Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4541 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 November 2007 - 12:49 PM

[quote author=redy link=topic=7922.msg300002#msg300002 date=1195345232]
[quote author=mitaksi link=topic=7922.msg299664#msg299664 date=1195251131]

А Агалина както винаги мина по "тъча" на темата и пак старата песен на нов глас.
Како  ;)дай мнение за снимките, харесват ли ти или не .

:huh:
[color="red"]mод[/color]
[/quote]
  Ми да - темата е все същата - само дето ТИ бегаш по тъча от нея...Та като пропуснем няколкото страници ,дето тук са изпълнени с кой какво харесвал - да вземем да се върнем към  старата тема - ето Малкият зовеше  за забрана на породата ,така му се искало ,че само "истинските фенове" да си чували питове, далеч от очите на простолюдието ...Ти к`во викаш за това? Не отговори също и за моето мнение за мазохизма и агресията (отговор на твое питане) ,  не отговори също и как виждаш бъдещето на т.нар.Порода ?Хептен па не отговори- защо му викаш Порода ?
п.п.За снимките вече писах, какиното, да го беше прочел.
п.п.п.И не забравяй ,че и аз съм на опашката за  чакащи за колбички - такивинки със знаменце отпред - моите кучета също трябва да се чувстват фешън откъм интериор и архитектура,  все пак .

roughdog, няма издадена в Бг литература ,която търсиш.Една книга се върти от години "За бойния булдог",  която АЗ лично намирам за тъпо преведена , събирана откъде ли не  и съшита с бели конци - освен това там се възхваляват бойните кучета и иде реч за тях и подготовката им за целта.insomnia  ти е дала правилен съвет.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4542 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2007 - 08:57 PM

Хмм, тамън реших, че ще се отвори интересна дискусия и redy се покри  :'( Та докато се накани да отговори аз да демонстрирам какво се прави при хубаво за сезона време:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

п.п.- Сори за качеството, който е снимал летящо куче с тригодишен телефон ще разбере.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4543 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2007 - 09:18 PM

Хора, вашите любимци ядат ли плодове?  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4544 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 08:05 AM

Мойто яде краставици, домати, зеле, ябълки :rolleyes: ;D По къв е повод е въпроса ти?

А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)

#4545 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 08:44 AM

Ами питам, защото при шарпейте ги дискутират и казват че са вредни, а пък моя мъник грозде и ябълки много обича  ;D
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика  ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:
User's Signature

#4546 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:11 PM

Ами за гроздето не знам, аз не бих посмяла да давам след като прочетох това, наречете го параноя ако искате. Иначе понякога давам ябълки, но внимавам и с тях, щото кучешкия стомах не е пригоден за плодове. Не ги давам самостоятелно, а смесени с извара, гранули, месо и т.н. и ги оставям десетина минути да потъмнеят - мисля, че така по-малко биха дразнили стомаха. А за зеленчуци - често с месото варя моркови и също смесвам с храната...
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4547 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 November 2007 - 02:16 PM

Цитат

Ами питам, защото при шарпейте ги дискутират и казват че са вредни, а пък моя мъник грозде и ябълки много обича  ;D
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика  ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:

А вие знаете,ли че Гроздето МОЖЕ ДА УБИЕ ВАШЕТО КУЧЕ??? :huh:Как може да давате на кучето си каквото ви скимне...Това е безотговорност...Жалко,че горкият добитък е оцелял при тез ваши постъпки... :huh:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4548 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:17 PM

Цитат

Мойто яде краставици, домати, зеле, ябълки :rolleyes: ;D По къв е повод е въпроса ти?

А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)

Вие не знаете,ли че зелето е ВРЕДНО И не трябва да се дава...???
:huh:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4549 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:30 PM

Уважаема аудитория, тук не говорим за хранене като, храната да се състои изцяло от плода, говорим за някви минимални количества които се повтарят през месец може би... Не сме хранили с кофа грозде, а с няколко зърна и съм сигурен, че това няма да убие кучето ми.

