Американски питбул териер
Публикувано: 22 December 2006 - 05:03 PM
Цитат
И redy - "потребител за пример" на форум, обявяващ се срещу нехуманното отношение към животни....
Пък и модератори за пример... n)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 December 2006 - 10:28 PM

Публикувано: 26 December 2006 - 07:34 PM
Прикачени файлове
-
Snoop_Dogg__Top_Dogg__front.jpg (133.47K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 27 December 2006 - 09:46 AM
Цитат
Цитат
И redy - "потребител за пример" на форум, обявяващ се срещу нехуманното отношение към животни....
Честита коледа и на теб b) , много усмивки и дано през новата година имаш по-вече късмет.... и някой те ощастливи и теб , та да не си така кисела wink .
Публикувано: 28 December 2006 - 09:53 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Честита коледа и на теб b) , много усмивки и дано през новата година имаш по-вече късмет.... и някой те ощастливи и теб , та да не си така кисела wink .
Честитито.И Честит и Нетикет.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 December 2006 - 02:36 PM
Прикачени файлове
-
1111.jpg (68.03K)
Брой сваляния: 65

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 January 2007 - 11:55 PM
Моля, пишете на кирилица.
мод
Публикувано: 11 January 2007 - 03:59 PM
Всеки нормален човек се досеща , че виновни са не питовете , а някои от собствениците на питове и не само ... Има си наредби към закони - кученцето на каишката независимо от породата , пола или възраста му -и това е ! Който хапе - и намордниче ! Ако всички я спазваме наредбата - проблеми няма да има ! Не може (това е действителен случай) - питката на каишка , а друга кучка пусната ... ПИТКАТА И СОБСТВЕНИКА Й - ВИНОВНИ... За какво е виновен човека ? Че не си пуска кучката , както правят повечето от нас ?!
Така ще е като инспекторите в общините по райони не си гледат работата ! Аз знам само за две жени глобени за разхождане на кучета в двор на детска градина !
Ами садистите , които организират боеве - кой ги контролира тях ?! НИКОЙ ! Петнадесетина питбула навързани някъде могат ли да останат незабелязани от органите на реда ?!?!?!?!?!?! За какво са му на този някой тези питове - то им личи и по външния вид за какво са му ... NNN NNN NNN
Не можеш да забраниш някакво животинче , поради човешка простотия !
То ние хората трябва да си се самозабраним някак си в такъв случай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 11 January 2007 - 09:05 PM
Цитат
odin, ти като един "нищо не писал" недей поне да се изхождаш на метеното!
Цитираните кучета са на Angel's Staff и нямат нищо общо с Илиев. Но поне си прав, че са кучетата печелещи най-много титли, и то не само на родна земя!
Публикувано: 22 January 2007 - 08:06 PM
В момента моето куче е на системи заради некомпетентни ветеринари. Вчера вечерта му направиха операция на тънките черва. Обичам го страшно много и се надявам да се въстанови бързо. Като се замисля само, че псевдо ветеринарите го бяха отписали - един от тях искаше да го умъртви, но аз реших да се боря и да опитам всички други варианти.
И така намерихме много добър ветеринар, които освен, че е невероятен специалист и много земен човек. Всеки ден идва вкъщи, включва ситеми, инжектира го с антибиотици и най-важното страшно много го харесва.
Всички казват,че критичните моменти са отминали и сега чакаме да се въстанови напълно. И въпреки това аз не спирам да се притеснявам, защото е доста отслабнал. В клиниката го мериха - тежи 20.100 кг. Интересувам се знае ли някои дали това е нормално за 6 месечен пит бул.
Публикувано: 23 January 2007 - 10:15 PM
Публикувано: 24 January 2007 - 12:00 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 24 January 2007 - 12:26 PM
''Освен тук, попадала съм и в други сайтове, в който отново се натъквам на теб и пак искаш някакво куче от различни, а може би и непонятни за теб породи. СТИГА ВЕЧЕ''-а и очевидно и за теб са плюшена играчка,щом си попадала на мои мнения в други саитове...а и нищо не ти дава право да ме съдиш...коя си ти?Ако искам ще си гледам и 101 далматинци!!!!!! a) Никои няма право да съди другия и най-малкото да го изобличава публично(ако не си толкова запозната с технологийте госпожо-има л.с)!!!! a) a)