Американски питбул териер
Публикувано: 02 December 2007 - 09:15 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 03 December 2007 - 09:52 AM
Цитат
Чудесно нещо!Всъщност - почти няма сайт за пит и стаф кучета ,особено в американските , (не говоря тук за сайтовете на отрепките с боевете) където да няма тема за намиране на дом ,за помощ и за съпричастие.Няма и как да е иначе - ако обичаш своето невероятно куче ,не може да не ти пука за такива като него, които са в беда или бездомни, или ..Те имат същите очи ,същите лигльовци са и ужасно се нуждаят от ласка и внимание .И най - вече - от живот...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 December 2007 - 12:58 PM
Организираните кучешки боеве трябва да се следят и наказват по- строго от закона, още повече че често са съпроводени и с други престъпления- това е факт. А тук за съжаление дори клипчета си качват в нета без да се безпокоят!
За това и дано да се гласува закона за защита на животните от матрелтиране и да започнат да наказват виновните!
А е хубаво когато се осиновява куче да се следи в следващите месеца в какви условия живее и да се правят досиета на осиновителите както е при децата и когато се види че осиновяването не отговаря на поне минимални изисквания за добър живот на кучето то да се отнема от собственика!
Публикувано: 03 December 2007 - 01:48 PM
Цитат
;D pravilno dadena informaciq MyrooO :P Samo deto o6te nqma 3 meseca , no e blizo de B)
6i6ko(SEITYN) go vzeh na 32 dena,mn vazpriem4iv - ve4e znae nqkoi komandii :->)
And mn blagodarq za gotinite komentar4eta i MN se radvam,4e haresahte moq 6i6ko :yahoo:

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 04 December 2007 - 08:51 AM
Надявам се никой да не се обиди, не го казвам с лошо, а защото много съм търсила по въпроса и това до което стигнах като извод е, че пит в България може да има родословие единствено ако е от Америка. Ако греша ще се радвам да споделите информация тук :wub:, но моля нека бъда подробна за да станея ясен въпроса на всички! Мерси :wub:
Публикувано: 06 December 2007 - 04:19 PM
Цитат
Какво е "бойно родословие"?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 December 2007 - 04:23 PM
Цитат
Цитат
Следени са тези кучета и са записвани. Както бойните родословия.
Какво е "бойно родословие"?
Публикувано: 06 December 2007 - 07:30 PM
Публикувано: 08 December 2007 - 02:39 AM
В петрич.. Какво да ви кажа.. И там има. Бял, с черно на главата и рани. Красиив.. и измъчен. И ме е много жал. И не знам какво да правя. И приемам съвети.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 08 December 2007 - 11:24 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 December 2007 - 04:42 PM
Та тогава никой не ми отговори на въпроса,какъв е този развъдник "Мохикана" или нещо подобно,отворих сайта и видях,че питовете имат дори родословие :rolleyes: :( нещо не са ми ясни нещата,ще се радвам някой които знае да сподели!

Публикувано: 09 December 2007 - 01:47 AM
http://www.youtube.c...h?v=GpjERhchmmk
http://www.youtube.c...feature=related
Интересна статия : "Малиноа - АПБТ"
http://www.uwsp.edu/...LA/distano3.htm
Публикувано: 11 December 2007 - 09:52 AM
Цитат
В петрич.. Какво да ви кажа.. И там има. Бял, с черно на главата и рани. Красиив.. и измъчен. И ме е много жал. И не знам какво да правя. И приемам съвети.
Tи от благоев ли си ? Защото и аз съм,ако искаш мога да помогна с кучето за повече инфо пичи на Л.С. или brit_baby@abv.bg B)
ili nai-dobre na skype: desy_underworld

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!