Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4081 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 June 2007 - 11:51 AM

Цитат

И да ги забранят какво ще стане?Просто обикновенния човек няма да притежава такова куче.Истенските фенове на породата ще си останат в сянка и ще продължат да гледат кучетата си както до сега.  1super

Ето този ти пост, Малък ,изчерпва всичко - колко ви е грижа за породата и за какво единствено трябва да служи тя според вас - за да обслужва единствено вашите интерес!!И дано тези набедени кучкари ,които зовът за забрани, прочетат написаното от теб!!
Знаеш ли, измежду всичките вас , има 1-2ма ,в които намирам нещо различно или поне ми се искаше да го намирам.Защото пределно ми е ясно, че настрана кинтите, но за някои си е просто като наркотик...Но с горният ти пост (прочетох го много пъти и много мислих) ти разби илюзията ми.Толкоз.
За чистата кръв - да преголяма измислица е - нищо не ти гарантира истинността на произхода на кучетата ,няма племенна книга и т.н. шибани "киноложки" финтифлюжки - щото аз по-добре от теб знам в "дриснята", дето и викаш на кинологията, как се криви от морала, но въпреки това се върви по начертан път и има хиляди прекрасни представители на породите -радост за очите и сърцето -както и хиляди свестни развъдчици ,които никога няма да направят компромис със съвестта си и кучетата .Чистата кръв ...мислиш ,че като пиша по форумите глупости -пък дано прочете някой -че питът изисква отговорности -нямам очи и уши ли ,или вярваш, че светът е малък, щото спазвам добрият тон ?
За Сърцето - Темата - Алфата и Омегата - любимият речитатив и на едните и на другите.Милион издрънкани простотии за нещо наистина Уникално .В огромната част -служещо за алиби.Та Хъса ..Един простичък въпрос :Развъждате спрямо него - основно де .Тествате после за него - заразяване на сърцето.Бракът се отстранява.Кажи - каква част е бракът на така развъжданата чиста кръв? Ако поискаш да отговориш -ще попитам и друго.
За онзи исторически човек (всички знаем кой е)- поклон - и думите му"Предназначен да разрушава ,изграден да оцелява".Няма кой да го каже по- добре.И това изчерпва нещата.Защото милиони кучета са измирали ,за да има сега пит.И няма сила на света ,която да убие най-устойчивото качество ,закодирано от векове- Хъсът.И не е необходимо светът да се отвращава от кървища и да поиска унищожаване. И дори успокоението ви, че малко кучета ще останат в ръцете на сплотени "в сянка" групи няма да гарантира физическото оцеляване.Хората ще знаят, че това са зверове- родени, за да убиват и за да умрат в бой.Пък ти им разправяй какви невероятни същества са и к`во велико сърце имат...Също им разправяйте ,че такива като мен вредят на породата, защото искат да я има ...и колко смешно е дето пиша, че имала и други някакви си качества...освен да мре за кефа на група хора.

"С последната капка живот ще гони победата".....Колко мъжкарско и колко героично-романтично! Какво изживявате, гледайки тази последна капка...в името на запазването ??...Знам Как любимото ми куче (с малко по- различен вид и наречено с друго име, но носещо Хъса истински ) как никога не отстъпваше и пред нищо и никого .Как приемаше всяка задача и всяко предизвикателство- винаги открито и никога крачка встрани.Ето на това му викам Боец - Хъс и Сърце във всичко.Наследено от милионите преди него и останало във всяка негова клетка.Не му беше необходимо заразяване и тестване.Човекът го е казал- ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ.
А - да не забравя - като сте такива ценители и мъжкари - що не го правите без пари "спорта"??И що аджеба сте в сянка ,, човече ,нещо нередно ли вършите ??Или обществото е чалнато ,дето не му харесва "полезната" смърт??
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4082 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 June 2007 - 11:58 AM

Нa вьншен вид не е от наи добрите определенно...Но е много добро куче...МНОГО...Глупава работа ще е такова куче да си отиде в бои...За това ме нервят тия догмени...

бтв постнах снимките и в другия форум да видим до кога ще е толко добре изглеждащо кучето...

#4083 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 12:51 PM

Цитат

Цитат

И да ги забранят какво ще стане?Просто обикновенния човек няма да притежава такова куче.Истенските фенове на породата ще си останат в сянка и ще продължат да гледат кучетата си както до сега.  1super

Ето този ти пост, Малък ,изчерпва всичко - колко ви е грижа за породата и за какво единствено трябва да служи тя според вас - за да обслужва единствено вашите интерес!!И дано тези набедени кучкари ,които зовът за забрани, прочетат написаното от теб!!........

Агалина Агалина .... Не можеш да разбереш и проумееш това което ти пиша.Не искаш да разбереш защото вече си имаш своя позиция не те карам да я отстъпваш карам те да разбереш какво пиша.
Какви интереси ни обслужава?Твоето куче не ти ли е обслужвало твоите интереси?Изложбените кучета не служат ли пак на интересите на някой болен мозък да ходи да си пудри кучето и да събира САС,БОБ,САСИБ и т.н.Това не е пак да служи на интересите на собственика?Или понеже няма рани а е напудрено може?Еми добре ловните кучета като служат като ходят на лов какво става?Преди време в темата за лов имаше едни снимки пуснати на дого аржентино ловуващо диви прасета.Кучетата там бяха рязани шити и какво ли не.Как никой не се намери нещо да каже.Това не е ли лошо?Не служат ли пак на някой интереси тези кучета ? Попитах те на днешно време къде не играят парите?За добро или лошо парите днес за винаги на първо място няма значение какво се прави. Така че темата за парите я остави просто няма смисъл да се разисква.
Чиста кръв измислица друг път. Много хора могат да се учат как се селекционирват питбулите.Такива инбриидинги такива кросове и т.н. Това че няма племенна книга нищо не значи.Това че не е регистриран отново нищо не значи. Примери искаш ли да ти казвам за клубове където има племенни книги и пак е манджа?Искаш ли примери?Стига това е тъпо .. Племенната книга та племенна книга. Кой клуб ще се похвали с няколко база данни с големи която не мога дори да опиша?С родословия на кучета които са с по над 20-30години назад?Кой ще се похвали с това?Кажи ми? Това че обикновения човек не е наясно не значи че и другите не са наясно. Може да ти се струва адски объркана селекцията но не е така.
За сърцето това е питбула сърцето.Това е питбула.Това е машината задвижващо тялото на кучето. Това е сърцето което кара кучето да се изправи след поредните повреди и да продължи това е което кара кучето да дърпа прекалено голямата тежест или да скочи на високо и т.н. Да трябва да се развъжда точно по това дали е сърцато или не е. Това е питбула.За да го има тряба да се тества. Брак ... Къде няма брак? Кажи ми в коя порода няма брак? Нека да кажем че знаеш какво става когато при така наречените биткаджии от вас има брак. Аз питам тогава какво става ако при вас изложбените питове,стафове и булове се пръкне перфектното куче с перфектното сърце но с обратна захапка?Ще го скопите и няма да влезне в разплод защото е с обратна захапка нали? Е на това какво му се вика бе?Нали преди всичко питбула е сърце а не това как изглежда. Ами ако не е с добре пигментирана носна гъба какво става? Е на това какво му се вика айде кажи ми?Какво му се вика на това извращение? Кажи ми при вас брак няма ли? Къде няма брак? Навсякъде има брак важно е колко е. Който ти каже че при него няма брак му кажи да ходи да се гръмне. Просто съвет.
Чесно казано ******* какво мисли обикновения човек. Важно е какво мисля аз. Вече ми е писнало от нещастни журналисти който да искарват все черната овца питбула. Писнало ми е да се обеснява какво е и какво не е това куче. Даже си мисля че ако всичко беше по прибрано и по прикрито и нямаше тази популярност породата щеше да е много по добре и нямаше да страда сега така. Така че пак ще ти кажа каквото и да стане истенските фенове на породата ще седят и ще си гледат кучетата а няма да пишат по форуми и т.н.
Агалина стига поезия стига колко мъжкарско егоистично романтично и т.н. Остави тази романтика както ти я викаш на страна. Ти какво гледаш когато поредното дого аржентино бива разпрано от диво прасе? Като ми кажеш отговора на това ще ти отговоря и аз. Това е питбула. Самурай .... Готов да се жертва само и само за да постигне победата! Кое куче е готово на това? Кое куче е готово да стигне до този праг?
Правилна селекция затова на някой кучета дори и да не са тествани показва какво могат.Защото на това му се вика правилна селекция.Кучета на които дедите им са тествани и са успявали и са влизали в разплод.
Обикновенният човек не е готов да види какво е това питбул. За парите ти обеснях и нямам намерение пак да се моря.

