Американски питбул териер
Публикувано: 24 November 2005 - 06:51 PM
Цитат
Знам,че не говориш сериозно за "подобие на куче"....Тук четат всякякви хора и никой не трябва да си мисли, че като имаме Силни и Безстрашни кучета ,презираме по-слабите!Например-моят стаф ме направи по-добра и по-толерантна към другите животни и бездомните,защото СИЛНИЯТ Е МИЛОСТИВ!!!Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 November 2005 - 08:31 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 25 November 2005 - 10:17 AM
Цитат
Абсолютно съм съгласна. Тези две породи не са машини за убиване, като някои роботи - дай им команда и край не можеш го спря! Едни съседи имаха Питбулче /от по-дребните обаче/ и беше голяма душичка. Всички като ги видеха с него и го гледаха накриво, започваха да си мъмрят под носа - тва куче, то не знам си кво, нападало не само кучета, ами и хора... Леле ужас беше, а то животното толкова добро и мило беше! Ама на хората си мислят, че това са породи, ставащи само за бой и убиване и КРАЙ не може никой да им промени мнението!
Страшно се дразня от такива хора! За мен всяка порода куче си има своите плюсове и минуси. То просто няма идеални неща на този свят!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 25 November 2005 - 12:26 PM
Цитат
аз нямам никои сериозен.те тези са малко ве4е
Не съм намерила сериозни хора.Скоро може да я дадат на когото и да е.... NN -знаеш как е- повечето хора никога няма даже да вдянат какво е пита-огромната му,почти истерична нужда от любов и звяра,който трябва да се контролира ежеминутно...,това как винаги мисли преди да изпълни задачата,това как винаги я изпълнява и то перфектно,това как хитрува и неговата прословута артистичност ,неговите закачки, това Страхотно същество Пит була w)

Публикувано: 26 November 2005 - 10:51 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 27 November 2005 - 09:51 AM
аз също обожавам питбулите!до преди 1/2 година имах един сладък DARK,но...... s) за съжаление ми го взеха.... s) s) s)
положението бе толкова апсурдно....но тук в бг кое не е?! a)
за мен отнемането на моето куче беше най-тежкото преживяване в живота ми... s) s) s)
кученцето ми беше дадено едва на 40 дена-все още бебе....толкова беше сладък w) отгледахме го(аз и моят приятел)като наше дете w) ,обичаме го толкова много!!!докато не се появи неговият"собственик" след година и половина и заяви че кучето е негово!!!естествено не му го дадохме;и се започна една гавра-доведе полицаи (заштитавашти един истински престъпник,какъвто се оказа той),ходихме в полицията да пишем обяснения,....имаше заплахи......
в крайна сметка-оказа се че той имал такава практика-родят ли му се кученца -раздавал ги из града и като навършат година си ги събирал......за каква цел-боеве естествено(хора като него по такъв начин печелят пари)!господата полицаи ни казаха че са наясно за какво се използват кучетата и как ние сме имали право....но закона бил на негова страна...и т.н........
Darki ни бе отнет и живота ни се преобърна love
ужасно е и все още плача когато гледам снимките му из стаята... s)
толкова много го обичаме
а сега дори не знаем каде е? s)
искам да си взема др пит ,но се чувствам така сякаш искам да го заменя,което ме спира
ако някой знае къде е моят Darki нека пише!....поне да знаем как е?!
ще се поитам да пусна снимка по-нататък!!!!
има много зли хора ,които не заслужават дори да съществуват.......
иначе сайта е мн як продължавайте все така bravo
Публикувано: 27 November 2005 - 11:01 AM

Публикувано: 27 November 2005 - 06:37 PM
Цитат
прави сте за полицаите-просто нямам думи;никога не бих разчитала на тях.....
много ще съм благодарна ако нещо разбера.....
Айде, хора, помагайте!!!
Мило ,пусни снимка и остави координатите си на лични на някой от нас.
Залравих-тази боклук как доказа ,че кучето е негово -с какви документи ,ти беше ли го регистрирала в общината и т.н.?

Публикувано: 27 November 2005 - 11:17 PM
Прегледах форума,има страшно интересни неща,но понеже отдавна обсъждаме със семейството ми отново да си вземем куче d) и се спряхме на тази невероятна порода,та за това реших да пиша точно в тази тема,а и всъщност се нуждая от малко помощ..Интересувам се,дали има развъдник за кучета от тази порода в България и ако има, може ли някой да ми предостави координатите( град,адрес,телефон,e-mail) на въпросния развъдник?!Моля Ви,помогнете ми.
Публикувано: 28 November 2005 - 06:52 AM
Цитат
поздрави
да мисля че е на около 30
майката на Dark са казва кита а баща му пако(поне така е казал той)
Darki е роден през декември 2003;т.е. след няколко дена ще стане на 2 годинки.... s)
Публикувано: 28 November 2005 - 07:04 AM
Цитат
Цитат
прави сте за полицаите-просто нямам думи;никога не бих разчитала на тях.....
много ще съм благодарна ако нещо разбера.....
Айде, хора, помагайте!!!
Мило ,пусни снимка и остави координатите си на лични на някой от нас.
Залравих-тази боклук как доказа ,че кучето е негово -с какви документи ,ти беше ли го регистрирала в общината и т.н.?
каза че щял да извади родословието му от интернет.......(това не е ли официален документ,който не може продто така да се дръпне от нета?!)
но приятелчето му(който беше довел да ни сплашва) каза че той нямал никакви документи за него....
аз не знаех че трябва да бъде регистриран в общината, но когато разбрах(щом полицаите попитаха)веднага го направих!така че е рагистриран на мое име!!!
много се чудих защо ветеринарният ни лекар не ни е казал,че трябва да го регистрирам в общината?!иначе си има здравна книжка(с всички ваксини и т.н.)!
и книжката и паспорта(от общината са в мен)!!!
само Darki не е s) s) s)
благодаря ви че проявявате интерес
аз писах писмо до сп."моят приятел кучето"(още когато това се случи),но те така и не ми отговориха.....

Вход

Горе
Цитиране +