Цитат
off-topic:
Драги wu-dan, очевидно научните ви степени не стигат да схванете едно простичко нещо:
Не сме тук, за да обсъждаме взаимно компетентността и качествата си.
Тук са невежите за да питат, знаещите - да им отварят очите.
Моля да се въздържате от прозрения отностно интелектуалното ниво на съфорумци и вместо това да ги дарите с титаничните си знания. В противен случай бързичко ще се разделим.
Следващ off-topic в стила на горния ще доведе до предупреждение за изгонване.
"драги" милл, или който и да сте,когато случайно открих сайта ви си помислих че съм открил място,където може да се намира и обменя киноложка информация. за няколкото седмици през които посещавах форума,с отвращение разбрах,че това е всъщност място,където основно тинейджъри си обменят снимки на домашните любимци,и хора с бегли и изкривени познания и разбирания за породите си разменят възклицания от рода на: АХ,УАУ, ОХ чЕ Е СЛАДКО и други подобни лигавщини. просто е жалко и несериозно! толерирате определени потребители които парадират с некомпетентноста си,и според броят на публикуваните си глупости се зоват "ГУРУТА","СПЕЦИАЛИСТИ" и там подобни. да можехте да видите колко пошло изглежда всичко това от страни. публикувате небивалици като тези на агалина-за "по-умните от маимуни папагали",като тези на питбуллдог-за българският произход на булдога и питбула,и много много други!!! освен това ако някой критикува "гениалните прозрения" на определени хора бива на момента сатанизиран,съобщенията му изтрити и "предупреден за изгонване". от това дали "ще изгоните" мен или някой друг, сайтът ви няма да стане по качествен. естествено знам,че и това съобщение ще бъде изтрито. разбира се това е "смело и конструктивно понасяне на критиката"!!! колкото до "изгонването" чувствайте се изгонени от моя бpаузър.
Чудесно, заработихте си второто предупреждение.
Това засега няма да се трие, нека хората видят защо се случва това - вие сте тук, за да ги коментирате, а не да говорите за кинология. Засега освен да хулите всички, не видях да ни озарите с грам компетентност.
мод