Не цитирай дълги постове... и си мери думите, моля.
мод

User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#4084 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 01:55 PM

malkia, може да се самонавиваш колкото си искаш, че с така наречените тестове помагате на породата, но не би. Колкото и да не те интересува общественото мнение, то има голямо значение за бъдещето на породата. И не знам на каква база ги определяш "истинските фенове на породата", но човек, на който не му пука какво се случва с породата като цяло, стига неговите кучета и на някаква малка, затворена общноста да са ОК хич не ми се връзва с истински фен на дадена порода.
П.П-Темата е за АПБТ, не за дого аржентино.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4085 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 June 2007 - 02:19 PM

Само дето ме накара да се посмея искрено с това ,дето питаш кой ли имал родословия от по 20-30 години назад.Само в този форум пишат поне няколко човека дето могат да ти ги изтипосат немедлено, братле, на различни породи.Живеете с капаци и се мислите за самураи - само дето други измират заради вашите циментирани глави.Оправдание за пари.

Ако можеше да обвиеш и във форма пустото му и сърце - хеех нещата щяха да замиришат на реалност.Ако пък ми напишеш и накратко как аджеба трябва да изглежда това сърце на живо - наполовина сме се разбрали.Само ако обичаш, не поствай снимки на ромове- опитай да обобщиш и му придадеш вид на някакво елементарно правило- тъй и тъй требе да му е врата ,крупата ,задните крака и такива прости "дрисняни" манекенски , дето викаш ,работици..

Да не забравя - за журналята ,дето изскарвали пит булът все черната овца...Имам предложение- па земете "истинските фенове" и дайте една прес ,та обяснете на тез хора колко полезно нещо вършите и как измират псетата, които обичате в името на -как му викахте-" запазването на породата", и че има и по-лошо -например дого ловува глигани..Може и да се намери още некоя овца, като онази от Макс, да ви се израдва ..
Хехе, знаех си аз, че ви се иска забраничка - да си се криете и да правите каймица и разни да не ви се бъркат.Ма че ще си го кажете в прав текст- не ми се вярваше.Не си разбрал за интересите ли - ок - тогава ще го напиша в прав текст - обслужват паричните ви интереси умирайки.Дето викаше тука един от вас - даже довроволно.
User's Signature

#4086 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 02:27 PM

Цитат

malkia, може да се самонавиваш колкото си искаш, че с така наречените тестове помагате на породата, но не би. Колкото и да не те интересува общественото мнение, то има голямо значение за бъдещето на породата. И не знам на каква база ги определяш "истинските фенове на породата", но човек, на който не му пука какво се случва с породата като цяло, стига неговите кучета и на някаква малка, затворена общноста да са ОК хич не ми се връзва с истински фен на дадена порода.
П.П-Темата е за АПБТ, не за дого аржентино.

Не се самонавивам въобще моята позиция е ясна. Просто се опитвах да обясня нещо което вие четете но не разбирате. Аз се опитвам да ви обесня а вие се захващате за някакви смешни работи ваша воля.Аз нямам намерения като преди да седна и да ви пиша романи и да ви се обеснявам в романтика както агалина прави. Гледайте си правете каквото си знаете за добре.Бъдете живи и здрави и вие и вашите кучета.
User's Signature

#4087 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 02:32 PM

Цитат

Само дето ме накара да се посмея искрено с това ,дето питаш кой ли имал родословия от по 20-30 години назад.Само в този форум пишат поне няколко човека дето могат да ти ги изтипосат немедлено, братле.Живеете с капаци и се мислите за самураи - само дето други измират заради вашите циментирани глави.Оправдание за пари.

Ако можеше да обвиеш и във форма пустото му и сърце - хеех нещата щяха да замиришат на реалност.Ако пък ми напишеш и накратко как аджеба трябва да изглежда това сърце на живо - наполовина сме се разбрали.Само рако обичашр не поствай снимки на ромове- опитай да обобщиш и му придадеш вид на някакво елементарно правило- тъй и тъй требе да му е врата ,крупата ,задните крака и такива прости "дрисняни" манекенски , дето викаш ,работици..

Да не забравя - за журналята ,дето изскарвали пит булът все черната овца...Имам предложение- па земете "истинските фенове" и дайте една прес ,та обяснете на тез хора колко полезно нещо вършите и как измират псетата, които обичате в името на -как му викахте-" запазването на породата", и че има и по-лошо -например дого ловува глигани..Може и да се намери още некоя овца, като онази от Макс, да ви се израдва ..
Хехе, знаех си аз, че ви се иска забраничка - да си се криете и да правите каймица и разни да не ви се бъркат.Ма че ще си го кажете в прав текст- не ми се вярваше.Не си разбрал за интересите ли - ок - тогава ще го напиша в прав текст - обслужват паричните ви интереси умирайки.Дето викаше тука един от вас - даже довроволно.

Казах ти от поне 20-30години само че ти отново ми се правиш на интересна и ми говориш някакви пълни глупости. Както казах по горе в поста си нямам намерения да ви обеснявам нищо повече. Искаш ли да ти кажа нещо? Че колкото по малко неща се знаят толкова по добре за тази порода защото все трябва нещо да ви се разяснява обеснява и т.н неща които вие няма да разберете.Аз съжалявам че след като бях баннат от тоя форум пак прописах в стремежа си пак да ви изясня нещо което и да ви го налеят вие пак няма да го разберете. Хората които гледат питове ще продължат да ги гледат независимо какво е положението с тях. Така че правете каквото сметните за добре бъдете живи и здрави и вашите кучета също. Аз повече не смятам да обеснявам на който и да било каквото и да е. Не смятам да губя повече време в някаква си заблудена кауза. Много по добре ми беше като си седях отстрани и не четях глупостите ви. Желая ви на всички всичко най добре. От мен повече няма и няма и да има.
User's Signature

#4088 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 June 2007 - 02:39 PM

..че е по-лесно..
User's Signature

#4089 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 17 June 2007 - 02:46 PM

''Много по добре ми беше като си седях отстрани и не четях глупостите ви. Желая ви на всички всичко най добре. От мен повече няма и няма и да има. ''

Всеки сам избира къде,какво и как за себе си!След като смяташ,че ние(визирам феновете на породите Бул)не сме достойни да четем написаното от Вас и сме тъпи(така се подразбира от:''Много по добре ми беше като си седях отстрани и не четях глупостите ви'').Както искате,но найстина вие се борите за вашата си кауза,но не постигате нищо.Мнозинството е на друго мнение.
''Искаш ли да ти кажа нещо? Че колкото по малко неща се знаят толкова по добре за тази порода защото все трябва нещо да ви се разяснява обеснява и т.н неща които вие няма да разберете''
Още веднъж вашата-говорите към нас с ирония,и не мога да разбера-КАКВО ТОЛКОВА МНОГО,ЗАКОДИРАНО И ТАЙНО обяснявате пък и ние толкова много искаме да знаем...?
Мнението Ви го считам за смешно...Занчи според мен,ако породата нямаше тази известност до сега всички питове да бяха се затрили от вашите тестчета,геймчета и т.н...Защото,ако известността я нямаше полицията както в чужбина ако не беше с вас щеше да е срещу вас,и като се натъкне на някои такива сбирки щеше да конфискува всички кучета...и всеки път така,както вие искате да не била толкова популярна може би до няколко години нямаше да съществува... r) А сега се очаква да се приеме и в Европа...За вас това може да са глупости,както искате го разбирайте,но аз Съм ЗА приемането на породата от ФЦИ и киноложките изложби!!!Защото точно към тези ''манекени'' отношението е най-хуманно,грижат се за тях като за принцове и принцеси,тренират се нормално и ХУМАННО!
Punish the deed,not the breed!
Поздрави с каузата...!Разкривайте още тайнствени неща около породата,че ние нищо незнаем!
Успех!
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4090 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 03:02 PM

Ми напротив, много неща разбрахме от написаното от няколкото "тестващи". Тук се карат, като цитираш дълги постове, та ще синтезирам. Първо, питбула няма значение как изглежда - важното е да може да умира "доброволно", има един начин това да се провери... Правилен начин за отглеждане - на синджиро у дворо, допускането да ти се качва на кревата сигурно изкривява характера. За да е сигурно, че не отглеждаме някоя мастия - тест, съответно което не става - брак. А бракуваното - куршум, или като на снимката, която реди беше пуснал наскоро - изгорено...
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4091 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 03:05 PM

Цитат

Ми напротив, много неща разбрахме от написаното от няколкото "тестващи". Тук се карат, като цитираш дълги постове, та ще синтезирам. Първо, питбула няма значение как изглежда - важното е да може да умира "доброволно", има един начин това да се провери... Правилен начин за отглеждане - на синджиро у дворо, допускането да ти се качва на кревата сигурно изкривява характера. За да е сигурно, че не отглеждаме някоя мастия - тест, съответно което не става - брак. А бракуваното - куршум, или като на снимката, която реди беше пуснал наскоро - изгорено...

Бъркаш .... Много Бъркаш .... Брака знаеш ли кое е?Ако не знаеш е питай Калоян той ще те светне какво е. Ще те светне и как се уморяват кучета. Ако пак не знаеш за какво ти говоря обърни се и прочети На господин над тебе и по специално изреченията в подписа му. Бъдете живи и здрави.
User's Signature

#4092 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 June 2007 - 03:07 PM

Цитат

. И не знам на каква база ги определяш "истинските фенове на породата", но човек, на който не му пука какво се случва с породата като цяло, стига неговите кучета и на някаква малка, затворена общноста да са ОК хич не ми се връзва с истински фен на дадена порода.

Да са ОК ли? С изцъклен поглед но с велико име...
User's Signature

#4093 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 03:08 PM

Нямам намерение да отговарям на каквото и да е повече колкото и щете да ме предизвиквате. Това е последния ми пост. Бъдете живи и здрави и вие и кучетата ви.
User's Signature

#4094 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 03:15 PM

.......разликата между "фен" и ценител е нещо като разстоянието от тук до луната и обратно.....

Поздрави!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  184.jpg (30.27K)
    Брой сваляния: 107

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4095 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 17 June 2007 - 03:31 PM

Фен,ценител,маниак,наркоман на тема кучета както щете го наречете,човек,който найстина цени,обича и почита тази порода,никога няма да си тества любимото куче като знае,че може би ще умре...''доброволно''!
Човек,който обича породата ще прави така,че да я запази и съхранява,развива,а не да я бута на долу,забива и забатачва в тази пумия-наречена преса,и че като кажеш на някои от улицата,че имаш питбул(както вчера ми се случи)и той да ти казва-аа,тва куче,не ти трябва,ще вземе да те ухапе и изяде... bl) Точно от хората,някои участващи във форума така си селектират кучетата си,за жалост...
Любовта към кучетата е вродена...не се насажда,а този които обича кучетата си никога няма да ги наранява по никакъв начин...
Защо да питам Калоян?(kaloyan,Cristinel)Той какво общо има>??
И какво ми има в подписа?Какво грешно намирате в него>?
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4096 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 09:53 PM

Малък, не им се връзвай на "сектантите" !!!

