Американски питбул териер
Публикувано: 17 June 2007 - 11:58 AM
бтв постнах снимките и в другия форум да видим до кога ще е толко добре изглеждащо кучето...
Публикувано: 17 June 2007 - 12:51 PM
Цитат
Цитат
Ето този ти пост, Малък ,изчерпва всичко - колко ви е грижа за породата и за какво единствено трябва да служи тя според вас - за да обслужва единствено вашите интерес!!И дано тези набедени кучкари ,които зовът за забрани, прочетат написаното от теб!!........
Агалина Агалина .... Не можеш да разбереш и проумееш това което ти пиша.Не искаш да разбереш защото вече си имаш своя позиция не те карам да я отстъпваш карам те да разбереш какво пиша.
Какви интереси ни обслужава?Твоето куче не ти ли е обслужвало твоите интереси?Изложбените кучета не служат ли пак на интересите на някой болен мозък да ходи да си пудри кучето и да събира САС,БОБ,САСИБ и т.н.Това не е пак да служи на интересите на собственика?Или понеже няма рани а е напудрено може?Еми добре ловните кучета като служат като ходят на лов какво става?Преди време в темата за лов имаше едни снимки пуснати на дого аржентино ловуващо диви прасета.Кучетата там бяха рязани шити и какво ли не.Как никой не се намери нещо да каже.Това не е ли лошо?Не служат ли пак на някой интереси тези кучета ? Попитах те на днешно време къде не играят парите?За добро или лошо парите днес за винаги на първо място няма значение какво се прави. Така че темата за парите я остави просто няма смисъл да се разисква.
Чиста кръв измислица друг път. Много хора могат да се учат как се селекционирват питбулите.Такива инбриидинги такива кросове и т.н. Това че няма племенна книга нищо не значи.Това че не е регистриран отново нищо не значи. Примери искаш ли да ти казвам за клубове където има племенни книги и пак е манджа?Искаш ли примери?Стига това е тъпо .. Племенната книга та племенна книга. Кой клуб ще се похвали с няколко база данни с големи която не мога дори да опиша?С родословия на кучета които са с по над 20-30години назад?Кой ще се похвали с това?Кажи ми? Това че обикновения човек не е наясно не значи че и другите не са наясно. Може да ти се струва адски объркана селекцията но не е така.
За сърцето това е питбула сърцето.Това е питбула.Това е машината задвижващо тялото на кучето. Това е сърцето което кара кучето да се изправи след поредните повреди и да продължи това е което кара кучето да дърпа прекалено голямата тежест или да скочи на високо и т.н. Да трябва да се развъжда точно по това дали е сърцато или не е. Това е питбула.За да го има тряба да се тества. Брак ... Къде няма брак? Кажи ми в коя порода няма брак? Нека да кажем че знаеш какво става когато при така наречените биткаджии от вас има брак. Аз питам тогава какво става ако при вас изложбените питове,стафове и булове се пръкне перфектното куче с перфектното сърце но с обратна захапка?Ще го скопите и няма да влезне в разплод защото е с обратна захапка нали? Е на това какво му се вика бе?Нали преди всичко питбула е сърце а не това как изглежда. Ами ако не е с добре пигментирана носна гъба какво става? Е на това какво му се вика айде кажи ми?Какво му се вика на това извращение? Кажи ми при вас брак няма ли? Къде няма брак? Навсякъде има брак важно е колко е. Който ти каже че при него няма брак му кажи да ходи да се гръмне. Просто съвет.
Чесно казано ******* какво мисли обикновения човек. Важно е какво мисля аз. Вече ми е писнало от нещастни журналисти който да искарват все черната овца питбула. Писнало ми е да се обеснява какво е и какво не е това куче. Даже си мисля че ако всичко беше по прибрано и по прикрито и нямаше тази популярност породата щеше да е много по добре и нямаше да страда сега така. Така че пак ще ти кажа каквото и да стане истенските фенове на породата ще седят и ще си гледат кучетата а няма да пишат по форуми и т.н.
