Цитат
Цитат
Здравейте! От много скоро съм във форума и не забелязах да е развита историята на древното бойно куче, познато ни като питбул! Историята му е много по-стара от някакви си 400-500 години (тогава дори не е имало бели хора по америката) ;) От доста време се занимавам с тези изключителни кучета и в частност с проучването на историята им! Изводите , до които съм стигнал , навеждат на много ,много въпроси! Кой има интерес от изопачаването на историята на бойното куче? Кой има интерес от изопачаването на Българската древна история? Все още нямам ясен отговор на всичките неизвестни! Знам само, че фактите за бойното куче са по-стари от повечето народи и нации по света!Знам и друго-древното бойно куче е пряко свързано с Българите!!! Бул-дог!!!???
Давам линк от древна тракийска гробница! Обърнете внимание на бойното куче и не забравяйте , че въпросната гробница е на няколко хиляди години!!!
П.П. преди всичко искам да направя едно уточнение-"въпросните" траки -носители на велика цивилизация- са чиста проба Българи! Траки са га наричали други народи ! Наричали са ги също и Българи , ама защо ли не сме го учили това в училище?!!
Живи и здрави!!! bgflag
а за това коментара е излишен!!! ако има някой с малко мозък сам да прецени. но явно модовете не мислят така.
Колега, за да се дава коментар на подобно нещо,човек трябва да е доста компетентен,иначе коментарите наистина са излишни! Въпросните "виновници" за картината в гробницата са пили и яли в златни съдове ,защото са знаели ,че благородният метал пречиства водата!!! Не очаквам да бъда разбран от всеки, но доста хора са разгледали снимката явно, защото получих десетки имейли по темата!!!
Живи и здрави!!! bgflag