Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4008 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2007 - 05:37 PM

Цитат

Край на мненията ми по този въпрос, защото вие явно сте с промити мозъци от АНИМАЛ ПЛАНЕТ
и рубриките и за ЗОО ПОЛИЦАИТЕ, които ежедневно "спасяват" ПИТ БУЛИ от техните собственици - но, не за да ги дадат за осиновяване или за да ги отглеждат на сухо и топло, а за да ги приспът (или по точно УБИЯТ...) !!!!!!!!!!!! [/b]

Jatagan's Ch.BASTER (4xW, 1xL) - въпреки загубата, той е жив защо ли ???

За съжаление има голяма доза истина в това. Медиите са огромна сила и когато от телевизионния екран ветеринарен доктор се изцепи, че куче пускано на бой ще изяде бебето на съседа, а после и осиновилия го, хората вярват в това. По Animal Planet действително е пълно с такива предавания, но все си мисля, че разумните хора би трябвало да ползват главите си за мислене и да не приемат всичко за чиста монета. Пак за съжаление не всички пацифисти са ангели- крещящ пример за това е PETA a) Но това, че и от другата страна има кръв и убийства не е оправдание!
Кучето със загубата дали щеше да е живо, ако се беше отказало? Айде сега да не се правим на по-светци и от папата.

#4009 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2007 - 09:01 PM

Цитат

Агалина искрено ме развесели! Ето Ви едно клипче, което много ме кефи! Тази готовност на пита да изпълни непосилното се е постигната и запазила благодарение многовековна селекция между кучета , които гонят топче сред себеподобни по катерушките...

......и се развива по форуми и разходки в градинките.....!

Я пак кажи какво така съм те развеселила - та да си посмеем заедно.
Щото с рецитациите за чиста кръв и работни качества само давате леб на мършоядите.Те също ви се хилят на простоиите - между вземанките на кинтите след мача.Те поне умрат за кинти ,а вие храните мил ентусиязъм и мачистка романтика извратена...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4010 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2007 - 09:22 PM

Цитат

[QUOTE

Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!

Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4011 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 10:24 AM

Ето малко снимки от нас b)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#4012 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:05 AM

Ако това е бебето на 30 дни, не би трябвало да го пускате да ходи
по земата и по тревата !
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#4013 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:23 AM

Цитат

Ако това е бебето на 30 дни, не би трябвало да го пускате да ходи
по земата и по тревата !

На 35 дена е. А това е вкъщи, пускам го по 30-ина минути на ден, като съм с него. В околията бездомни кучета няма, тази част от двора е на 20 метра от улицата.

#4014 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:36 AM

Не бива да рискувате, въпреки, че е в двора ви - питбулчето в момента няма никакви ваксини, нито имунитет.

Нека и други потребители да си кажат мнението.
User's Signature

#4015 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 12:16 PM

Не го пускаи,има адски много болести вероятноста от кожни болести през тоя периот сьщо е голяма , внимаваи по добре да си седи вкьщи .

#4016 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2007 - 12:27 PM

Miro BLS не е препоръчително да го извеждаш на двора независимо че там няма други кучета и улицата е далече.Когато вие излизате или влизате може да внесете нещо с обувките си.На тази възраст мъника освен че няма васкини няма изграден имунитет.Никой не иска да ви обиди ,казваме мнението си за ваше добро 1super А бебока е просто страхотен w)

#4017 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 12:29 PM

OK! Обаче един малък, може би не проблем, но на 46-я си ден кучето трябва да пътува с нас 350 км. Проблем ли ще бъде?

#4018 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 01:03 PM

За пътуването - не знам, ако не слиза по земята, може и да не е проблем.
Зависи как ще го понесе...

Иначе аз се събувам още на вратата, на другите ми кучета след разходка
задължително им мия краката основно.

Малкото кученце е като малко бебенце - беззащитно, и податливо на всякакви вируси и зарази, донесени отвън.

ПАЗЕТЕ ГО !!!
User's Signature

#4019 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 04:33 PM

Цитат

OK! Обаче един малък, може би не проблем, но на 46-я си ден кучето трябва да пътува с нас 350 км. Проблем ли ще бъде?

Моито патува с мене от Бургас до София...Беше на 2 месеца и нямаше проблеми важното е да не контактува с други кучета и да си е постоянно до тебе.