Агалина стига поезия стига колко мъжкарско егоистично романтично и т.н. Остави тази романтика както ти я викаш на страна. Ти какво гледаш когато поредното дого аржентино бива разпрано от диво прасе? Като ми кажеш отговора на това ще ти отговоря и аз. Това е питбула. Самурай .... Готов да се жертва само и само за да постигне победата! Кое куче е готово на това? Кое куче е готово да стигне до този праг?
Правилна селекция затова на някой кучета дори и да не са тествани показва какво могат.Защото на това му се вика правилна селекция.Кучета на които дедите им са тествани и са успявали и са влизали в разплод.
Обикновенният човек не е готов да види какво е това питбул. За парите ти обеснях и нямам намерение пак да се моря.
Не цитирай дълги постове... и си мери думите, моля.
мод

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 17 June 2007 - 01:55 PM
П.П-Темата е за АПБТ, не за дого аржентино.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 17 June 2007 - 02:19 PM
Ако можеше да обвиеш и във форма пустото му и сърце - хеех нещата щяха да замиришат на реалност.Ако пък ми напишеш и накратко как аджеба трябва да изглежда това сърце на живо - наполовина сме се разбрали.Само ако обичаш, не поствай снимки на ромове- опитай да обобщиш и му придадеш вид на някакво елементарно правило- тъй и тъй требе да му е врата ,крупата ,задните крака и такива прости "дрисняни" манекенски , дето викаш ,работици..
Да не забравя - за журналята ,дето изскарвали пит булът все черната овца...Имам предложение- па земете "истинските фенове" и дайте една прес ,та обяснете на тез хора колко полезно нещо вършите и как измират псетата, които обичате в името на -как му викахте-" запазването на породата", и че има и по-лошо -например дого ловува глигани..Може и да се намери още некоя овца, като онази от Макс, да ви се израдва ..
Хехе, знаех си аз, че ви се иска забраничка - да си се криете и да правите каймица и разни да не ви се бъркат.Ма че ще си го кажете в прав текст- не ми се вярваше.Не си разбрал за интересите ли - ок - тогава ще го напиша в прав текст - обслужват паричните ви интереси умирайки.Дето викаше тука един от вас - даже довроволно.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 June 2007 - 02:27 PM
Цитат
П.П-Темата е за АПБТ, не за дого аржентино.
Не се самонавивам въобще моята позиция е ясна. Просто се опитвах да обясня нещо което вие четете но не разбирате. Аз се опитвам да ви обесня а вие се захващате за някакви смешни работи ваша воля.Аз нямам намерения като преди да седна и да ви пиша романи и да ви се обеснявам в романтика както агалина прави. Гледайте си правете каквото си знаете за добре.Бъдете живи и здрави и вие и вашите кучета.

Публикувано: 17 June 2007 - 02:32 PM
Цитат
Ако можеше да обвиеш и във форма пустото му и сърце - хеех нещата щяха да замиришат на реалност.Ако пък ми напишеш и накратко как аджеба трябва да изглежда това сърце на живо - наполовина сме се разбрали.Само рако обичашр не поствай снимки на ромове- опитай да обобщиш и му придадеш вид на някакво елементарно правило- тъй и тъй требе да му е врата ,крупата ,задните крака и такива прости "дрисняни" манекенски , дето викаш ,работици..
Да не забравя - за журналята ,дето изскарвали пит булът все черната овца...Имам предложение- па земете "истинските фенове" и дайте една прес ,та обяснете на тез хора колко полезно нещо вършите и как измират псетата, които обичате в името на -как му викахте-" запазването на породата", и че има и по-лошо -например дого ловува глигани..Може и да се намери още некоя овца, като онази от Макс, да ви се израдва ..
Хехе, знаех си аз, че ви се иска забраничка - да си се криете и да правите каймица и разни да не ви се бъркат.Ма че ще си го кажете в прав текст- не ми се вярваше.Не си разбрал за интересите ли - ок - тогава ще го напиша в прав текст - обслужват паричните ви интереси умирайки.Дето викаше тука един от вас - даже довроволно.
