Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4559 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM

Човекът сигурно не знае това, agalina. По-цивилизовано и нормално от това, което е написал - здраве му кажи. Дано някой от вас да може да го насочи към правилното кутре.

roughdog, успех в търсенето, само не бързай - намери си най-подходящото за теб кутренце. 
User's Signature

Качена снимка

#4560 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM

agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!

#4561 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:35 PM

Качена снимка

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#4562 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 November 2007 - 07:35 PM

Цитат

agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!

Хубаво.А ти  защо искаш пит?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4563 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 08:29 PM

roughdog, Един питбул, който се нуждае от обич и грижа...
User's Signature

Качена снимка

#4564 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 09:51 PM

agalina първо защото цял живот гледам животни и съм свикнал с тях, макар че много твърдят, че питбулът не е обикновено животни, нито обикновено дори куче. Съгласен съм с това- необикновен и уникален е, но не е недостижим и неразбираем, нали така? А щом мисля, че мога да го гледам и след като съм влюбен в породата и съм убеден, че мога да се грижа за него качествено и да му осигуря необходими и добри условия за живот, където да се чувства щастлив, защо да нямам и аз питбул? Защо на всичко трябва да се гледа от лошата страна, аз нямам кой знае какви претенции за кучето, не искам да е с уникално родословие или непобедим шампион в измислени състезания, искам да е най- вече здраво и красиво, а и като успея да си намеря такова, задължително ще искам да поддържам връзка с хората, които са ми го предоставили, за да мога да им разказвам какви проблеми срещам, как се развива и расте животното. Е, след като мисля, че имам достатъчно кураж, възможности и условия да се занимавам с оглеждането на такова куче, защо да не го правя?

#4565 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 10:26 PM

Цитат

:o :o Инсулт,много красиво куче,не мога да повярвам,че е останало без дом ....
Животинката е много красива,много ми харесва....дано скоро намери своя нов дом,но не се и съмнявам просто е страхотна душичка,веднага те грабва с този благ поглед  :blink:
roughdog наистина ако толкова много искаш питче,мисля,че това е много подходящо кученце ....отдалеч си личи,че ще ти се отблагодари с много любов и ще ти дари много радост....помисли си,според мен няма да сбъркаш  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4566 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 25 November 2007 - 11:21 PM

Това е страшно красива женска... :'(Жалко,че е попаднала на такива хора...които да я ''втасат'' до такова полужение... :'( :huh:
Дано някои сме смели...
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4567 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 01:09 AM

Цитат

Наистина много красива женска, иска обаче изключително всеотдайни и постоянни грижи, не е за всеки и за начинаещи. За нея според мен се изисква много специален подход, защото сигурно е сериозно травмирана психически. За мен да поемеш отговорност за такова животно е много благородно деяние, но трябва да не се рискува, не трябва да се оставя в неопитно ръце. И не ме нападайте само с думи- " Като сам се определяш за начинаещ, защо искаш такова куче?!" Е ще ви избегна въпроса и ще кажа, че има определено разлика дали ще вземеш малко кученце или едногодишно изоставено на улицата безпризорно и отритнато като ненужен парцал. Това е все едно да осиновиш дете на зряла възраст- изисква се специализиран подох и много силен характер от страна на стопанина и най- важното според мен- опит. И аз наистина и желая много и само приятни моменти с новите и стопани, защото тя го е заслужила. Дано някой я обича, толкова силно, колкото силно тя е страдала...  :(

#4568 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 04:04 PM

Наистина какъв сладък поглед!!! :'( :'( :'( Сигурно ще прозвучи смешно,но аз понякога се разплаквам като чуя за изоставени,пускани в бой или въобще изхвърлени и отритнати питове!И не само питове... :angry: :angry: :angry:
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#4569 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 November 2007 - 04:09 PM

Цитат

Цитат

И не ме нападайте само с думи- " Като сам се определяш за начинаещ, защо искаш такова куче?!" :(

Не те нападам ,човеко.Просто понякога прекалявам ,извинявай .То е защото съм се нагледала на такива гадости с тези кучета ,от които може да ти побелее косата ,честно.Просто няма други такива мъченици като питовете...Реагирах така защото писа "красиво"..пък това е критерий особен ,знаеш..то и най-добри да са родителите може и да не стане малкото нещо особено, па и като се има предвид всичките измислени тук родословия и далавери с питовете  ...мани.Както и да е - не ми се сърди.Пожелавам ти от сърце да намериш своето куче и да се обичате.
п.п.Бездомната стафка от горния линк се оказа открадната и вече е при своя истински стопанин.Спасено куче - едно от нещата ,които ме карат да се чувствам добре..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4570 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 November 2007 - 04:21 PM

Радвам се, че красавицата е открила собствениците си!  :wub:
А късмет и от нас, ние сме далечко от Пловдив за да препоръчаме кучило, но дано найстина си намериш куче с което да се обичате и уважавате!
А и внимавай с това изискване за родословие- когато питах за бяло и зелено такова, казаха че за питове няма, тъй като не са признати като порода в България, но някой твърдят че кучетата им са американски и от там с родословие- доколко е така всеки сам си преценява и оценява.
А за красотата нашия мъник го взехме с две рани на гърба, и сега излекуван и поотраснал искам да ти кажа че поне за мен е по- хубав от братята и сестрите си! Въпреки че на 2 месеца не беше най- привлекателното кученце. Та за това не го избирай по красота, а от което ти трепне сърцето! И пак късмет и дано скоро се похмалиш с новото кутре!
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4571 Потребителят е офлайн   bum_bum Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 03:20 PM

мен що ми се струва, че някой ми изтри обявата  :angry:

#4572 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 04:24 PM

Цитат

мен що ми се струва, че някой ми изтри обявата  :angry:
Ми да това не е място за обяви пусни си обявата в dog.bg,това все пак е форум...
User's Signature

Качена снимка

#4573 Потребителят е офлайн   DeSySEITYN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 01:56 PM

B)
User's Signature

.:' SEITYN ':.

Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!

#4574 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 01:59 PM

Ахах голям сладур :wub:

#4575 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 02:01 PM

Много красиво кученце,като чели черните питове най-ми допадат като цвят  :blink: разкажи нещо повече за него,недей само да пускаш снимки...кажи как се казва,на колко е и изобщо всичко ..
Наистина е много красив :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4576 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 02:03 PM

Охх все едно гледам Марк като бебе :yahoo: искам да го намачкам

#4577 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 04:24 PM

Бебето се казва Seityn  ;) и е от Благоевград ;) И е на 3 месеца до колкото си спомням :blink:  :wub:

#4578 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 07:42 PM

Честито бебе  :wub:!
Голямата ни е такава черна красвица, само дето няма беличко над нослето  ;D
Да вие е жив и здрав и много да ви радва ;D
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (379 Страници) +