Американски питбул териер
Публикувано: 23 December 2005 - 05:34 PM
И аз искам да помогна ...Ако намеря някой желаещ ще пиша веднага ,но и аз съм от Стара Загора... s) Милото кученце ,дано е живо все още ..... И аз намерих моето куче през зимата ,беше премръзнала . s)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 23 December 2005 - 08:08 PM
Хора мисля, че ще мога да намеря. Тази вечер ще ходя на гости на приятелката на баща ми. Тя има дъщеря, която много искаше да и дам кученце когато Берта роди. Сега ще видя, колко силно иска или просто си използва устата да плямпа глупости. Даже тръгвам. Утре сам извън града, но най-късно понеделник ще ви кажа какво е решила. Има условия за него виждал сам апартамента и познавам момичето. Гарантирам че няма да тормози животинчето. И тъкмо ще го разкарва с моето и да и давам съвети.
Публикувано: 23 December 2005 - 08:37 PM
Цитат
bl) добре да приемем че кучето бъде намерено, но не се идефицира... какво ще правите после?Моя съвет е да се пусне обява,че е загубено кучето с негова снимка и ГСМ за информация.
Първо и най-важно е да се намери къде е !Ще му осигуря место докато намерим стопанин.Инче, къде е кучето?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 December 2005 - 12:55 AM
Незнам ама това куче ако е още на вън има вузможност или да умре от студ или да го прибирът в кучкарник и след това да го умъртвяват-което ще е много жалко...

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 24 December 2005 - 11:38 AM
Извинявам се за забавянето, но ме нямаше малко. Днес сутринта обиколих два пъти квартала за да го търся. Не го намерих. То идва да яде пред моя блок, защото оставят храна за едно бездомно пред блока.

Снимката не е на същото куче, но си приличат. Това е цветът на кучето, но няма черно по муцуната. Мисля че няма и бяло петно на гърдите. Ушите не са купирани. Малки, триъгълни,пречупени над главата. За съжаление според мен кучето е изхвърлено, защото ако беше загубено кучето щеше да търси стопаните си. Помолих хора кучкари от квартала да се оглеждат за кучето и ако го намерят да ми звъннат. Ако го видя ще го прибера докато се свържа с agalina.
Много се надявам да е намерило нови и добри собственици, честно! Много жално е кученцето s)

Снимката не е на същото куче, но си приличат. Това е цветът на кучето, но няма черно по муцуната. Мисля че няма и бяло петно на гърдите. Ушите не са купирани. Малки, триъгълни,пречупени над главата. За съжаление според мен кучето е изхвърлено, защото ако беше загубено кучето щеше да търси стопаните си. Помолих хора кучкари от квартала да се оглеждат за кучето и ако го намерят да ми звъннат. Ако го видя ще го прибера докато се свържа с agalina.
Много се надявам да е намерило нови и добри собственици, честно! Много жално е кученцето s)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 December 2005 - 05:13 PM
не ми се искаше да го 4увам.както и не ми се иска сега да казвам това.за о6що съжаление питовете са много модерна порода в момента и вси4ко живо е полудяло да си взима такова ку4е. a)
просто се надявам тои да е добре и да е намерил добри стопани.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!
просто се надявам тои да е добре и да е намерил добри стопани.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 24 December 2005 - 09:42 PM
еми и аз тва ти казвам.вси4ки селяни, които не разбират грам и дов4ера си мислеха, 4е бултериера е пит, и 4е пита прили4а на прасе; а сега когато са видяли истински пит са ре6или, 4е трябва да имат тази "машина за убиване".....
за това ти говоря, то желаещи много , ама сериозни 0... bash
за това ти говоря, то желаещи много , ама сериозни 0... bash

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 25 December 2005 - 02:27 PM
Весела Коледа на всички..... и дано намерим дом на кучето... d)

Публикувано: 25 December 2005 - 06:51 PM
Има ли възможност да са го заловили кучкарите ????

Вход

Горе
Цитиране +