Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3161 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2006 - 10:13 AM

моето куче нещо много ме изненадва за последните дни е качила 3-4 килограма без да й променям начина на хранене ,притеснявам се да не израсте прекалено бързо и да й се изкривят костите,тя е на 4 месеца и половина ,а вече е над 16 кг(и то май доста),но и е височка за възраста си,но и родителите й бяха от по-едрите питове
User's Signature

Качена снимка

#3162 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 10:21 AM

да ви споделя влюбена съм ,вчера видях най-прекрасния пит ,който съм виждала (естествено след моята принцеса)Даже скочих от колата ,той живее в съседния блок и е точно какъвто аз харесвам с по-квадратна челюст,но ми се стори огромен ,беше поне 40 кила и гръдния му кош беше колкото моя.Това ,което най-ми хареса е ,че много добре възпитан,даже с асансьора като влезе ,заставал с гръб в ъгъла,браво на стопанина и е с много подтисната агресия,поне по моите и впечатленията на съседите.Изключително възпитано куче,щом на бабите в квартала е любимец ,дето като чуят питбул и нали знаете.Благодарение на него ,всички хора в квартала гледат с много добро око на породата.Чак да не повярваш
User's Signature

Качена снимка

#3163 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 04:00 PM

Дай снимки да го видим де r)
Така само ни дразниш, какво си видяла ;)
Ако сега не си, другия път да го снимаш cheers

#3164 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 04:03 PM

Цитат

еми според мен питбула е много прехжалено ку4е,било много злобмо,по силно от него не е имала,те са много игрижи ку4ета
тва 4е некжи селяни ги използват за бои кои е виновен
един сасед имаше питбул но беше отровен
веднай го разхойдахме и неква бабка с некав пудал,се размяка из целия центар 4е питбула ще изядела ку4ето и,а то само го помериса и се махна

ако се здавят питбул и немска ов4арка,ште изкарат питбула 4е е виновен заради лошатаа слава
това е до собстженика на ку4ето,то несе ражда с вграден инстинкт а собстженика го прави злобно ку4е
angelpik angelpik angelpik

Когато човек не разбира от нещо, по-добре да замълчи NNN !
Точно от такива като теб , които си нямат на представа какво е питбула идват проблемите. Питбула не е чудовище, както го представят в медиите, но не е и кукличка за гушкане. По принцип е много дружелюбен към хора, но това не значи да бъдем безотговорни, защото все пак си е сериозно куче.....

А това с какъв инстинкт се/не се ражда питбула b) си е направо глупости .

#3165 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 04:22 PM

Цитат

Цитат

имам сериозен въпрос, тъй като подобно твърдение чувам вече от две места.

вярно ли е, че при АПБТ чувствителността към болка е много занижена, в следствие на закърнели рецептори по кожата?

на мен това ми се струва много идиотско, но знам ли, може да излезе факт. в смисъл - чувства ли питът болка и по-издръжлив ли е на нея от другите породи?

nqma takova neshto prosto praga mu na bolka e po visok ot na drugite kucheta.Tova vaji i za stafove i za bullove i s aziatite i za nqkoi drugi porodi

Абе то причината си е друга, и ти сигутно го знаеш, просто си се изразил неправилно...
Всичко идва от адреналина, всеки знае, че при критични ситуации и човек почти не изпитва болка, мислите ли , че боксьоритъе например не изпитват болка, но не реват след всеки удар примерно както правят госпожичките/футболисти b) , всичко е до нагласа. Малко се отклоних, но мисълта ми е , че прага на болка на пита е ТОЧНО колкото и на другите кучета .Когато съм си играл с питове хващайки ги за крака леко стискайки ги с нокът за ципите между пръстите веднага изпискват и ТО за да ми съобщят , че ги е заболяло както и те когато стиснат малко по-силно аз извиквам и захапката отслабва, това просто означава, че всичко е игра и ДВАМАТА го знаем, в ринга ( в боксовия имам в предвид angelpik ) е друго.
Надявам се , че вече ти е станало ясно r) .

