Цитат
Цитат
[QUOTE
Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!
Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.
Агалина, нито ходя по битки, нито залагам пари на каквото и да е! Не знам защо, хора, си изсмуквате от пръстите нещата! Дадох пример с моето куче , но по принцип пиша за питбула (БУЛДОГА)! А иначе дано правите разлика между питбул, амстаф и питоподобни кучета, защото това са три различни неща! Всичките си способности амстафа дължи на питбула (АВТЕНТИЧНИЯТ БУЛДОГ) !Амстафа е производно на питбула-сравнително млада порода, носеща стара кръв, но никой дума не обелва за генетичните обременености и дефекти, които съпътстват стафа!Като сте такива "селекционери стратези", що не споделяте дума затова? Може и да не знаете, но четете! Когато започнеш да развъждаш кучета по екстериорни белези..... резултатът рано или късно става ........ виден (да речем)! Затова амстафа напоследък е станал 55 санта в холката(при горна граница от 48 см по стандарт), защото работните му качества се изчерпват с ...... по-горе съм написал за "пързалките"!Това важи и за питоподобните кучета! Никой не е по-умен от природата (това не всеки ще го разбере)!!!
Относно последните постове... MistressLinda е права според мен! Ваксина на първия, втория и третия месец и след това 14 дена "в къщи" преди излизане! Това е доброо решение за палето! И все пак е въпрос и на малко късмет!
Живи и здрави!