Американски питбул териер
Публикувано: 19 November 2007 - 12:49 PM
[quote author=mitaksi link=topic=7922.msg299664#msg299664 date=1195251131]
А Агалина както винаги мина по "тъча" на темата и пак старата песен на нов глас.
Како ;)дай мнение за снимките, харесват ли ти или не .
:huh:
[color="red"]mод[/color]
[/quote]
Ми да - темата е все същата - само дето ТИ бегаш по тъча от нея...Та като пропуснем няколкото страници ,дето тук са изпълнени с кой какво харесвал - да вземем да се върнем към старата тема - ето Малкият зовеше за забрана на породата ,така му се искало ,че само "истинските фенове" да си чували питове, далеч от очите на простолюдието ...Ти к`во викаш за това? Не отговори също и за моето мнение за мазохизма и агресията (отговор на твое питане) , не отговори също и как виждаш бъдещето на т.нар.Порода ?Хептен па не отговори- защо му викаш Порода ?
п.п.За снимките вече писах, какиното, да го беше прочел.
п.п.п.И не забравяй ,че и аз съм на опашката за чакащи за колбички - такивинки със знаменце отпред - моите кучета също трябва да се чувстват фешън откъм интериор и архитектура, все пак .
roughdog, няма издадена в Бг литература ,която търсиш.Една книга се върти от години "За бойния булдог", която АЗ лично намирам за тъпо преведена , събирана откъде ли не и съшита с бели конци - освен това там се възхваляват бойните кучета и иде реч за тях и подготовката им за целта.insomnia ти е дала правилен съвет.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 November 2007 - 08:57 PM

п.п.- Сори за качеството, който е снимал летящо куче с тригодишен телефон ще разбере.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 21 November 2007 - 08:44 AM
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:
Публикувано: 21 November 2007 - 02:11 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 21 November 2007 - 02:16 PM
Цитат
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:
А вие знаете,ли че Гроздето МОЖЕ ДА УБИЕ ВАШЕТО КУЧЕ??? :huh:Как може да давате на кучето си каквото ви скимне...Това е безотговорност...Жалко,че горкият добитък е оцелял при тез ваши постъпки... :huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 02:17 PM
Цитат
А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)
Вие не знаете,ли че зелето е ВРЕДНО И не трябва да се дава...???
:huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 02:30 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 04:19 PM
и найстина не виждам какво горко им в това че "добитъка" ми е оцелял! :o
Първо не си възприемам кучето като "добитък", второ със сигурност живее много по- добре от много български пит були, най- малкото не му се налага да се бие със свои събратя, освен че е обичан и глезен, и трето в интерес на истината съм виждала много кучета доживели преклона възраст, които наистина са били всеядни от гледна точка на плодове и зеленчуци зеленчуците.
А също когато питаме за мнение не го правим за да ни съжалявате "добитъка" че е "оцелял", а за да споделите мнение и съвет, все пак никой не се е родил научен и затова се и пита и обменя информация! Ако имате желание да го направите заповядайте, ако целите поредния спор, заяждане или кавга в темата извинете, че изобщо отворих дума! :huh:
Публикувано: 21 November 2007 - 07:05 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 09:40 PM
Първо...не съм искал да обидя никой...Просто си има храни,които не са за препоръчване и даване...Кучето не е ВСЕЯДНО животно...не е КОФА ЗА БОКЛУК...Има си гранулирани храни от преди ''панти'' века измислени от хора-за хора...ако вие си мислтите,че като давате ''5,6 зрънца или чепки'' грозде помагате...Жестоко се лъжете...
След туй...не е поредният спор...Защо не дадете и кокосови орехи,колбаси,луканки,семки???И на тях ще се радва пита...Нищо не отказва...Защо не му давате?
Защото никое куче не яде кокосови орехи...може би?Защото в колбасите и луканките има толкова мн подправки и тем подобни,от които кучето могат да му се случат хиляди неща...Семки...?Вредни са...макар,че ще ги дъвче с щастие...
Защо не давате Вафла??Не много само 1,2 парченца???Защо???Защото и вие знаете че е вредна...Не са хубави тези ''експерименти''...Като цяло зеленчуци и плодове със семки не са изобщо полезни за кучета...Семките имам предвид...
Към г-н Odin...БЕЗ КОМЕНТАР...