#3166 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 05:16 PM

Цитат

Дай снимки да го видим де r)
Така само ни дразниш, какво си видяла ;)
Ако сега не си, другия път да го снимаш cheers

Не можах докато му се порадвам и собственика МУ ГО ПРИБРА .Ама аз го дебна през балкона и като го видя ще тичам долу да го снимам

Сет колко е голям ,той май е най-близо до нашата възраст,Как се справяте с послучанието ,щото моята никаква я няма и ще потърсим професионална помощ, а има ли някой който да живее в Бъкстон
User's Signature

Качена снимка

#3167 Потребителят е офлайн   krum87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 05:52 PM

Abe xora struva mi se 4e na moito pit4e sa mu mnogo dalgi u6ite da mu gi reja li
ili da gi ostavq,kak 6te bade po dobre molq kajete worthy

#3168 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 07:28 PM

Ами и на моята ми все ми се струва ,че са дълги,но не забравяй ,че главата на кучето ти ще расте още доста.Първо е противозаконно да се режат вече,после е много мъчително за кучето.Аз специално винаги съм харесевала повече питове с рязани уши,но мята си е с уши и пак е най-красивото куче.Това е моето мнение,но ти са си решаваш.А нека и по-компетентните от мен да кажат.
User's Signature

Качена снимка

#3169 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 08:11 PM

купирай ги - това е моя съвет, на мен спец. ми харесват питове сас рязани уши иначе като порасне хич не ми харесва
User's Signature

Качена снимка

#3170 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 08:43 PM

по-добре не му пипаи ушите тожа е моя сувет но все пак ти трябва да ре6и6 как ти допада пове4е

#3171 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 10:00 PM

Абе до колкото разбрах са забранили резане на уши както и опашката на кучетата///

А отностно едно куче е мн по яко когато нищо не му е пипано .....Сички си окльцват кучетата безмислено...Кучето е куче като размаха опашка и тн...та моя савет не го пипаи cheers

#3172 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 September 2006 - 10:40 PM

Цитат

Абе до колкото разбрах са забранили резане на уши както и опашката на кучетата///

А отностно едно куче е мн по яко когато нищо не му е пипано .....Сички си окльцват кучетата безмислено...Кучето е куче като размаха опашка и тн...та моя савет не го пипаи cheers

bravoS
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3173 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 11:45 PM

направо не мога да се сдържа да ви покажа Голиат, ако вече не е пускан. 132лбс тегло, това е около 65кг. Главата му е над половин метър!
User's Signature

blood tells.

#3174 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 12:23 AM

Цитат

Цитат

Дай снимки да го видим де  r)
Така само ни дразниш, какво си видяла  ;)
Ако сега не си, другия път да го снимаш  cheers

Не можах докато му се порадвам и собственика МУ ГО ПРИБРА .Ама аз го дебна през балкона и като го видя ще тичам долу да го снимам

Сет колко е голям ,той май е най-близо до нашата възраст,Как се справяте с послучанието ,щото моята никаква я няма и ще потърсим професионална помощ, а има ли някой който да живее в Бъкстон

Ako сте в Бъкстон сме близо...според мен питката се развива добре, особено, щом е от по едри родители...смятай че има момент, когато дръпват бързо, но това не означава че ще качва непрекъснато...за профи помощ внимавайте, както казах...а вие я обичате и тя ще е добра и послушна

#3175 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 12:25 AM

Цитат

купирай ги - това е моя съвет, на мен спец. ми харесват питове сас рязани уши иначе като порасне хич не ми харесва

купирането не е добре...може да осакатаи визията на главата на кучето кучето, ако се купира по-добре на специалист, аз не съм фен...харесвам и скупирани уши...
плюс тва нее модерно вече...

#3176 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 04:53 AM

Цитат

Цитат

купирането не е добре...може да осакатаи визията на главата на кучето кучето, ако се купира по-добре на специалист, аз не съм фен...харесвам и скупирани уши...
плюс тва нее модерно вече...

незнам , това е моето мнение. ДА НЕ ЗАБРАВЯШ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СПЕЦИАЛИСТ !!!
User's Signature

Качена снимка

#3177 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 08:20 AM

Цитат

направо не мога да се сдържа да ви покажа Голиат, ако вече не е пускан. 132лбс тегло, това е около 65кг. Главата му е над половин метър!

lichno moe mnenie nastrana ot tiq psevdo pitbuli.Kvo e tova bolnoto kuche?
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#3178 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 10:27 AM

просто ми стана интересно и реших да ви покажа този звяр. иначе развъдникът ми се струва много сериозен. всъщност, някой би ли коментирал и другите кучета като цяло? всички изглеждат изключително силни и впечатляващи питове.

това са мъжките, а това - женските.
User's Signature

blood tells.

#3179 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 12:53 PM

tank според мен е странохетен :)) а и тази снимка - > на 4 м. http://muglestonspit...c1044_02_lg.jpg направо нямам думи... bl) bl) bl) bl)
User's Signature

Качена снимка

#3180 Потребителят е офлайн   ciccone Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 September 2006 - 01:15 PM

Привет на всички отдавна не съм посещавал форума но сега има малко свободно време и се радвам че се е оживил,а ето малко снимки и от менллТова е Лео който е на 3 месеца в момента

Прикачени файлове

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема