Американски питбул териер
Публикувано: 16 May 2007 - 05:07 PM
Някой добросъвестен човек тук може ли да помогне за ето това?
Пити е с неизвестен произход, но отговаря на породните белези на пит бул.
Публикувано: 20 May 2007 - 08:31 AM
Цитат
Някой добросъвестен човек тук може ли да помогне за ето това?
Дано намери добър стопанин.

Публикувано: 20 May 2007 - 10:17 AM
Точно щях да Ви питам за сините питове и видях, че има спор по върптоса. След няколко дни би трябвало да пристигне един предтавител с тази украска в Бг от САЩ. Скоро ще попитам дали е успял да пристигне. НА мен ми беше интересно дали е признат този цвят в стандарта. Сега ще почета малко на зад в темата и ако имам още въпроси ще пиша.
Публикувано: 20 May 2007 - 10:50 AM
Те не се режат! bl) Нали все пак има закон...но нали сме в България...за нас такива няма!
Ушичките не се режат... cl)
Но пък имам една книга в която пише,че ушите се купират на 5 седмици или по-обобщаващо-преди кученцето да е навършилло 3 месеца!
Но те не се режат...Кученцето преживява стрес,а и питовете са по-хубави с ушички! r) (не купираните уши създават илюзия,че главата е по-голяма ;) )
Ушичките не се режат... cl)
Но пък имам една книга в която пише,че ушите се купират на 5 седмици или по-обобщаващо-преди кученцето да е навършилло 3 месеца!
Но те не се режат...Кученцето преживява стрес,а и питовете са по-хубави с ушички! r) (не купираните уши създават илюзия,че главата е по-голяма ;) )

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 May 2007 - 11:18 AM
Цитат
Точно щях да Ви питам за сините питове и видях, че има спор по върптоса. След няколко дни би трябвало да пристигне един предтавител с тази украска в Бг от САЩ. Скоро ще попитам дали е успял да пристигне. НА мен ми беше интересно дали е признат този цвят в стандарта. Сега ще почета малко на зад в темата и ако имам още въпроси ще пиша.
Всички цветове са разрешени и по 2та стандарта.
п.п.За синята, която търси дом - около 5 годишна, купирани уши ,кастрирана.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 May 2007 - 09:41 PM
Ще поитам дали някой иска син пит, но имам въпроси. Дружелюбна ли е към хора, агресивна ли е към животни? Нещо за характера и.
Сигурно ще има много желаещи за подобно куче. Аз в БГ такова куче не съм виждала. В първия момент от снимката на малкото от САЩ си помислих, че е неаполитанче, ама не. МНого са хубави.
Сигурно ще има много желаещи за подобно куче. Аз в БГ такова куче не съм виждала. В първия момент от снимката на малкото от САЩ си помислих, че е неаполитанче, ама не. МНого са хубави.
Публикувано: 30 May 2007 - 09:27 PM
Здравейте. Днес изпуснахме възможността да приберем Пити. Искам повече информация относно кучето. Как е била гледана досега? В апартамент или в двор? Какви взаимоотношения има със себеподобните си, а и с хората. Като е на 5 години през целия си живот ли е живяла на едно място с едни и същи хора? Все пак куче на 5 години е малко трудно да сменя обстановката. Загрижена съм. Пишете, моля! wink

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 01 June 2007 - 01:46 PM
ами давай тема и почвам!Нямаш проблеми!И на мене ми е много интересно да следя,пише и чета в тази тема!Айде да се активизираме!Казвайте някаква тема и да почваме! super best

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 01 June 2007 - 11:01 PM
Това твои кучета ли са?
Ето малко снимки...
Хей...как така ще ме разкомпрометираш...? b)
Почивка.. w)
d)
Красивата главичка... w)
Правим мускули чрез набиране d)
Мнооооогоооо страшшшннааааааа l) l)
Игра с дакелка d)
Доволни и щастливи! d)
Ето малко снимки...

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com