Защо толкова много се занимавате с моята личност?? :huh:От къде знаете,че от вчера съм си взел куче???? :huh:От вчера си взех ПОРЕДНОТО куче за което имам големи амбиций...Ако си мислите че знаете много повече неща от мен и имате опит,само защото СТЕ РОДЕН,ОТ ПРЕДИ АЗ ДА СЪМ РОДЕН.... ;D...Толкова много породи съм ''притежавал'' макар и за кратко...Че,малко или много знам какво говоря...
За ''майката''...И аз виждам,Archi of Valdy mor,Anubis Junior of Valdy mor,Adolf of Valdy mor и още ...,който са в пъти по-класни от вашата кучка с РОЗОВОТО... ;)
Айде наздраве и поздрави...
П.с:НИКОГА не бъркам форумите и местата в които пиша...
Уча се само от най-добрите... ;)

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 11:44 PM
Но тона признайте си беше груб и убиден.
Макар и собственичка на пит, съм жена и по- чуствителна, поради което ми правят впечатления неща като тона и изразните средства, на които вие може би не обръщате внимания.
За това и направих забележка.
За подправките знам че не са полезни, за сладкото също- за това и не давам на кутрето, но за плодовете и зеленчуците, найстина за първи път става дума (въпреки че това не ми е първото куче), за това и зададох въпроса.
Вярвайте ми в България има много хора, които гледат домашни любимци без да разбират и да четат постояно книги. Първото ми куче сме го гледали близо 10 години без никакво обучение, без наличието на огромната информираност която цари днес и си живя щастливо, обичано и доволно.
Сега искама да дам още повече на пита си и затова се интересувам. Съжалявам, че по някои теми откриавам "топлата вода", но нали всеки трябва да я открие някога! А мисля, че форума е точно за да си помагаме със съвети и да се радваме взаймно на любимците си, а не място да си мерим знанията и силата!
Лека вечер и се порадвайте на съкровищата си и отнас с Макс :wub:
Публикувано: 22 November 2007 - 09:25 PM
С уважение,съжалявам,ако така съм прозвучал,мнението ми не е породено от агресия,а от това,че ми е интересно как с ''радост'' споделяте какви ВСЕВЪЗМОЖНИ неща ядат вашите кучета...Грозде,Домати...т.н...Всички с Семки са ВРЕДНИ...Смокините също...Абе кучетата не са всеядни...има си храни,има си точно фиксирани продукти и т.н...Не трябва да експериментираме с кучетата си...И не трябва да сравняваме ''еди-кое си'' живяло до 10/5 години,и яло каквото му дадем...Не е така.То и на село има кучета който от сух хляб друго не са виждали,и те оцеляват,но ако искате вашите кучета да са здрави,енергични,красиви и ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ-обичайте ГИ!Правете го за тях...Грижете се по максимално добрият начин-според бюджета ви...Те го заслужават!
ПоздраВИ!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 23 November 2007 - 08:57 AM
Найстина преди да се повдигне въпроса за гроздето не съм нито чувала, нито предполагала, че плодовете със семена и зеленчуците могат да са токсични! :rolleyes:
А чак с радост да споделяме, едва ли, но найстина се интересуваме и споделяме. А и колкото и да е страно за по- неопитни така да се каже кучкари (въпреки че не ми е първо куче, не бих казала че съм запозната дотолкова с подробности като тези, за да се нарека опитна), кучето в един момент получава човечен облик и става част от семейството, поради което и няма чудно, че се отнасяме с него като с човек. Показахте ми че това е грешка и си взимам белешка. :blink:
И вижте колко по- конструктивен и бързо действащ е по- добронамерения тон и бих казала дори поучителен. :blink:
А за кучето от снимката поздрави, страхотно е поне за мен!
Предполагам че сега е по- голямо като гледам дата, пуснете по- нови снимки ако имате :blink:
Публикувано: 24 November 2007 - 08:11 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 11:14 AM
Искат добри родители - по некви си критерии Искат красиви здрави и прочее
Искат илюзии
Нямааокива неща
В огромната си част - да не кажа цялата - в Бг родословята на питовете са лъжа!!!!
С това нещо се занимават хора които се хранят от боевете
Живеят от смъртта на кучетата- мръсни прости мекотели- тез смръдльовци се изхранват от живота на кучет!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM
roughdog, успех в търсенето, само не бързай - намери си най-подходящото за теб кутренце.
Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM