Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3801 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 April 2007 - 11:47 PM

Ходил съм!
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#3802 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 12:34 AM

някои питаха какво било UKC.и тьй като никой не им обясни като хората-отговарям :това означава юнайтед кенел клуб. това е единствената организация която издава легални родословия на АМЕРИКАНСКИ ПИТ БУЛТЕРИЕР. всичко останало е фалшиво. oleeee

#3803 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 April 2007 - 08:17 AM

Цитат

Ходил съм!

Т'ва няква гордост ли е, с тая удивителна?!
Щото и да е - проблема е твой, ТУК не се кефим на това n)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3804 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 April 2007 - 08:39 AM

Цитат

[QUOTE=

"питбулите" -както лаиците наричат американския забележи-ПИТ БУЛТЕРИЕР, а не: питбул териер,не сам слушал напоследьк.

АПБТ е порода ,коята има стандарт, посочен по-горе с линк от мен.Питбул е всичко останало.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3805 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 April 2007 - 08:51 AM

Цитат

[QUOTE=
. Колкото до закона да така е няма пряк закон който да забранява боевете м/у кучета дори не само питове защото боеве има с почти всички видове по агресивни породи , но има закон за защита на домашните любимци който до някъде въспира тези боеве но до някаде.

Организирането на кучешки боеве е забранено в България от 1999 година от ЗВМД и потвърдено в новата му версия от 2005 година.А ЗЖЖ на животните все още нямаме.
Макар ,че е забранено и те още си се ширят по села, гори, дискотеки и прочие просташки местенца и за това сме виновни всички ние- дето само ахкаме и охкаме ,а не правим нищо!
Ходил той по боеве.......еваллата
User's Signature

#3806 Потребителят е офлайн   El Chupacabra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:27 AM

И wu-dan , и Aragoen говорят като хора , занимаващи се или поне посещавали боеве , а вторият дори споменава , че е псещавал такива . И са прочели онези две-три книжки , които е прочел всеки пускащ поне на скреч кучето си .
Моите кучета са от родители , пускани на професионални боеве , та съм се наслушала на глупости ...
И кое му струва 5000 евро на това глупаво обучение ?! - защото това не съм го чувала . Та тези хора с професионалните боеве дори не си хранят правилно кучетата - хранят ги с хляб , кости и кухненски отпадъци . Само преди битки взимат някоя друга гранула ...
Не се притеснявайте - ще дойде денят в който чрез някой си там закон за хазарта , ЗВМД и ЗЗЖ ДЪРЖАВАТА ще спре хората , занимаващи се с глупости ! Просто трябва да бъдат хванати на местопрестъплението и натикани на подходящото за тях място ! ЗЗЖ - зоополиция - сещате се какви хора ще работят там b) - такива като Агалина , като мен и т.н - абе , хора които обичат животните ! Така , че - мислете му с какво се занимавате .
И сега към всички ИСТИНСКИ МЪЖЕ , избиващи комплекси , чрез кученцата си : милички , в Паркчето На Свободичката се провеждат залагания за боеве ... но не между кучета , а между ... МЪЖЕ . Ми като сте такива ВЕЛИКИ МЪЖКАРИ - запишете се ! Сигурно ще ви сцепят от бой ! l) Препоръчвам : предварително да се обучите за по 5000 евро . Дано да съм ви била от полза !
User's Signature

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...

#3807 Потребителят е офлайн   stephoko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 April 2007 - 11:18 AM

d)

#3808 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 01:59 PM

Цитат

d)

И сега към всички ИСТИНСКИ МЪЖЕ , избиващи комплекси , чрез кученцата си : милички , в Паркчето На Свободичката се провеждат залагания за боеве ... но не между кучета , а между ... МЪЖЕ . Ми като сте такива ВЕЛИКИ МЪЖКАРИ - запишете се ! Сигурно ще ви сцепят от бой ! Препоръчвам : предварително да се обучите за по 5000 евро . Дано да съм ви била от полза !

bravoS !!! браво, браво, уважаеми агалина и чупакабра!!! впечатлих се... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди. кучешките борби не са явление измислено вчера,нито пък у нас. друг е въпросът кой и как ги организира и провежда в бг. освен това не мислите ли че за да можеш да критикуваш конструктивно нешто,или въобще да говориш за него трябва поне да си го виждал!? и какво от това ако някой е гледал кучешки бой? поне ще знае за какво става дума. аз съм присъствал и мога да ви кажа че 99% от ужасиите които се разнасят като градски легенди за кучешките боеве са чисти измислици и глупости.там си има правилник почти идентичен с този на бокса,и съдии които го спазват. боят винаги свършва с отказването на едното куче, а не с травми и смърт! ако има смъртни случаи то те са в резултат основно на обезводняване или некадърно и немарливо отношение на собствениците. далеч съм от мисълта да адвокатствам на хората провеждащи боевете-повечето естествено са си тъпи парчета и го правят заради хазарта. а колкто до породата-тя е създадена само и единствено за кучешки бой и това е основното и приложение. пит булите си изискват битката по един или друг начин. затова и са много използвани напоследък като ловни кучета за диви прасета-едно чудесно приложение на породата. относно чупакабра-казваш че кучетета ти били от бойна линия!? е за теб какво значение има това? защо не си взе стаф? но не разбира се- трябва да се знае че могат да се бият!!! малко лицемерно,не мислиш ли?и още, не смятяш ли че за отявлен пацифист никът ти нее много пдходящ? ако знаеш какво означава де... а колкото предложението ти за "паркчето на свободичката" ,скъпа моя трябва да ти кажа че не помня точния брой на състезанията си, и то международни. имам някоя и друга снимка в http://photo-forum.net ако желаеш да ги видиш. никът ми е същият като тук.

#3809 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 April 2007 - 02:21 PM

Настоятелно ви обръщам внимание върху следната част от правилата за ползване на форума:

Цитат

Забранява се:
...........................................
4. Пропагандирането на форми на насилие или бой с животни. Забранено е публикуването на снимки и текстове, публикуването на линкове сочещи към снимки и сайтове, пропагандиращи, показващи, предизвикващи или разясняващи насилие или борби с животни. Публикуването на подобни материали е забранено независимо от мотивите и с каква цел са пуснати.

Организирането и участието в кучешки борби са престъпление и разясняването на подробности относно тях не е желателно. Не желаем никой да се информира за тях чрез този форум.

#3810 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 03:02 PM

stafordshire bullterier.

Прикачени файлове

#3811 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 03:04 PM

=||=||=

Прикачени файлове

#3812 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 03:08 PM

английски стафордширски бултериер.

Прикачени файлове

#3813 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 April 2007 - 03:17 PM

Цитат

[QUOTE

уважаеми агалина.... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди.

Ще те замоля да се придържаш към темата за пит бул териера.Не е нужно да ни показваш останалите кучета тип бул на снимки.
Извинявам се на мода ,че зова аз към ред, ма ми писва понякога.
User's Signature

#3814 Потребителят е офлайн   wu-dan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 03:44 PM

думата е помоля а не замоля, а снимките ако искаш не ги гледай.

#3815 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 03:53 PM

Абе човек ти се опитваш да поставиш рекорд колко поста можеш да пуснеш за един ден ли??Има си ред тук.
User's Signature

Качена снимка

#3816 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 April 2007 - 03:56 PM

Цитат

[QUOTE=
поне ще знае за какво става дума. аз съм присъствал и мога да ви кажа че 99% от ужасиите които се разнасят като градски легенди за кучешките боеве са чисти измислици и глупости.там си има правилник почти идентичен с този на бокса,и съдии които го спазват. боят винаги свършва с отказването на едното куче, а не с травми и смърт! ако има смъртни случаи то те са в резултат основно на обезводняване или некадърно и немарливо отношение на собствениците. далеч съм от мисълта да адвокатствам на хората провеждащи боевете-повечето естествено са си тъпи парчета и го правят заради хазарта. а колкто до породата-тя е създадена само и единствено за кучешки бой и това е основното и приложение. пит булите си изискват битката по един или друг начин.....
..... трябва да ти кажа че не помня точния брой на състезанията си, и то международни. имам някоя и друга снимка в http://photo-forum.net ако желаеш да ги видиш. никът ми е същият като тук.

Знаеш ли какво ?Ти си поредният умник, който обяснява за РАЗЛИКИТЕ между видовете бой.Че тези с правила и чудесна организация, и опитни хендлери , лекари и т.н. ЦИВИЛИЗОВАНОСТИ- били нормалното и необходимо нещо , за да съществува породата пит бул.И да се запазят кво беше РАБОТНИТЕ качества и да се СЪХРАНИ питът за бъдещето в неговия ИСТИНСКИ вид и дух...Че ако не за е пари е НОРМАЛНО...Че ако мачът не е смъртен ,значи всичко е от любов ...Че ако не искаме такова куче - да си вземем стаф (по-често казват пудел) ...Че развъждането по други критерии ,освен гейм е гнусотия и съсипва породата.....и т.н. и т.н.- този ваш репертоар го знам наизуст от има няма 15-нита години...И клакьорите ви са много за съжаление.
Ми няма да има край.
Добрите не са интересни .Тръпката е при другите.
User's Signature

#3817 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 April 2007 - 04:44 PM

Всякакви, повтарям всякакви материали, свързани с боеве с кучета не са разрешават в този форум.

