше питбул но беше отровен
веднай го разхойдахме и неква бабка с некав пудал,се размяка из целия центар 4е питбула ще изядела ку4ето и,а то само го помериса и се махна
ако се здавят питбул и немска ов4арка,ште изкарат питбула 4е е виновен заради лошатаа слава
това е до собстженика на ку4ето,то несе ражда с вграден инстинкт а собстженика го прави злобно ку4е
angelpik angelpik angelpik
Когато човек не разбира от нещо, по-добре да замълчи NNN !
Точно от такива като теб , които си нямат на представа какво е питбула идват проблемите. Питбула не е чудовище, както го представят в медиите, но не е и кукличка за гушкане. По принцип е много дружелюбен към хора, но това не значи да бъдем безотговорни, защото все пак си е сериозно куче.....
А това с какъв инстинкт се/не се ражда питбула b) си е направо глупости .
Публикувано: 08 September 2006 - 04:22 PM
Цитат
Цитат
вярно ли е, че при АПБТ чувствителността към болка е много занижена, в следствие на закърнели рецептори по кожата?
на мен това ми се струва много идиотско, но знам ли, може да излезе факт. в смисъл - чувства ли питът болка и по-издръжлив ли е на нея от другите породи?
nqma takova neshto prosto praga mu na bolka e po visok ot na drugite kucheta.Tova vaji i za stafove i za bullove i s aziatite i za nqkoi drugi porodi
Абе то причината си е друга, и ти сигутно го знаеш, просто си се изразил неправилно...
Всичко идва от адреналина, всеки знае, че при критични ситуации и човек почти не изпитва болка, мислите ли , че боксьоритъе например не изпитват болка, но не реват след всеки удар примерно както правят госпожичките/футболисти b) , всичко е до нагласа. Малко се отклоних, но мисълта ми е , че прага на болка на пита е ТОЧНО колкото и на другите кучета .Когато съм си играл с питове хващайки ги за крака леко стискайки ги с нокът за ципите между пръстите веднага изпискват и ТО за да ми съобщят , че ги е заболяло както и те когато стиснат малко по-силно аз извиквам и захапката отслабва, това просто означава, че всичко е игра и ДВАМАТА го знаем, в ринга ( в боксовия имам в предвид angelpik ) е друго.
Надявам се , че вече ти е станало ясно r) .
Публикувано: 08 September 2006 - 05:16 PM
Цитат
Така само ни дразниш, какво си видяла ;)
Ако сега не си, другия път да го снимаш cheers
Не можах докато му се порадвам и собственика МУ ГО ПРИБРА .Ама аз го дебна през балкона и като го видя ще тичам долу да го снимам
Сет колко е голям ,той май е най-близо до нашата възраст,Как се справяте с послучанието ,щото моята никаква я няма и ще потърсим професионална помощ, а има ли някой който да живее в Бъкстон

Публикувано: 08 September 2006 - 07:28 PM

Публикувано: 08 September 2006 - 10:00 PM
А отностно едно куче е мн по яко когато нищо не му е пипано .....Сички си окльцват кучетата безмислено...Кучето е куче като размаха опашка и тн...та моя савет не го пипаи cheers
Публикувано: 08 September 2006 - 10:40 PM
Цитат
А отностно едно куче е мн по яко когато нищо не му е пипано .....Сички си окльцват кучетата безмислено...Кучето е куче като размаха опашка и тн...та моя савет не го пипаи cheers
bravoS

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 September 2006 - 12:23 AM
Цитат
Цитат
Така само ни дразниш, какво си видяла ;)
Ако сега не си, другия път да го снимаш cheers
Не можах докато му се порадвам и собственика МУ ГО ПРИБРА .Ама аз го дебна през балкона и като го видя ще тичам долу да го снимам
Сет колко е голям ,той май е най-близо до нашата възраст,Как се справяте с послучанието ,щото моята никаква я няма и ще потърсим професионална помощ, а има ли някой който да живее в Бъкстон
Ako сте в Бъкстон сме близо...според мен питката се развива добре, особено, щом е от по едри родители...смятай че има момент, когато дръпват бързо, но това не означава че ще качва непрекъснато...за профи помощ внимавайте, както казах...а вие я обичате и тя ще е добра и послушна
Публикувано: 09 September 2006 - 12:25 AM
Цитат
купирането не е добре...може да осакатаи визията на главата на кучето кучето, ако се купира по-добре на специалист, аз не съм фен...харесвам и скупирани уши...
плюс тва нее модерно вече...
Публикувано: 09 September 2006 - 04:53 AM
Цитат
Цитат
купирането не е добре...може да осакатаи визията на главата на кучето кучето, ако се купира по-добре на специалист, аз не съм фен...харесвам и скупирани уши...
плюс тва нее модерно вече...
незнам , това е моето мнение. ДА НЕ ЗАБРАВЯШ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СПЕЦИАЛИСТ !!!
Публикувано: 09 September 2006 - 08:20 AM
Цитат
lichno moe mnenie nastrana ot tiq psevdo pitbuli.Kvo e tova bolnoto kuche?

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 09 September 2006 - 10:27 AM
това са мъжките, а това - женските.

blood tells.
Публикувано: 09 September 2006 - 12:53 PM
Публикувано: 09 September 2006 - 01:15 PM
Прикачени файлове
-
DMC_0011.JPG (442.38K)
Брой сваляния: 78