Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM
agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!