#4550 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 04:19 PM

Е много ясно, че става дума за малко. На изядени два грозда от мен Макси си измолва 5-6 зрънца, а от ябълките с гризене беше успял да си хапне кората на ябълката в кръг, като малко дете само по средата  ;D,
и найстина не виждам какво горко им в това че "добитъка" ми е оцелял!  :o
Първо не си възприемам кучето като "добитък", второ със сигурност живее много по- добре от много български пит були, най- малкото не му се налага да се бие със свои събратя, освен че е обичан и глезен, и трето в интерес на истината съм виждала много кучета доживели преклона възраст, които наистина са били всеядни от гледна точка на плодове и зеленчуци зеленчуците.
А също когато питаме за мнение не го правим за да ни съжалявате "добитъка" че е "оцелял", а за да споделите мнение и съвет, все пак никой не се е родил научен и затова се и пита и обменя информация! Ако имате желание да го направите заповядайте, ако целите поредния спор, заяждане или кавга в темата извинете, че изобщо отворих дума! :huh:
User's Signature

#4551 Потребителят е офлайн   odin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 07:05 PM

данчо оня ден си взе куче и стана много компетентен.чак взе и акъл да даваш на хора които гледат кучета преди ти да си роден покажи малко уважение поне ама като знам от кои се учиш и на кои подражаваш,а и гледай си кралицата много красиво бебе е ама дано порасне повече от 35 см че сам виждал наживо женски от тая майка и бяха трагични с изправени уши и тук е форум за питове стафовете са другаде там си пиши каквито си искаш глупости то друго и не се пише аи чао догодина те чакам по ринговете

#4552 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 09:40 PM

Така...ДА започвам тогава :blink:
Първо...не съм искал да обидя никой...Просто си има храни,които не са за препоръчване и даване...Кучето не е ВСЕЯДНО животно...не е КОФА ЗА БОКЛУК...Има си гранулирани храни от преди ''панти'' века измислени от хора-за хора...ако вие си мислтите,че като давате ''5,6 зрънца или чепки'' грозде помагате...Жестоко се лъжете...
След туй...не е поредният спор...Защо не дадете и кокосови орехи,колбаси,луканки,семки???И на тях ще се радва пита...Нищо не отказва...Защо не му давате?
Защото никое куче не яде кокосови орехи...може би?Защото в колбасите и луканките има толкова мн подправки и тем подобни,от които кучето могат да му се случат хиляди неща...Семки...?Вредни са...макар,че ще ги дъвче с щастие...
Защо не давате Вафла??Не много само 1,2 парченца???Защо???Защото и вие знаете че е вредна...Не са хубави тези ''експерименти''...Като цяло зеленчуци и плодове със семки не са изобщо полезни за кучета...Семките имам предвид...

Към г-н Odin...БЕЗ КОМЕНТАР...
Защо толкова много се занимавате с моята личност?? :huh:От къде знаете,че от вчера съм си взел куче???? :huh:От вчера си взех ПОРЕДНОТО куче за което имам големи амбиций...Ако си мислите че знаете много повече неща от мен и имате опит,само защото СТЕ РОДЕН,ОТ ПРЕДИ АЗ ДА СЪМ РОДЕН.... ;D...Толкова много породи съм ''притежавал'' макар и за кратко...Че,малко или много знам какво говоря...
За ''майката''...И аз виждам,Archi of Valdy mor,Anubis Junior of Valdy mor,Adolf of Valdy mor и още ...,който са в пъти по-класни от вашата кучка с РОЗОВОТО... ;)
Айде наздраве и поздрави...
П.с:НИКОГА не бъркам форумите и местата в които пиша...
Уча се само от най-добрите... ;)
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4553 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 11:44 PM

За съвета, аз благодаря! За него исках и мнение.
Но тона признайте си беше груб и убиден.
Макар и собственичка на пит, съм жена и по- чуствителна, поради което ми правят впечатления неща като тона и изразните средства, на които вие може би не обръщате внимания.
За това и направих забележка.
За подправките знам че не са полезни, за сладкото също- за това и не давам на кутрето, но за плодовете и зеленчуците, найстина за първи път става дума (въпреки че това не ми е първото куче), за това и зададох въпроса.
Вярвайте ми в България има много хора, които гледат домашни любимци без да разбират и да четат постояно книги. Първото ми куче сме го гледали близо 10 години без никакво обучение, без наличието на огромната информираност която цари днес и си живя щастливо, обичано и доволно.
Сега искама да дам още повече на пита си и затова се интересувам. Съжалявам, че по някои теми откриавам "топлата вода", но нали всеки трябва да я открие някога! А мисля, че форума е точно за да си помагаме със съвети и да се радваме взаймно на любимците си, а не място да си мерим знанията и силата!
Лека вечер и се порадвайте на съкровищата си и отнас с Макс  :wub:
User's Signature

