Американски питбул териер
Публикувано: 14 June 2007 - 10:01 PM

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 14 June 2007 - 10:03 PM
Цитат
http://dog.bg/f/inde...&t=7922&st=3720
Ето тук го има на 9...Сега е доста по наедрял...аи главата на питове започва да наедрява от 9тия месец .
Публикувано: 14 June 2007 - 10:12 PM
Цитат
Поздрави!
Ти специално имаш ли представа кой е собственика на това куче и въобще кое е това куче?

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 14 June 2007 - 10:12 PM
Иначе тоз красавец...майче прилича на кучетата от клиповете...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 14 June 2007 - 10:14 PM
Цитат
Цитат
А не е по- добре да ги няма боевете ,а да има пит були???? n) ouu
Не радват никого ли ???Айде да видим - мен ме радват!!!!!!!!!!!!!!
Радостта ,която моят стаф ми е донесъл ,не мога да сравня с нищо на света.Радва ме и всеки пит , независимо дали е мой или не - радват ме движенията му ,бързината, силата ,изяществото , радва ме всяка извивка от прекрасното тяло, радва ме всяка промяна в погледа ,страхотните очи , прословутата "усмивка" на тези животни ,бурните емоции ,на които само едно куче бул е способно , неистовата упоритост, излъчването на Победител ,излъчването на мощ и благост едновременно, смешките им ,хитруването им, невероятната концентрация при задача ,превъзходният интелект и общуването - каквото с друго куче просто няма (имала съм всякакви кучета и знам какво казвам )- невероятното партньорство с булитата и чудовищно силната им връзка с любимия човек ...мога да изреждам до утре КАКВО МЕ РАДВА, ОБЩУВАЙКИ С ПИТ!!
Още някого да радват питовете??
Това няма как да стане. Боеве винаги ще има и за да се запази кучето такова каквото е трябвада ги има. Е да всичко е доста по извратено сега с парите но не забравяй че кучето което си обичала и кучетата които обичаш сега са такива благодарение на хората които са ги селекционирвали.Надявам се няма нужда специално на тебе да ти припомням как са селекционирвани. Как може да възприемате ловните породи които убиват или те самите бират убивани?Как нищо не говорите за това?Има толкова породи които се тестват и се бият по една или друга причина на вас се путбилите ви в устата що бе не се плашете от едно 20кг псе няма страшно wink

Публикувано: 14 June 2007 - 10:17 PM

Публикувано: 14 June 2007 - 10:20 PM
Цитат
Цитат
Поздрави!
Ти специално имаш ли представа кой е собственика на това куче и въобще кое е това куче?
В смисъл?За кое куче става въпрос?До колкот знам,човекът е имал куче порода Амстаф-родословен...
П.с:Въпросът не е към мен...извинявам се,ако създавам неудобство!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 14 June 2007 - 10:24 PM
Цитат
Така е,но пък в Европа няма стандарт,по който да се съди-кое куче е питбул...има питове приличащи на стафове и обратно...След като няма стандарт питоподобните кучета не могат да се забранят само по външни белези според мен...
Всеки има Питободобно в къщи...Факт...много малко са хората в България птитежаващи истинския тАмерикански питбул териер...
Поздрави,не искам мнението ми да създава спорове!!!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 14 June 2007 - 10:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Поздрави!
В смисъл?За кое куче става въпрос?До колкот знам,човекът е имал куче порода Амстаф-родословен...
Става дума за Mountain Man`s Ch Homer ROM не за неговото куче. Хомър е куче което е оставило следа в питбулския свят. 1super

Публикувано: 14 June 2007 - 10:26 PM
Цитат
Цитат
Така е,но пък в Европа няма стандарт,по който да се съди-кое куче е питбул...има питове приличащи на стафове и обратно...След като няма стандарт питоподобните кучета не могат да се забранят само по външни белези според мен...
Всеки има Питободобно в къщи...Факт...много малко са хората в България птитежаващи истинския тАмерикански питбул териер...
Поздрави,не искам мнението ми да създава спорове!!!
Едно време като като е нямало федерации организации как аджеба е съществил питбула?Да факт е че има много питоподобни но това че не е признат в някоя от шибаните организации нищо не значи. Ако намекваш нещо за родословия,произход и т.н по добре недей защото сам си вкарваш гол. Много хора мога да завиждат на това каква селекция се води при питбулите.

Публикувано: 15 June 2007 - 12:21 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Поздрави!
Става дума за Mountain Man`s Ch Homer ROM не за неговото куче. Хомър е куче което е оставило следа в питбулския свят. 1super
Нека да посмятат хората колко е живял един булдог легенда!
Тази снимка говори много!
Поздрави!

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 15 June 2007 - 10:31 AM
Цитат
Ми точно това имам предвид ,Малък!!За да стане ясно май трябва да разкодирам какво значи в твоят пост "обикновен човек" и "истински фенове".......така маалко неудобство да пишеш това??

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 June 2007 - 12:41 PM
А относно форумните клакьори като къдрав дог??? и тем подобните им- една мъдрост и от мен....
"И глупецът може да мине за умен, когато си мълчи"...!!!!
Живи и здрави!
Прикачени файлове
-
Axel.jpg (69.1K)
Брой сваляния: 115

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 15 June 2007 - 01:24 PM
Е,защо в Америка мания са огромните питове,че р-ците ги разъждат и по линии-ако разгледате сайтовете пише..Защо са мания те...защо всички се стремят да развъждат сини питове?
Благодаря за отговора предварително!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 15 June 2007 - 02:29 PM
Цитат
малко стари бисери от форума:
хахаха...това ме уби като го прочетох...

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 15 June 2007 - 09:42 PM
Поздрави!Мноо Як!
Карнобачка...а?(от рекламата...дето дядото не можеше да казва правилно името на ракията l) b) l) b) l) )

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com