Американски питбул териер
Публикувано: 10 April 2008 - 08:04 PM
Да ви се оплача моя хубостник какво направи. Вчера то не беше радост, не беше чудо, че вижда сестра ми. В крайна сметка те си тръгнаха и той се кротна на килимчето си. Каква беше изненадата ми като го видях преди да легна, че куцукайки леко отива да пие вода. Преглеах му лапичката и няма нищо. Днес сутринта направо се уплаших. Той не искаше да стане и едвам се замъкна до купичката да яде. Имаше апетит, но всичко омете както си лежеше на пода и после и на разходка не искаше. УЖАС!!! Не си стъпваше и на крака. Цял ден на сън го удари. Следобяд отидохме вече на лекар. ( Само някой да не бърза да ме съди, че съм чакала много. За да няма чуденки ще кажа, че нямаше как да оставя бебето ми на 3 месеца само, а мъжът ми беше дежурен. То и докторът ни беше втора смяна.) Още като го видя каза, че нещо с коляното не е както трябва. Биха му инжекция. Сега ще караме на хапчета и ако в понеделник няма подобрение ... може да се окаже, че има скъсана връзка на коляното. Стискайте палци да е добре миличкият ми!
Специално поздрави на bianko от калпазанчето Бруно, който вече е 30кг. ;)
Специално поздрави на bianko от калпазанчето Бруно, който вече е 30кг. ;)
Публикувано: 13 April 2008 - 12:01 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 April 2008 - 12:09 PM
Цитат
Малка снимчица от днешната ни разходка, обаче не мога да кача други, защото надхвърлят максималния размер- как се смаляват файловете? :rolleyes:
:wub: :wub: :wub: мн е сладък на колко месеца е ?

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 24 April 2008 - 06:56 PM
Ама че красавец!
Не е ли време за ново аватарче? ;D
Не е ли време за ново аватарче? ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 April 2008 - 07:13 PM
Цитат
Така как сме :wub:

Радвам се, че ти се понрави.