Американски питбул териер
Публикувано: 16 November 2007 - 06:40 PM
Ма както и да е де - важно е да се обичат всички.С риск да развалим общия кеф - ма чудя се за какво иде реч тук ?Примерно в няколко страници четем как на kunigan и харесвали дебелички кучета, а пък стандарта бил заяждане ; после четем милите дружески колегиални спортменски задявки за екстериора на "миролюбивите" кучета, сакън да не кажем за белезите ..а черешката в тортата е колибката на "миролюбите", ..която сравнена с другите колибички на redy - тез де - функционалните и топлите - е остаряла, но още я бива..
Какво стана с раздумкитe за забраните ,за бъдещото на хайваните, за милите въпроси на митко-реди за агресивността ,за т`ва как той да не е ненормален да си вписва породата на питовете в документите им и изобщо тийн чат ли ще е темата или чат на спортмени?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 November 2007 - 07:09 PM
Съжалявам ако заради мен,темата се е превърнала в тийн чат,просто това е единствената тема в която хората са негативно настроени,готови за нападки и винаги за нещо се спори,трябва да има сеир на всяка цена ...особено когато се включи потребител,които по един или друг начин няма нищо общо с породата,но би му било интересно да научи повече...така или иначе това не става.Можете сами на себе си да се сърдите,че цялата тема ви е един бълвоч и смях...
Аз не съм писала с намерение да обидя някой с нещо или да влизам в безмислинни спорове,но просто явно е неизбежно.

Публикувано: 16 November 2007 - 07:38 PM
А сега сериозно - темата не е нито бълвоч ,нито повод за смях ,дето викаш.Сериозно е и е страшно.

Публикувано: 16 November 2007 - 08:33 PM
Цитат

Публикувано: 16 November 2007 - 08:57 PM
Цитат
А сега сериозно - темата не е нито бълвоч ,нито повод за смях ,дето викаш.Сериозно е и е страшно.

Публикувано: 16 November 2007 - 09:36 PM
Цитат
Публикувано: 17 November 2007 - 12:24 AM
п.п до колкото видях,целия спор приключи,но явно вие държите да има още и още подобни коментари....и после темата не била бълвоч

Публикувано: 17 November 2007 - 12:57 AM
Цитат
п.п до колкото видях,целия спор приключи,но явно вие държите да има още и още подобни коментари....и после темата не била бълвоч
мацкооо ако това си отдолу на слайда си многооо хубава - спор няма.
Темата есериозна и з жалост не е ника купонджийска, иначе аз нямам нищо против да си се забвляваме, но точно тук ли?
Не е з;е темата д ае разчупена, но помолете за спец. форум.... хммм мисля че това не може да се случи, поне на този етап
Публикувано: 17 November 2007 - 02:07 AM
Публикувано: 18 November 2007 - 02:20 AM
Цитат
баахти яките колиби, мисля че е време да се пробваш в архитектурата, ми няма да е зле..просто те бива там.
Ква архитектура кви пет лева бе, за разлика от по-вечето тук дето ръцете са им ***** и един гвоздей не могат да забият, всички съм си ги правил сам и както казах целта е да са топли и сухи .
Но пак повтарям темата беше за типа АПБТ , макар че е глупаво да коментираме детските виждания на "мацките" както казваш ти ;D.
А Агалина както винаги мина по "тъча" на темата и пак старата песен на нов глас.
Како ;)дай мнение за снимките, харесват ли ти или не .
:huh:
mод
Публикувано: 18 November 2007 - 05:18 AM
Публикувано: 18 November 2007 - 08:07 AM
Цитат
Dear Santa,
All I ask for is a hippopatamus ;D ;D ;D
Много добър клип. Този американски "стил" все едно е кръстоска между АПБТ и френски булдог... Като толкова ви кефи земете си домашно прасе ;D ;D