Казах ти от поне 20-30години само че ти отново ми се правиш на интересна и ми говориш някакви пълни глупости. Както казах по горе в поста си нямам намерения да ви обеснявам нищо повече. Искаш ли да ти кажа нещо? Че колкото по малко неща се знаят толкова по добре за тази порода защото все трябва нещо да ви се разяснява обеснява и т.н неща които вие няма да разберете.Аз съжалявам че след като бях баннат от тоя форум пак прописах в стремежа си пак да ви изясня нещо което и да ви го налеят вие пак няма да го разберете. Хората които гледат питове ще продължат да ги гледат независимо какво е положението с тях. Така че правете каквото сметните за добре бъдете живи и здрави и вашите кучета също. Аз повече не смятам да обеснявам на който и да било каквото и да е. Не смятам да губя повече време в някаква си заблудена кауза. Много по добре ми беше като си седях отстрани и не четях глупостите ви. Желая ви на всички всичко най добре. От мен повече няма и няма и да има.

Публикувано: 17 June 2007 - 02:46 PM
Всеки сам избира къде,какво и как за себе си!След като смяташ,че ние(визирам феновете на породите Бул)не сме достойни да четем написаното от Вас и сме тъпи(така се подразбира от:''Много по добре ми беше като си седях отстрани и не четях глупостите ви'').Както искате,но найстина вие се борите за вашата си кауза,но не постигате нищо.Мнозинството е на друго мнение.
''Искаш ли да ти кажа нещо? Че колкото по малко неща се знаят толкова по добре за тази порода защото все трябва нещо да ви се разяснява обеснява и т.н неща които вие няма да разберете''
Още веднъж вашата-говорите към нас с ирония,и не мога да разбера-КАКВО ТОЛКОВА МНОГО,ЗАКОДИРАНО И ТАЙНО обяснявате пък и ние толкова много искаме да знаем...?
Мнението Ви го считам за смешно...Занчи според мен,ако породата нямаше тази известност до сега всички питове да бяха се затрили от вашите тестчета,геймчета и т.н...Защото,ако известността я нямаше полицията както в чужбина ако не беше с вас щеше да е срещу вас,и като се натъкне на някои такива сбирки щеше да конфискува всички кучета...и всеки път така,както вие искате да не била толкова популярна може би до няколко години нямаше да съществува... r) А сега се очаква да се приеме и в Европа...За вас това може да са глупости,както искате го разбирайте,но аз Съм ЗА приемането на породата от ФЦИ и киноложките изложби!!!Защото точно към тези ''манекени'' отношението е най-хуманно,грижат се за тях като за принцове и принцеси,тренират се нормално и ХУМАННО!
Punish the deed,not the breed!
Поздрави с каузата...!Разкривайте още тайнствени неща около породата,че ние нищо незнаем!
Успех!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 June 2007 - 03:02 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 17 June 2007 - 03:05 PM
Цитат
Бъркаш .... Много Бъркаш .... Брака знаеш ли кое е?Ако не знаеш е питай Калоян той ще те светне какво е. Ще те светне и как се уморяват кучета. Ако пак не знаеш за какво ти говоря обърни се и прочети На господин над тебе и по специално изреченията в подписа му. Бъдете живи и здрави.

Публикувано: 17 June 2007 - 03:07 PM
Цитат
Да са ОК ли? С изцъклен поглед но с велико име...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 June 2007 - 03:31 PM
Човек,който обича породата ще прави така,че да я запази и съхранява,развива,а не да я бута на долу,забива и забатачва в тази пумия-наречена преса,и че като кажеш на някои от улицата,че имаш питбул(както вчера ми се случи)и той да ти казва-аа,тва куче,не ти трябва,ще вземе да те ухапе и изяде... bl) Точно от хората,някои участващи във форума така си селектират кучетата си,за жалост...
Любовта към кучетата е вродена...не се насажда,а този които обича кучетата си никога няма да ги наранява по никакъв начин...
Защо да питам Калоян?(kaloyan,Cristinel)Той какво общо има>??
И какво ми има в подписа?Какво грешно намирате в него>?