#4554 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 04:35 PM

Качена снимка

B) B) :->)

#4555 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 09:25 PM

Към fireogi ,
С уважение,съжалявам,ако така съм прозвучал,мнението ми не е породено от агресия,а от това,че ми е интересно как с ''радост'' споделяте какви ВСЕВЪЗМОЖНИ неща ядат вашите кучета...Грозде,Домати...т.н...Всички с Семки са ВРЕДНИ...Смокините също...Абе кучетата не са всеядни...има си храни,има си точно фиксирани продукти и т.н...Не трябва да експериментираме с кучетата си...И не трябва да сравняваме ''еди-кое си'' живяло до 10/5 години,и яло каквото му дадем...Не е така.То и на село има кучета който от сух хляб друго не са виждали,и те оцеляват,но ако искате вашите кучета да са здрави,енергични,красиви и ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ-обичайте ГИ!Правете го за тях...Грижете се по максимално добрият начин-според бюджета ви...Те го заслужават!

ПоздраВИ!
Качена снимка
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4556 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 08:57 AM

За специалната храна никой не успорва- храним се с Роял Канин и кучешки консерви, едва ли някой ще каже нещо против тях.  :blink:
Найстина преди да се повдигне въпроса за гроздето не съм нито чувала, нито предполагала, че плодовете със семена и зеленчуците могат да са токсични!  :rolleyes:
А чак с радост да споделяме, едва ли, но найстина се интересуваме и споделяме. А и колкото и да е страно за по- неопитни така да се каже кучкари (въпреки че не ми е първо куче, не бих казала че съм запозната дотолкова с подробности като тези, за да се нарека опитна), кучето в един момент получава човечен облик и става част от семейството, поради което и няма чудно, че се отнасяме с него като с човек. Показахте ми че това е грешка и си взимам белешка. :blink:
И вижте колко по- конструктивен и бързо действащ е по- добронамерения тон и бих казала дори поучителен. :blink:
А за кучето от снимката поздрави, страхотно е поне за мен!
Предполагам че сега е по- голямо като гледам дата, пуснете по- нови снимки ако имате :blink:
User's Signature

#4557 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 08:11 PM

Търся да закупя малко мъжко американско питбул териерче! От Пловдив съм предпочотам ако има предложения, те да са от моя град и областта. Не претендират за кой знае какво родословие, просто искам малкото да е от красиви, здрави и добре гледани родители. Ако някой може да ми удовлетвори това изискване нека пише тук или на скайп: koko03_30, e-mail: koko03_30@yahoo.com и нека си остави контакти за обратна връзка. Гарантирам, че малкото ще бъде гледано с много любов, обгръщано с грижи и внимание. Моля само за сериозни предложения! Поздрави и благодаря предварително, ако някой реши да ми отговори  :)

#4558 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 November 2007 - 11:14 AM

Понякога като да чета такива  неща след които подлудявам
Искат добри родители - по некви си критерии Искат красиви здрави  и прочее
Искат илюзии

Нямааокива неща
В огромната си  част  - да не кажа  цялата - в Бг родословята на питовете са лъжа!!!!
С това нещо се занимават хора които се хранят от боевете
  Живеят от смъртта на кучетата- мръсни прости мекотели- тез смръдльовци се изхранват от живота на кучет!!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4559 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM

Човекът сигурно не знае това, agalina. По-цивилизовано и нормално от това, което е написал - здраве му кажи. Дано някой от вас да може да го насочи към правилното кутре.

roughdog, успех в търсенето, само не бързай - намери си най-подходящото за теб кутренце. 
User's Signature

Качена снимка

#4560 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM

agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни