Американски питбул териер
Публикувано: 26 December 2005 - 10:15 PM
Цитат
Хора внимавайте с ку4етата.това не е просто поредния домашен любимец, това е като да имаш пистолет и да не можеш да стреляш(знам, 4е се повтарям, но дано ме разберете).
от пит може да стане едно добре социализирано ку4е, възпитано и кротко.но може и да се превърне в неконтролируемо животно, което няма да се спира пред нищо.
вси4ко зависи от вас, вси4ко е във вашите ръце.приемето го сериозно и се грижете за него пове4е от колкото за себе си!!
зай4е^бай4е, твоята красвица е още много малка и се съмнявам, 4е си осъзнал/а колко е сериозно ку4ето и каква е истинската му същност!!!
пожелавам УСПЕХ на вси4ки!ние сме насреща за вашите въпроси, надяваме се да помогнем.....
Напълно съм съгласна и ще ви кажа защо.Тъй като моето куче е вече на 2 години и е зряло, реших да го заплодя.Тя попринцип е много спокойна и дружелюбна.Не е агресивна...Но вчера я водих при мъжкия и за малко не го "изяде" .Никога несъм я виждала такава...и несъм предполагала ,че може да тръгне някога да хапе .... Така че с тези кучета трябва да се действа доста предпазливо и да се обмисля всяка стъпка в убочението им. cheers

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 27 December 2005 - 02:50 PM
http://usera.imageca...e/Berta/222.jpg
Публикувано: 28 December 2005 - 08:52 PM
Цитат
Съжалявам ,ако ти е вътрешно ,но -синджир ,порутена колиба и слабинко куче....
ЕЙ ТОВА НЕ ПОНАСЯМ!КАК СИ ГИ ВЪДЯТ -ТЕЗИ КУЧЕТА ( А И ОСТАНАЛИТЕ) НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!Като знам моите как не мога да ги изчегъртам от леглото....
СЪДБА.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 December 2005 - 09:21 AM
Нищо лично мое мнение
Публикувано: 29 December 2005 - 11:26 AM
Публикувано: 29 December 2005 - 02:37 PM
Цитат
ЕЙ ТОВА НЕ ПОНАСЯМ!КАК СИ ГИ ВЪДЯТ -ТЕЗИ КУЧЕТА ( А И ОСТАНАЛИТЕ) НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!Като знам моите как не мога да ги изчегъртам от леглото....
СЪДБА.
1. Колибата е супер здрава, суха и дървена.
2. Нека ти обясня разликата между прасето и питбула:
Питбула е спортист. Обича да бяга до колелото, да се разхожда с теб, да тренира, да скача, да играе...Дебел спортист няма. Нито при хората, нито при животните. Има дебели прасета, защото те за това са създадени, да ядат, да дебелеят и да бъдат изядени след 6 месеца. Здравото и щастливото куче не е дебелото куче. Дебелото куче е полуинвалид със здравни проблеми и скъсен живот. Наднорменото тегло не е проблем единствено при прасетата. При кучетата е.
3. Кучетата не са сноби като хората. Те не се радват на лукса. Радват се когато си до тях и когато вършат любимите си занимания. Достатъчно им е да са на чисто и сухо, добре нахранени (не прехранени) и разходени.
4. Ако главицата ти приема съвети ще ти дам един: Поне в горещите дни дръж твето любимче "слабинко" като Мона на снимката. Така може да му подариш някоя и друга година здравословен живот в повече.
Публикувано: 29 December 2005 - 04:12 PM
Това куче е просто ОЧЕВАДНО добре гледано в суха, отопляема къщурка, с приятен изглед и мека тревица наоколо. Да не говорим за ефирното въженце, с което е закачено към нея - толкова дълго и толкова леко, за да може кучето да се придвижва свободно! И тези изпъкнали ребра говорят на зрителя за добре охранено и най-вече много обгрижвано и щастливо куче, което води здравословен и природосъобразен живот редом с хората...
Да живеят големите кучелюбители, да живеят хората, които създават на питбула добра репутация, да живее Пламен и неговата клика.
Публикувано: 29 December 2005 - 05:36 PM
Choveka vi predlaga AMERIKANSKI PIT BULL TERIER ,ne pudel nito pekinez i t.n.
Koito smqta che trqbva da spi sas pitbulla si da spi, ne se barkam v lichniq jivot na nikoi !!!
Da pitbulla e dostoino kuche za uvajenie i respect,no tova ne oznachava che trqbva da spim s nego i da go prehranvame ot lubov i t.n.
Parvo rebrata na edno kuche mogat da se ,,chetat,,po dve prichini ot nedohranvane i ot treniranost.V sluchaq govorim za dobre trenirano sportno kuche a ne domashen kompanion,ne zabravqite za kakva poroda stava vapros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na koito ne mu haresva originalniq pitbull moje da smeni porodata s mnogo drugi.
Koito iska shte razbere koito ne moje ouu
Публикувано: 29 December 2005 - 08:16 PM
Цитат
да много , готино.гадната карма на питоподомните- синджир, мераци да е по от другите -ако не - глад или спаринги да се учат на него.Знам не един БОКЛУК, койтo им пуска куршума или айде през прозореца- няма да ми се биеш....
В клетки...тия велики животни....
Понякога наистина се замислям дали не е по-добре да ги забранят нещастниците...

Публикувано: 29 December 2005 - 08:23 PM
Цитат
Цитат
СЪДБА.
1. Колибата е супер здрава, суха и дървена.
2. Нека ти обясня разликата между прасето и питбула:
Питбула е спортист. Обича да бяга до колелото, да се разхожда с теб, да тренира, да скача, да играе...Дебел спортист няма. Нито при хората, нито при животните. Има дебели прасета, защото те за това са създадени, да ядат, да дебелеят и да бъдат изядени след 6 месеца. Здравото и щастливото куче не е дебелото куче. Дебелото куче е полуинвалид със здравни проблеми и скъсен живот. Наднорменото тегло не е проблем единствено при прасетата. При кучетата е.
3. Кучетата не са сноби като хората. Те не се радват на лукса. Радват се когато си до тях и когато вършат любимите си занимания. Достатъчно им е да са на чисто и сухо, добре нахранени (не прехранени) и разходени.
4. Ако главицата ти приема съвети ще ти дам един: Поне в горещите дни дръж твето любимче "слабинко" като Мона на снимката. Така може да му подариш някоя и друга година здравословен живот в повече.
Драги, когато ти си си говорил със съселените си за питове и кой по-спортист в онзи смисъл ,с извинение, другите хора отдавна ги отглеждахме като членове от семействата ни.
Не ми казвай кой е спортист и кой какво е.то се вижда.
И не бери грижа на моите животни - и особено за продължителността на живота им!!!!Ако не уважавах другите тук -щях да ти пиша истинското ми мнение за такива разбирачи!
е нямаше нужда от още такива - и този ми е в повече...

Вход

Горе
Цитиране +