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 June 2007 - 09:53 PM
Те не вдяват и не проумяват как стоят нещата около историята,
селекцията и настоящата ситуация с Американсакият Пит Бул Териер.
Най-добре ще направиш, ако спреш да пишеш и да им се връзваш на
глупавите и безпочвени нападки. Това са хора, които никога са нямали,
няма да имат, и никога няма да успеят да се докоснат до "истински"
представител на тази древна, горда и своенравна порода кучета - АПБТ !!!!!
Garrett's Ch.HONEYBUNCH ROM - Кучката, най-добър производител на "истински" АПБТ !!!
Прикачени файлове
-
Ch.Honeybunch_ROM_large.jpg (77.75K)
Брой сваляния: 119
Публикувано: 17 June 2007 - 10:10 PM
Цитат
Те не вдяват и не проумяват как стоят нещата около историята,
селекцията и настоящата ситуация с Американсакият Пит Бул Териер.
Най-добре ще направиш, ако спреш да пишеш и да им се връзваш на
глупавите и безпочвени нападки. Това са хора, които никога са нямали,
няма да имат, и никога няма да успеят да се докоснат до "истински"
представител на тази древна, горда и своенравна порода кучета - АПБТ !!!!!
Garrett's Ch.HONEYBUNCH ROM - Кучката, най-добър производител на "истински" АПБТ !!!
Някои хора по отношение на кучетата завинаги ще си останат търговци на сергия. Мод спести си предупрежденията. Вече съм наясно с двойните стандарти тук, особено що се касае до уважавани "кинолози" a)
Публикувано: 17 June 2007 - 10:20 PM
и имаш наглостта да ме наречеш "търговец на сергия" ?????
За разлика от тебе съм отгледял и спомагал за появяването на бял свят на
стотици кучета, и то класни - а не някакви си там развъдени по "съседски"
или "махленски" способ. Ако един ден, някой от вас подвизаващите се на
страниците на този форум постигне моите резултати в развъждането и
създаването на шампиони по красота - аз, лично ще го призная.
Но, до тогава просто можете да четете кротко, да попивате информация
като "гъбички" и да не се излагате като се правите на големи развъдчици,
природозащитници и какви ли още не............
Гробът на Garrett's Ch.JEEP ROМ
Прикачени файлове
-
Jeep_grave.jpg (49.7K)
Брой сваляния: 104
Публикувано: 17 June 2007 - 10:33 PM
Цитат
и имаш наглостта да ме наречеш "търговец на сергия" ?????
За разлика от тебе съм отгледял и спомагал за появяването на бял свят на
стотици кучета, и то класни - а не някакви си там развъдени по "съседски"
или "махленски" способ. Ако един ден, някой от вас подвизаващите се на
страниците на този форум постигне моите резултати в развъждането и
създаването на шампиони по красота - аз, лично ще го призная.
Но, до тогава просто можете да четете кротко, да попивате информация
като "гъбички" и да не се излагате като се правите на големи развъдчици,
природозащитници и какви ли още не............
Гробът на Garrett's Ch.JEEP ROМ
Аз господин развъдчико на всички модерни породи съм този който съм! С обръщението БЕ ако обичаш към приятелите си. Май гузен негонен бяга, а? От хора като тебе нищо не попивам, а твоето признание изобщо не ми е необходимо. Не се правя на природозащитник и още по-малко на развъдчик защото нямам такива знания и амбиции изобщо!!! За разлика от теб аз не изпадам в захлас и не си изкарвам парите от биещи се кучета.
Публикувано: 17 June 2007 - 10:48 PM
Щом като ти не искаш да се представиш, аз ще ти направя
един примерен профил на база писанията и сайтчето ти, което
междудругото е плагиадствано до последната снимка от чужди такива !!!
Ти, човече си един от многото комплексари нямащи куража да се изправят
очи в очи срещу хората за които бълват "го.на" и се крият като мишки зад
измислените си никове.
Savic's (WCC's) DEACON JUNIOR POR
Прикачени файлове
-
Savic__s__WCC__s__DEACON_Jr._1.jpg (44.25K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 17 June 2007 - 10:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com