Американски питбул териер
Публикувано: 08 June 2007 - 01:23 PM
а относно великите питмени, които не правят разлика м/у АПБТ и Бултериер е оставам безмълвен...
Публикувано: 08 June 2007 - 04:27 PM
http://youtube.com/watch?v=2jkExrrm_sQ
......и се развива по форуми и разходки в градинките.....!
Прикачени файлове
-
17b.jpg (101.04K)
Брой сваляния: 87

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 08 June 2007 - 05:37 PM
Цитат
и рубриките и за ЗОО ПОЛИЦАИТЕ, които ежедневно "спасяват" ПИТ БУЛИ от техните собственици - но, не за да ги дадат за осиновяване или за да ги отглеждат на сухо и топло, а за да ги приспът (или по точно УБИЯТ...) !!!!!!!!!!!! [/b]
Jatagan's Ch.BASTER (4xW, 1xL) - въпреки загубата, той е жив защо ли ???
За съжаление има голяма доза истина в това. Медиите са огромна сила и когато от телевизионния екран ветеринарен доктор се изцепи, че куче пускано на бой ще изяде бебето на съседа, а после и осиновилия го, хората вярват в това. По Animal Planet действително е пълно с такива предавания, но все си мисля, че разумните хора би трябвало да ползват главите си за мислене и да не приемат всичко за чиста монета. Пак за съжаление не всички пацифисти са ангели- крещящ пример за това е PETA a) Но това, че и от другата страна има кръв и убийства не е оправдание!
Кучето със загубата дали щеше да е живо, ако се беше отказало? Айде сега да не се правим на по-светци и от папата.
Публикувано: 08 June 2007 - 09:01 PM
Цитат
......и се развива по форуми и разходки в градинките.....!
Я пак кажи какво така съм те развеселила - та да си посмеем заедно.
Щото с рецитациите за чиста кръв и работни качества само давате леб на мършоядите.Те също ви се хилят на простоиите - между вземанките на кинтите след мача.Те поне умрат за кинти ,а вие храните мил ентусиязъм и мачистка романтика извратена...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 June 2007 - 09:22 PM
Цитат
Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!
Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 June 2007 - 11:23 AM
Цитат
по земата и по тревата !
На 35 дена е. А това е вкъщи, пускам го по 30-ина минути на ден, като съм с него. В околията бездомни кучета няма, тази част от двора е на 20 метра от улицата.
Публикувано: 09 June 2007 - 12:27 PM
Публикувано: 09 June 2007 - 01:03 PM
Зависи как ще го понесе...
Иначе аз се събувам още на вратата, на другите ми кучета след разходка
задължително им мия краката основно.
Малкото кученце е като малко бебенце - беззащитно, и податливо на всякакви вируси и зарази, донесени отвън.
ПАЗЕТЕ ГО !!!

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 09 June 2007 - 04:33 PM
Цитат
Моито патува с мене от Бургас до София...Беше на 2 месеца и нямаше проблеми важното е да не контактува с други кучета и да си е постоянно до тебе.
Публикувано: 10 June 2007 - 05:24 PM
Цитат
Цитат
Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!
Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.
Агалина, нито ходя по битки, нито залагам пари на каквото и да е! Не знам защо, хора, си изсмуквате от пръстите нещата! Дадох пример с моето куче , но по принцип пиша за питбула (БУЛДОГА)! А иначе дано правите разлика между питбул, амстаф и питоподобни кучета, защото това са три различни неща! Всичките си способности амстафа дължи на питбула (АВТЕНТИЧНИЯТ БУЛДОГ) !Амстафа е производно на питбула-сравнително млада порода, носеща стара кръв, но никой дума не обелва за генетичните обременености и дефекти, които съпътстват стафа!Като сте такива "селекционери стратези", що не споделяте дума затова? Може и да не знаете, но четете! Когато започнеш да развъждаш кучета по екстериорни белези..... резултатът рано или късно става ........ виден (да речем)! Затова амстафа напоследък е станал 55 санта в холката(при горна граница от 48 см по стандарт), защото работните му качества се изчерпват с ...... по-горе съм написал за "пързалките"!Това важи и за питоподобните кучета! Никой не е по-умен от природата (това не всеки ще го разбере)!!!
Относно последните постове... MistressLinda е права според мен! Ваксина на първия, втория и третия месец и след това 14 дена "в къщи" преди излизане! Това е доброо решение за палето! И все пак е въпрос и на малко късмет!
Живи и здрави!
Прикачени файлове
-
Krazyside__s_20CH_20Wedo_jpg.jpg (13.66K)
Брой сваляния: 108

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 10 June 2007 - 11:34 PM
На какво ви прилича въпросното куче?
Колко стари ловни и бойни породи породи познавате?
Колко са стари въпросните породи?Доказателства?
На колко хиляди години е въпросната гробница до село Свещари?Кое е това яко куче, което и тогава и сега може да изпълнява същото нещо ? Как се постигат нечовешките способности на питбула (БУЛДОГА) с вашата идея за селекция?
Прикачени файлове
-
Sveshtari.jpg (104.71K)
Брой сваляния: 115

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 10 June 2007 - 11:39 PM
Прикачени файлове
-
sveshtari____3.jpg (33.19K)
Брой сваляния: 106

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 11 June 2007 - 08:55 AM
Цитат
Абе,пич,ти не правиш разлика между бултериер и питбул,а си тръгнал да ни обясняваш за разликите между породите!не ти ли е лекинко неудобно? b)

Вход

Горе
Цитиране +