Американски питбул териер
Публикувано: 06 October 2006 - 04:48 PM
"тая",според мен, ще е по голям гледач от повечето присъстващи във форума ,със сигурност ,няма да го лиши от нещо по финансови причини ,няма да го бори,може да си плати да и го обучат и ако няма време да го разхожда сигурно ще си намери някои които да го прави ,но и от тва няма да го лиши ........и злобните ви подхвърляния хич не са хубави .

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 October 2006 - 05:28 PM
Цитат
на тая добре че не са и дали бебе питбул, че ако почне да го кърми .... 100 кг не му мърдат bl)
е дано се грижи добре за кученцето, коета леко ме съмнява.
е дано се грижи добре за кученцето, коета леко ме съмнява.
а тоя за кво говори
ами аз кво казах ?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 06 October 2006 - 08:33 PM
Цитат
А темата за какво е???
Темата е за АПБТ wink , така че ето още един пример за екстериорен питбул.
http://www.woodspits...randy2short.jpg
http://www.woodspits...randy_slick.jpg
Публикувано: 08 October 2006 - 05:42 PM
Не!
Изобщо не е нормално, особено ако е съпроводено със злобно ръмжене
предполагам, че е "малък лигльо", който търси повод да си начеше зъбките b)
малките кученца рядко осъзнават че ни причиняват болка и играейки си хапят как им е кеф, пък и зъбките са им като иглички и доста боли, всеки път когато съм имал малко кученце или коте, ръцете и краката са ми били целите в "бойни рани" b)
но по - късно си осъзнават силата си и стават по - внимателни
всеки път когато захапе по- силно кажете строго НЕ! и му дайте да разбере, че ви е заболяло
вземете му играчки, на които да си изкарва яда, разигравайте го с някаква играчка
също така го хранете от ръка
опишете по - подробно как точно хапе
Изобщо не е нормално, особено ако е съпроводено със злобно ръмжене
предполагам, че е "малък лигльо", който търси повод да си начеше зъбките b)
малките кученца рядко осъзнават че ни причиняват болка и играейки си хапят как им е кеф, пък и зъбките са им като иглички и доста боли, всеки път когато съм имал малко кученце или коте, ръцете и краката са ми били целите в "бойни рани" b)
но по - късно си осъзнават силата си и стават по - внимателни
всеки път когато захапе по- силно кажете строго НЕ! и му дайте да разбере, че ви е заболяло
вземете му играчки, на които да си изкарва яда, разигравайте го с някаква играчка
също така го хранете от ръка
опишете по - подробно как точно хапе
Публикувано: 09 October 2006 - 06:05 PM
Цитат
Здравейте,имам питбул на 38 дни и имам един въпрос:Защо хапе,когато го галим?
Това нормално ли е ? d)
Това нормално ли е ? d)
Е определено не е нормално....разгледаи темите тук - http://dog.bg/f/index.php?act=SF&f=35 .
Публикувано: 09 October 2006 - 06:59 PM
е знам дали не нормално ,защото съм гледала само един пит ,но моята като беше точно на тази възраст правеше същото ,но с гумени играчки се отказа,после обаче започна да си гризе каишката ,от което в момента благодарение на mil почти се отказа,тя ме посъветва да купя от тези играчки тип въже,благодарение на този съвет запазихме значителна част от мебелите си

Публикувано: 10 October 2006 - 05:10 PM
Ами ,за да не стане проблема сериозен просто казвай Не като ти хапе ръката и поощрявай като хапе играчка ,но не прави изключения винаги,когато ти хапе ръката я плясвай по муцуната и казвай НЕ,защото дори и веднъж дапропуснеш се учи ,че може не всеки път д аизпълнява командата

Публикувано: 13 October 2006 - 05:42 PM
Eto go i nego
koi kogo vodi na razhodka a? wink
koi kogo vodi na razhodka a? wink
Прикачени файлове
-
razxodka.JPG (44.24K)
Брой сваляния: 71