Те не вдяват и не проумяват как стоят нещата около историята,
селекцията и настоящата ситуация с Американсакият Пит Бул Териер.
Най-добре ще направиш, ако спреш да пишеш и да им се връзваш на
глупавите и безпочвени нападки. Това са хора, които никога са нямали,
няма да имат, и никога няма да успеят да се докоснат до "истински"
представител на тази древна, горда и своенравна порода кучета - АПБТ !!!!!

Garrett's Ch.HONEYBUNCH ROM - Кучката, най-добър производител на "истински" АПБТ !!!

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4097 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 10:10 PM

Цитат

Малък, не им се връзвай на "сектантите" !!!

Те не вдяват и не проумяват как стоят нещата около историята,
селекцията и настоящата ситуация с Американсакият Пит Бул Териер.
Най-добре ще направиш, ако спреш да пишеш и да им се връзваш на
глупавите и безпочвени нападки. Това са хора, които никога са нямали,
няма да имат, и никога няма да успеят да се докоснат до "истински"
представител на тази древна, горда и своенравна порода кучета - АПБТ !!!!!

Garrett's Ch.HONEYBUNCH ROM - Кучката, най-добър производител на "истински" АПБТ !!!

Някои хора по отношение на кучетата завинаги ще си останат търговци на сергия. Мод спести си предупрежденията. Вече съм наясно с двойните стандарти тук, особено що се касае до уважавани "кинолози" a)

#4098 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 10:20 PM

Tи пък кой си бе господинчо, подписващ се нереално "PITMAN"
и имаш наглостта да ме наречеш "търговец на сергия" ?????

За разлика от тебе съм отгледял и спомагал за появяването на бял свят на
стотици кучета, и то класни - а не някакви си там развъдени по "съседски"
или "махленски" способ. Ако един ден, някой от вас подвизаващите се на
страниците на този форум постигне моите резултати в развъждането и
създаването на шампиони по красота - аз, лично ще го призная.
Но, до тогава просто можете да четете кротко, да попивате информация
като "гъбички" и да не се излагате като се правите на големи развъдчици,
природозащитници и какви ли още не............

Гробът на Garrett's Ch.JEEP ROМ

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#4099 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 10:33 PM

Цитат

Tи пък кой си бе господинчо, подписващ се нереално "PITMAN"
и имаш наглостта да ме наречеш "търговец на сергия" ?????

За разлика от тебе съм отгледял и спомагал за появяването на бял свят на
стотици кучета, и то класни - а не някакви си там развъдени по "съседски"
или "махленски" способ. Ако един ден, някой от вас подвизаващите се на
страниците на този форум постигне моите резултати в развъждането и
създаването на шампиони по красота - аз, лично ще го призная.
Но, до тогава просто можете да четете кротко, да попивате информация
като "гъбички" и да не се излагате като се правите на големи развъдчици,
природозащитници и какви ли още не............   

Гробът на Garrett's Ch.JEEP ROМ

Аз господин развъдчико на всички модерни породи съм този който съм! С обръщението БЕ ако обичаш към приятелите си. Май гузен негонен бяга, а? От хора като тебе нищо не попивам, а твоето признание изобщо не ми е необходимо. Не се правя на природозащитник и още по-малко на развъдчик защото нямам такива знания и амбиции изобщо!!! За разлика от теб аз не изпадам в захлас и не си изкарвам парите от биещи се кучета.

#4100 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 17 June 2007 - 10:48 PM

Значи, вече и за парите ми имаш нещо да кажеш - а ???

Щом като ти не искаш да се представиш, аз ще ти направя
един примерен профил на база писанията и сайтчето ти, което
междудругото е плагиадствано до последната снимка от чужди такива !!!

Ти, човече си един от многото комплексари нямащи куража да се изправят
очи в очи срещу хората за които бълват "го.на" и се крият като мишки зад
измислените си никове.

Savic's (WCC's) DEACON JUNIOR POR

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 203
  • 204