#4020 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 05:49 PM

Благодаря за отговорите! А на 3 месеца на море? Имам предвид във Море? d)

#4021 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 07:32 PM

Цитат

Благодаря за отговорите! А на 3 месеца на море? Имам предвид във Море? d)

10 -14 дена след 3-тата ваксина - може b)
User's Signature

#4022 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 05:24 PM

Цитат

Цитат

[QUOTE

Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!

Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.

Агалина, нито ходя по битки, нито залагам пари на каквото и да е! Не знам защо, хора, си изсмуквате от пръстите нещата! Дадох пример с моето куче , но по принцип пиша за питбула (БУЛДОГА)! А иначе дано правите разлика между питбул, амстаф и питоподобни кучета, защото това са три различни неща! Всичките си способности амстафа дължи на питбула (АВТЕНТИЧНИЯТ БУЛДОГ) !Амстафа е производно на питбула-сравнително млада порода, носеща стара кръв, но никой дума не обелва за генетичните обременености и дефекти, които съпътстват стафа!Като сте такива "селекционери стратези", що не споделяте дума затова? Може и да не знаете, но четете! Когато започнеш да развъждаш кучета по екстериорни белези..... резултатът рано или късно става ........ виден (да речем)! Затова амстафа напоследък е станал 55 санта в холката(при горна граница от 48 см по стандарт), защото работните му качества се изчерпват с ...... по-горе съм написал за "пързалките"!Това важи и за питоподобните кучета! Никой не е по-умен от природата (това не всеки ще го разбере)!!!

Относно последните постове... MistressLinda е права според мен! Ваксина на първия, втория и третия месец и след това 14 дена "в къщи" преди излизане! Това е доброо решение за палето! И все пак е въпрос и на малко късмет!

Живи и здрави!

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4023 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 11:34 PM

Искам да попитам компетентния питмен няколко въпроса!
На какво ви прилича въпросното куче?
Колко стари ловни и бойни породи породи познавате?
Колко са стари въпросните породи?Доказателства?
На колко хиляди години е въпросната гробница до село Свещари?Кое е това яко куче, което и тогава и сега може да изпълнява същото нещо ? Как се постигат нечовешките способности на питбула (БУЛДОГА) с вашата идея за селекция?

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4024 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2007 - 11:39 PM

По-здрави!!!

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4025 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2007 - 08:55 AM

Цитат

А иначе дано правите разлика между питбул, амстаф и питоподобни кучета, защото това са три различни неща! Всичките си способности амстафа дължи на питбула (АВТЕНТИЧНИЯТ БУЛДОГ) !Амстафа е производно на питбула-сравнително млада порода, носеща стара кръв, но никой дума не обелва за генетичните обременености и дефекти, които съпътстват стафа!Като сте такива "селекционери стратези", що не споделяте дума затова? Може и да не знаете, но четете! Когато започнеш да развъждаш кучета по екстериорни белези..... резултатът рано или късно става ........ виден (да речем)! Затова амстафа напоследък е станал 55 санта в холката(при горна граница от 48 см по стандарт), защото работните му качества се изчерпват с ...... по-горе съм написал за "пързалките"!Това важи и за питоподобните кучета! Никой не е по-умен от природата (това не всеки ще го разбере)!!!

Абе,пич,ти не правиш разлика между бултериер и питбул,а си тръгнал да ни обясняваш за разликите между породите!не ти ли е лекинко неудобно? b)

#4026 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 11 June 2007 - 10:06 PM

Тук гледам се завъртат разни спорове...Все още не може да се разбере кой-крив,кой-прав!Едни подкрепят боевете fow bash 6тото така се запазвала породата...ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!---В Америка известните линий да не ги запазват като ги ''борят'' на полянката...Хората са цивилизовани и тренират кучетата си с хуманни упражнения!!!Няма такъв спорт ''кървав спорт''както в България!!! fow Така и трябва!Този който си мисли,че с битките кръвта на кучетата се подобрява и запазва-жестоко се лъже!В поколението кутретата са с вродена агресия-много по-силна от тази на кучетата в Америка например,от които всеки иска да си закупи-ОБАЧЕ НЯМА КИНТИ,пък и кои Американски р-к ще продаде на Българин свое животно след като разбере полужението на породата в България???Като разбере,че ще препечелва за хляб а животното ще е нахапано и с белези?
Хората са цивилизовани и само тези които си мислят,че така се продължава кръвта---Е тиранин!Има си и хуманни тренировки!
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4027 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2007 - 12:28 AM

Стига се излагай бе, за тебе важи с пълна сила поговорката " Мълчанието е злато"! worthy

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни