Американски питбул териер
Публикувано: 30 May 2008 - 02:31 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 June 2008 - 09:11 PM
мой много тъп приятел иска да си взима пит бул за дом.любимец и за боеве кажете ми какво да правя .....как да го вразомя... :'( :huh: :'( :huh:

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
Из "Писмо до моето куче"
от Стефан
Публикувано: 05 June 2008 - 08:01 AM
За съжаление, хората които имат подобни желания рядко се впечатляват от боя, последиците и чувствата на кучетата.
Ако наистина е решил, че иска да участва в бой просто не знам как подобен човек може да бъде разубеден! :rolleyes:
Обикновенно тези хора не възприемат кучетата си като любимци! :huh:
Просто не знам какъв съвет да ти дам.
Аз лично съм казвала на моите познати, че ако разбера за техен бой ще ги натопя без никакви скруполи, а ти си помисли що за човек е този, който се увлича от подобни "атракции"!
Ако наистина е решил, че иска да участва в бой просто не знам как подобен човек може да бъде разубеден! :rolleyes:
Аз лично съм казвала на моите познати, че ако разбера за техен бой ще ги натопя без никакви скруполи, а ти си помисли що за човек е този, който се увлича от подобни "атракции"!
Публикувано: 05 June 2008 - 08:27 AM
cOoL_aNi, за да се даде съвет в такъв случай трябва да се познава човека. Помисли, примерно как би реагирал, ако му кажеш, че не искаш да ти е приятел повече, ако постъпи така. Или пък ако се влияе от родители, брат, сестра, друг приятел - говори с тях да го вразумят. Няма смисъл така наизуст да говорим, ти го познаваш най-добре. Успех!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 05 June 2008 - 12:04 PM
Цитат
За съжаление, хората които имат подобни желания рядко се впечатляват от боя, последиците и чувствата на кучетата.
а ;D къде ще ме натопиш, вчера Кристо се сби с една жаба :P
а и оня ден за малко да свали щъркел, който излиташе и подгони една бременна овса.. и на една баба с кравата искаше бой ама оная не му обърна никакво фнимание.. :P

Публикувано: 05 June 2008 - 07:58 PM
[03.6.2008 г. 21:52:48] [*******************...] каза: na teb za boeve li ti e.......
[03.6.2008 г. 21:52:53] ...*****... каза: mi
[03.6.2008 г. 21:52:58] ...*****... каза: kat domashen lubimec i kat boec
той само на мен ми се доверява и иска съвети от мен....но говорих и говорих само пришка на езика не ми излезна....кажете ми какво още да му кажа....боли ме и за него защото няма да усети как ще се привърже към животинката и за животинката ще ми е гадно.... :'(
предварително благодаря на всички Ви :wub:
[03.6.2008 г. 21:52:53] ...*****... каза: mi
[03.6.2008 г. 21:52:58] ...*****... каза: kat domashen lubimec i kat boec
той само на мен ми се доверява и иска съвети от мен....но говорих и говорих само пришка на езика не ми излезна....кажете ми какво още да му кажа....боли ме и за него защото няма да усети как ще се привърже към животинката и за животинката ще ми е гадно.... :'(
предварително благодаря на всички Ви :wub:

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
Из "Писмо до моето куче"
от Стефан
Публикувано: 06 June 2008 - 01:06 PM
Аз лично съм на мнение,че всяко живо същество има нужда от много любов,грижи,търпение и т.н(освен от храна,Н2О...).Естествено,това важи и за кучетата.Така че как някой ще твърди,че обича пита си и съзнателно ще го убива бавно и болезнено.
Именно за тези зверове(sorry,но за мен те не са хора) и за кученцата им е написаното:
В памет
На всички питбул - териери, умрели в кучкарници и изолатори,
приспани, само защото са родени от нарочената порода;
прекарали живота си, оковани навън само с варел като дом;
размножавани в клетки;
само за да бъдат вързани и изоставени в пусти сгради
когато вече не са необходими;
дрогирани, за да издържат;
умрели в битка, разкъсани на парчета, оставени да умрат сами мъчително;
хвърлени смъртно наранени върху купове с тела, за да умрат;
използвани като примамка, с извадени с клещи и без упойка зъби,
за да не наранят титуляра за битки;
жертвани, защото не могат или не искат да се бият;
застреляни, промушени, хвърлени през прозореца
и обесени, защото не са достатъчно борбени;
простреляни в гръбнака или изоставени да умрат
от жажда, глад и терор;
всички вие, хвърлени в огъня - простете на нас хората...
Почивайте в мир!
Аз лично имам питче на 7 месеца.Никога не ми е минавала през ум идеята да я карам да се бие!Може би я обичам прекалено или пък не искам да се превръщам в нищожество,което избива комплекси чрез кучето си.
Можеш да се надяваш само твоят приятел да не е решил твърдо да си погуби пита.Но ако е...едва ли добрината ти,колкото и голяма да е,е по-силна от няколкото кървави 20-тачки,които може да получи от боя.Може проблемът на приятеля ти да е по-сериозен.Може би става въпрос не толкова за пари,колкото за желание за надмощие или сила,постигната чрез издевателство над другите(в случая кучето).И ако е така мога само да кажа,че съжалявам много за теб и горката животинка.
Именно за тези зверове(sorry,но за мен те не са хора) и за кученцата им е написаното:
В памет
На всички питбул - териери, умрели в кучкарници и изолатори,
приспани, само защото са родени от нарочената порода;
прекарали живота си, оковани навън само с варел като дом;
размножавани в клетки;
само за да бъдат вързани и изоставени в пусти сгради
когато вече не са необходими;
дрогирани, за да издържат;
умрели в битка, разкъсани на парчета, оставени да умрат сами мъчително;
хвърлени смъртно наранени върху купове с тела, за да умрат;
използвани като примамка, с извадени с клещи и без упойка зъби,
за да не наранят титуляра за битки;
жертвани, защото не могат или не искат да се бият;
застреляни, промушени, хвърлени през прозореца
и обесени, защото не са достатъчно борбени;
простреляни в гръбнака или изоставени да умрат
от жажда, глад и терор;
всички вие, хвърлени в огъня - простете на нас хората...
Почивайте в мир!
Аз лично имам питче на 7 месеца.Никога не ми е минавала през ум идеята да я карам да се бие!Може би я обичам прекалено или пък не искам да се превръщам в нищожество,което избива комплекси чрез кучето си.
Можеш да се надяваш само твоят приятел да не е решил твърдо да си погуби пита.Но ако е...едва ли добрината ти,колкото и голяма да е,е по-силна от няколкото кървави 20-тачки,които може да получи от боя.Може проблемът на приятеля ти да е по-сериозен.Може би става въпрос не толкова за пари,колкото за желание за надмощие или сила,постигната чрез издевателство над другите(в случая кучето).И ако е така мога само да кажа,че съжалявам много за теб и горката животинка.