Американски питбул териер
Публикувано: 26 March 2007 - 09:57 AM
Цитат
В изолатора е още.Чака някой да я поиска и осигури нормален живот...Чака вече месец..доброто момиче в клетка.Верно - хранят я - не я бият, но ...това живот ли е и докога ще могат да задържат там без да я приспят?...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 March 2007 - 09:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 March 2007 - 11:14 AM
Цитат

Умрял е.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 31 March 2007 - 08:48 PM
Цитат
Да бе да,това е фотошоп - няма толкова як .... човек l) l) l)

Публикувано: 03 April 2007 - 10:46 AM
И много ми се иска ,все пак да се сетим, че има Порода, когато има Стандарт и т.н.
И много ми се иска - понеже тази тема позамря, да ви предложа за дискусия - що е то АПБТ и какво го определя като такъв?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 April 2007 - 11:17 PM
Цитат
И много ми се иска ,все пак да се сетим, че има Порода, когато има Стандарт и т.н.
И много ми се иска - понеже тази тема позамря, да ви предложа за дискусия - що е то АПБТ и какво го определя като такъв?
Естествено, че това което може , а не това как изглежда , но тези неща са горе долу взаимносвързани де , все пак синьото прасе и да иска не би могло да го може!
Публикувано: 07 April 2007 - 10:27 AM
Защото според мен трябва да може ето това ...
Прикачени файлове
-
Picture_new1_080.jpg (19.18K)
Брой сваляния: 67

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 07 April 2007 - 10:51 AM
Прикачени файлове
-
070107_231135.jpg (47.58K)
Брой сваляния: 61

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 07 April 2007 - 10:52 AM
P.S//Моля dog.bg да намали размера на снимката (извинявам се !).

Публикувано: 07 April 2007 - 10:55 AM
Моля, използвайте снимки според правилата на форума до 500Х500пиксела. ЗА работа със снимки: тук
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1175936156.gif (120.06K)
Брой сваляния: 59