Американски питбул териер
Публикувано: 22 February 2007 - 11:44 AM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 22 February 2007 - 05:33 PM
Цитат
- за какво са ви малките - а за теб и 2 ,дето викаш..?
- знаеш ли колко трудно се намира нормален собственик на пит и подобно (ако не- да ти разкажа)?
- по какви критерии правите заплождане и какви резултати искате да постигнете с него?
- знаеш ли какво е да отглеждаш пит - а три...?
- знаеш ли какво значат поcледните 3 букви от ника ти ?
Цитат
На теб за какво ти е куче? Аз искам 3, имам възможност и ще ги гледам! Проблем bl)
Цитат
Не ми трябва да ми казваш, мисля, че мога да преценя на кой ще дам кученце. И едно пояснение - няма да ги продавам, ще ги подаря!
Цитат
Трябва да съм учен? Искам хубаво куче.
Цитат
Имали сме много кучета. Знам какво е да отглеждаш много кучета.
Цитат
BSL - Бяла Слатина, според теб, какво значат?
Публикувано: 23 February 2007 - 12:44 PM
С най-добри пожелания
Публикувано: 23 February 2007 - 12:46 PM
Та понеже попитах най-доброномерено и така и прочетох твоя отговор - ето какво:
- искаш 3 кучета и ще ги гледаш.Това са 3 пит була - примерно.Знаеш ли какво значи това?Значи опит - най-вече.Значи огромна ангажираност.Да можеш да не допускаш инциденти с чужди кучета, както и помежду им.Да им осигуряваш необходимите движения и възпитание- социализация, работа за послушание, близост, партньорство.Това е огромен труд за 3 такива кучета .И огромна отговорност.Безкрайно съм учудена, как така имаш пит от дни и реши да имаш и още два- щото това не е като дога или като другите кучета- многократно по-трудно и по-отговорно е....И както обяви, че майката има бойно минало- още по- комплицирано е дереджето!!!
-можеш да прецениш на кого ще подаряваш бебетата...ей за тва ти правя евалла..Щото то има 2 пътя - за дом любимец или за друго.Майката нали беше бойно куче...Ако се вденеш в първото - и успееш- значи имаш късмета на новобранеца.Аз от години се опитвам да задомявам питове и подобни и знам, че евентуалните стопани, дето ще са нормални ,осведомени и наистина отговорни - броят им клони към нула.Моля- ето ви подарък "пит бул"...и Честито!
- заплождаш щото искаш "хубаво" куче.Хубаво на цвят, хубаво на муцуна, хубаво на задни крайници или на круши?Събрано "хубаво" куче с "хубавото" куче на комшито..Значи ще се получат "Хубави кучета за подаряване"!За Хубаво подаряване...
-имали сте много кучета, викаш.А какво знаеш за ТЕЗИ кучета ,освен убавинята ,дето я Искаш и явно отличното ти самочувствие на "развъдчик "?
- Освен Бяла Слатина означава и BSL-Breed Specific Legislation- и ето за какво трябва да се замислиш ,размножавайки и подарявайки питове ,Г-н 3 пит була.
- знам какво е да имаш немски дог и отлично знам, че това не е едно добродушно гигантско куче... И пит бул териерът е начин на живот и съдба.И ако наистина искаш да си в нея- не подхождай към това като към круши.Хубави при това.
Поздрави.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 23 February 2007 - 04:11 PM
Снимките са от К-9 и полицията

Публикувано: 23 February 2007 - 08:05 PM
Цитат
Къде казах или показах нещо лошо bl)
Публикувано: 26 February 2007 - 07:50 PM
Прикачени файлове
-
P3130311.JPG (141.56K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 26 February 2007 - 07:53 PM
Прикачени файлове
-
PC260221.JPG (140.07K)
Публикувано: 26 February 2007 - 08:10 PM
Прикачени файлове
-
P3140335.JPG (139.83K)
Публикувано: 02 March 2007 - 08:21 PM
Публикувано: 09 March 2007 - 02:51 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 March 2007 - 04:08 PM
Прикачени файлове
-
dogs_na_more_2.JPG (71.31K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 14 March 2007 - 06:09 PM
Цитат
Eto q.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com