Американски питбул териер
Публикувано: 01 June 2007 - 01:46 PM
ами давай тема и почвам!Нямаш проблеми!И на мене ми е много интересно да следя,пише и чета в тази тема!Айде да се активизираме!Казвайте някаква тема и да почваме! super best

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 01 June 2007 - 11:01 PM
Това твои кучета ли са?
Ето малко снимки...
Хей...как така ще ме разкомпрометираш...? b)
Почивка.. w)
d)
Красивата главичка... w)
Правим мускули чрез набиране d)
Мнооооогоооо страшшшннааааааа l) l)
Игра с дакелка d)
Доволни и щастливи! d)
Ето малко снимки...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 02 June 2007 - 02:40 PM
а те-двамата твой ли са?Изглеждат мн внушително! 1super
А къде се гледат тези кучета?-вътре,вън?
Благодаря предварително 1super
А къде се гледат тези кучета?-вътре,вън?
Благодаря предварително 1super

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 02 June 2007 - 06:04 PM
Уфффф!!Ужасен съм!!Преди секунди се връщам от разходка!!! a) Със Сънката си ходим по най-уживената улица в Созопол :''Веселата уличка'' и познайте какво!Завивам по една пряка и гледам до фитнес залата една мацка-50кг с Куче Дого Аржентино-по тежко от нея!!1 bl) Отначало си мисля,че нищо няма да стане и Сънката си ходи до мен уморена-бяхме изминали 7км...и ходим си и по едно време ГЛЕДАМ ДОГОТО РЪМЖИ,ХУКВА КЪМ МЕН И ДЪРША ЖЕНАТА С КАЙШКАТА БАРАБАР!ЩЕШЕ ДА Я БЛЪСНЕ В ЕДНА ПАРКИРАНА КОЛА И ТЯ МУ ПУСНА ПОВОДА!АЗ НЕ МОГА ДА РЕАГИРАМ И НЕЗНАМ ИЗВЕДНЪЖ КВО МУ СТАНА НА ТВА ДОГО,ЧЕ ПОЛУДЯ И ТО СУПЕР ОЗЛОБЕНО И МОЯТА КУЧКА КАТО ПОЧНА ДА СКИМТИ-МИСЛЯ,ЧЕ ОТ СТРАХ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГАДЖЕТО И ОТ ФИТНЕС ЗАЛАТА ДОЙДЕ,БУТНА КУЧЕТО МИ НА СТРАНА И ХВАНА ТОЗ ПЕС...
УЖАС!!!ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОМУ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ!!!И ПОСЛЕ ГАДЖЕТО Й ВИКА НА НЕЯ-ВИДЯ ЛИ ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗХОЖДАШ КУЧЕТО?ТВА КУЧЕ НЕ Е ЗА ТЕБЕ!!!
ЕМИ ХУБУ АМА ЕДНА ПРИКАЗКА НЕ ОПРАВЯ ПОСЛЕДИЦИТЕ!МОИТЕ ПСИХИЧЕСКИ И НА КУЧЕТО ПРОБЛЕМИ СЛЕД ТОЗИ ИЗЖИВЯН СТРЕС!КАК МОЖЕ ТАКОВААА НЕЩО!!!КАК МОЖЕ НЕЗНАМ!ХУБАВО,ЧЕ НА МОЯТА КУЧКА НИЩО И НЯМАШЕ ДОБРЕ,ЧЕ МЪЖЪТ СЕ НАМЕСИ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА-ТЪКМО ДОГОТО ЩЕШЕ ДА ЗАХАМЕ МАЛКАТА,ТА ТОЙ Я СПАСИ!!!БАХТТИ РАБОТАТА...СЪРЦЕТО МИ ТУПА!УЖАС!!! a) a) a) a) a) a) ouu NNN ouu
УЖАС!!!ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОМУ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ!!!И ПОСЛЕ ГАДЖЕТО Й ВИКА НА НЕЯ-ВИДЯ ЛИ ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗХОЖДАШ КУЧЕТО?ТВА КУЧЕ НЕ Е ЗА ТЕБЕ!!!
ЕМИ ХУБУ АМА ЕДНА ПРИКАЗКА НЕ ОПРАВЯ ПОСЛЕДИЦИТЕ!МОИТЕ ПСИХИЧЕСКИ И НА КУЧЕТО ПРОБЛЕМИ СЛЕД ТОЗИ ИЗЖИВЯН СТРЕС!КАК МОЖЕ ТАКОВААА НЕЩО!!!КАК МОЖЕ НЕЗНАМ!ХУБАВО,ЧЕ НА МОЯТА КУЧКА НИЩО И НЯМАШЕ ДОБРЕ,ЧЕ МЪЖЪТ СЕ НАМЕСИ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА-ТЪКМО ДОГОТО ЩЕШЕ ДА ЗАХАМЕ МАЛКАТА,ТА ТОЙ Я СПАСИ!!!БАХТТИ РАБОТАТА...СЪРЦЕТО МИ ТУПА!УЖАС!!! a) a) a) a) a) a) ouu NNN ouu

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 02 June 2007 - 06:26 PM
Позна!Неговото с купирани уши!Хубаво,че беше там ад избута моята кучка и да го хване,че гаджето му стои като манекенка! a)
Ами това е прекрасна идея!нямаш проблеми!Ще се видим! cheers
Ами това е прекрасна идея!нямаш проблеми!Ще се видим! cheers

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 02 June 2007 - 11:26 PM

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 03 June 2007 - 09:36 AM
Страшно са красиви сините питове/стафове!Между другото според мен,ако отидеш в Америка почти не можеш да различиш пит от стафф!Там се стремят да развъждат такъв тип кучета-масивни с красив интериор!Страшни кучета!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com