Публикувано: 23 April 2007 - 05:06 PM
браво, браво, уважаеми агалина и чупакабра!!! впечатлих се... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди. кучешките борби не са явление измислено вчера,нито пък у нас
Отговор : Не ми е целта да те впечатлявам !? Това е проблемът ни ние не живеем в някогашно първобитно общество , в което вие още си живеете !
-------------------------------------------
и какво от това ако някой е гледал кучешки бой?
Отговор : Ми много е похвално съучастник , платил вход 10 лв !
------------------------------------------------------
ако има смъртни случаи то те са в резултат основно на обезводняване или некадърно и немарливо отношение на собствениците.
Отговор : Самото участие на кучетата им в боеве е некадърно и немърливо отношение .
---------------------------------------------------------
относно чупакабра-казваш че кучетета ти били от бойна линия!?
Отговор : Да такива кучки са раждали , от тях съм взела ! И мисля , че късмет са извадили със собственичката си !
----------------------------------------------------------
е за теб какво значение има това? защо не си взе стаф?
Отговор : АПБТ ми харесват повече нямам ли право на избор ? Защо трябва да взимам стаф , след като пит ми харесва повече ?! Просто са всякакви цветове и имат по-разнообразни физиономийки !
----------------------------------------------------------
но не разбира се- трябва да се знае че могат да се бият!!! малко лицемерно,не мислиш ли?
Отговор : Стафовете , с които съм си имала работа винаги са посягали да ме хапят , за разлика от питовете ! Аз съм на мнение , че питът е по-дружелюбен към хората от стафа ( това си е лично мое наблюдение не го твърдя със 100 % сигурност явно съм попадала все на невъзпитани кучета ! Характера на кучето се дооформя от собственика да не забравяме ! )
---------------------------------------------------------
и още, не смятяш ли че за отявлен пацифист никът ти нее много пдходящ?
Отговор : Домашните ми любимци са замускулени кучета не бих ги кръстила ЧОЧКО , ДЖИДЖИ и пр. просто не им отива ! Не мислиш ли ?! Синчето на този от аватара се казва El Chupacabra , а на аватара е Sasquatch . Станах ли ясна ?!
Живеем във век , в който кучетата са домашни любимци ( изложбени или не ), работни кучета ( спасители , овчарски , следови ) Не мисля , че е нормално да се използват животни за хазартни цели и то , чрез причиняване на страдание и смърт !!!
И явно ще трябва да се представя аз съм д-р Анна Бондокова частнопрактикуващ ветеринарен лекар от гр. София . Да сме се виждали случайно по боевете ? Отговорът е НЕ и ви гарантирам , че това никога НЯМА да се случи , та какъвто и ще да ми е ник нейма и аватара !!!

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...