4. Пропагандирането на форми на насилие или бой с животни. Забранено е публикуването на снимки и текстове, публикуването на линкове сочещи към снимки и сайтове, пропагандиращи, показващи, предизвикващи или разясняващи насилие или борби с животни. Публикуването на подобни материали е забранено независимо от мотивите и с каква цел са пуснати

Моля, прочетете правилата на форума. Имате първо предупреждение.

agalina, благодаря ! Тук сме и винаги ще бъдем на страната на добрите !

#3818 Потребителят е офлайн   El Chupacabra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 05:06 PM

браво, браво, уважаеми агалина и чупакабра!!! впечатлих се... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди. кучешките борби не са явление измислено вчера,нито пък у нас

Отговор : Не ми е целта да те впечатлявам !? Това е проблемът ни ние не живеем в някогашно първобитно общество , в което вие още си живеете !

-------------------------------------------
и какво от това ако някой е гледал кучешки бой?

Отговор : Ми много е похвално съучастник , платил вход 10 лв !
------------------------------------------------------
ако има смъртни случаи то те са в резултат основно на обезводняване или некадърно и немарливо отношение на собствениците.

Отговор : Самото участие на кучетата им в боеве е некадърно и немърливо отношение .
---------------------------------------------------------
относно чупакабра-казваш че кучетета ти били от бойна линия!?

Отговор : Да такива кучки са раждали , от тях съм взела ! И мисля , че късмет са извадили със собственичката си !
----------------------------------------------------------
е за теб какво значение има това? защо не си взе стаф?

Отговор : АПБТ ми харесват повече нямам ли право на избор ? Защо трябва да взимам стаф , след като пит ми харесва повече ?! Просто са всякакви цветове и имат по-разнообразни физиономийки !

----------------------------------------------------------
но не разбира се- трябва да се знае че могат да се бият!!! малко лицемерно,не мислиш ли?

Отговор : Стафовете , с които съм си имала работа винаги са посягали да ме хапят , за разлика от питовете ! Аз съм на мнение , че питът е по-дружелюбен към хората от стафа ( това си е лично мое наблюдение не го твърдя със 100 % сигурност явно съм попадала все на невъзпитани кучета ! Характера на кучето се дооформя от собственика да не забравяме ! )
---------------------------------------------------------
и още, не смятяш ли че за отявлен пацифист никът ти нее много пдходящ?

Отговор : Домашните ми любимци са замускулени кучета не бих ги кръстила ЧОЧКО , ДЖИДЖИ и пр. просто не им отива ! Не мислиш ли ?! Синчето на този от аватара се казва El Chupacabra , а на аватара е Sasquatch . Станах ли ясна ?!

Живеем във век , в който кучетата са домашни любимци ( изложбени или не ), работни кучета ( спасители , овчарски , следови ) Не мисля , че е нормално да се използват животни за хазартни цели и то , чрез причиняване на страдание и смърт !!!

И явно ще трябва да се представя аз съм д-р Анна Бондокова частнопрактикуващ ветеринарен лекар от гр. София . Да сме се виждали случайно по боевете ? Отговорът е НЕ и ви гарантирам , че това никога НЯМА да се случи , та какъвто и ще да ми е ник нейма и аватара !!!
User's Signature

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...

#3819 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 05:49 PM

Цитат

браво, браво, уважаеми агалина и чупакабра!!! впечатлих се... между другото да бяхте прочели и вие някоя книжка по темата!? информираноста никога не вреди. кучешките борби не са явление измислено вчера,нито пък у нас

.....

bravoS bravoS 1super 1super

Не цитирайте големи постове, моля!
мод

User's Signature

Качена снимка

#3820 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 April 2007 - 07:04 PM

Цитат

Живеем във век , в който кучетата са домашни любимци ( изложбени или не ), работни кучета ( спасители , овчарски , следови ) Не мисля , че е нормално да се използват животни за хазартни цели и то , чрез причиняване на страдание и смърт !!!

И явно ще трябва да се представя аз съм д-р Анна Бондокова частнопрактикуващ ветеринарен лекар от гр. София . Да сме се виждали случайно по боевете ? Отговорът е НЕ и ви гарантирам , че това никога НЯМА да се случи , та какъвто и ще да ми е ник нейма и аватара !!!

Питбул отдавна се използва като работно куче. Той е заел своето място и в полицейската работа, има кучета спасители, водачи на слепи хора, куче спортист, с него феновете участват и покриват SchH, аджилити ... въобще универсално куче с непоколебим дух за победа.

Любим линк - PIT BULL SPORTS

Прикачени файлове

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема