Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5021 Потребителят е офлайн   boxyora Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2008 - 06:52 PM

1-во: Тия "кървави 20чки" които може да печелиш от битки са толкова повече колкото да си изхранваш семейството с тях, но се съмнявам, че твоа човек разбира дотолкова от тези кучета, че да го подготви за битка и да я спечели.

2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.

ЗАПОМНЕТЕ!!!!: ХОРАТА КОИТО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗВЪЖДАТ ПИТБУЛИ (ГОВОРЯ ДА ЧОВЕЦИ КАТО Greenchaw), ПУСКАЛИ ЗА ПРОДАН КУЧЕТА ОТ СЯКАКВИ ЛИНИЙ, НО НАЙ ДОБРИТЕ ПИТОВЕ КАКТО И ДО ДНЕШНИ ВРЕМЕНА Е, СА ПИБУЛИТЕ ПО ЛИНИЯТА НА ДАДЕН СН (CHAMPION), GR.CH. (GRAND CHAMPION) И Т.Н. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ СЕ ДОБИВАТ ПО ИЗЛОЖБИ, ИЛИ РАЗХОДКИ ПО ПАРКОВЕТЕ :kuchence:

Аз имам куче по СН. но не го гледам за битки защото ми е единствено и съм прекалено привързан към него, но това е спорт както и бокса, кеча и вс останали силови спортове

#5022 Потребителят е офлайн   cOoL_aNi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 08:16 PM

за МЕН ТОВА НЕ Е СПОРТ........ТФА НЕМОЖЕ С ДУМИ ДА СЕ ОПИшЕ! :angry: :mazohist: :podigravka: :rolleyes: :huh:
User's Signature

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
                                      Из "Писмо до моето куче"
                                            от Стефан

#5023 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 10:43 PM

boxyora, чупи си твоя нос, бий се ти като имаш такова желание за битки. Оставете животните на мира! И не говоря конкретно само и единствено за теб, а за всички, които мислят така. Защото и от дрога много пари можеш да си вадиш, ама не правиш дроги и не друсаш, ами слагаш кучето на топа на устата, че е по - лесно!

Цитат

Впрочем ще ви кажа общоприетото мнение на всички психиатри по целия свят-кучета  налитащи на хора и други кучета- биват отглеждани от психически нестабилни,комплексирани хора.Такива хора се опитват да компенсират собствената си неувереност и ниска себеоценка сдобивайки се с куче от "сериозна порода"и превръщайки го в лаеща и хапеща 4 -нога напаст. Стабилният и уверен в себе си човек никога не би отглеждал зло и агресивно куче-особено в големия град.

User's Signature

Качена снимка

#5024 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:45 AM

От днешната разходка  B)
Белла и Джеската  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5025 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 10:47 AM

Цитат

От днешната разходка  B)

Сладурани  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5026 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:48 AM

Още една  ;)
User's Signature

Качена снимка

#5027 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:54 AM

Цитат

Цитат

От днешната разходка  B)

fireogi мерси :wub:
В интерес на истината ние днес за първи път и аз и Белла се срещаме очи в очи с пит,демек Джеси  :izcherven: очарована съм от добротата на това животно никога не съм имала такъв контакт с такова куче  :yahoo: тя и Белла също  ;D
Не спря да размахва опашка и да се радва на всички кучовци в горичката милата Джеска  :blink:Май съм бъркала в преценката си за тази порода  :izcherven: :kisel:
User's Signature

Качена снимка

#5028 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 11:01 AM

Цитат

Цитат

Цитат

От днешната разходка  B)

fireogi мерси :wub:
В интерес на истината ние днес за първи път и аз и Белла се срещаме очи в очи с пит,демек Джеси  :izcherven: очарована съм от добротата на това животно никога не съм имала такъв контакт с такова куче  :yahoo: тя и Белла също  ;D
Не спря да размахва опашка и да се радва на всички кучовци в горичката милата Джеска  :blink:Май съм бъркала в преценката си за тази порода  :izcherven: :kisel:

Дааа има и много добрички питове :blink:
Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място  :rolleyes: ;D
Радвам се, че още един човек вижда и другото лице на нашите кучовци, а не само представата за кучето "убиец"  :blink:
User's Signature

#5029 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 11:08 AM

Цитат

Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място

А-а-а, поправка, всички са добрички :blink: Само не всички са подходящи за паркове, някои специализират в целуване на хора само ;D

Иначе за тичането - разбирам за какво говориш  ;D

Качена снимка
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5030 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2008 - 11:09 AM

Цитат

Цитат

Цитат

:wub:

:wub:
fireogiwub:
В интерес на истината ние днес за първи път и аз и Белла се срещаме очи в очи с пит
Май съм бъркала в преценката си за тази порода  :izcherven: :kisel:

Благодаря.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5031 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 11:46 AM

Цитат

Цитат

Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място

А-а-а, поправка, всички са добрички :blink: Само не всички са подходящи за паркове, някои специализират в целуване на хора само ;D

Иначе за тичането - разбирам за какво говориш  ;D

Качена снимка

Нашия така се увлича в игра, че последния път си хареса една мадама (куче де) и като тръгна ди си я ухажва да видите как аз търчах да си го прибирам, а той доволен, ухилен се върти и ухажва ли уажва  ;D
Странно ми е друго- ако има компания за игра може да търчи с часове, а ако си играем сами с някоя пръчка след 15 минути вече е уморен и почва да се въргаля и да не му се тича  :rolleyes:
При вас има ли такива наблюдения?
User's Signature

#5032 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2008 - 12:38 PM

Цитат

1-во: Тия "кървави 20чки" които може да печелиш от битки са толкова повече колкото да си изхранваш семейството с тях, но се съмнявам, че твоа човек разбира дотолкова от тези кучета, че да го подготви за битка и да я спечели.

Викам - да земете да РАБОТИТЕ - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..

2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.

Тези, които си пускат кучетата да се бият и така си изхранват семействта, дето викаш - нямат нищо общо с развитието на породата АПБТ.За която междувпрочем иде реч в този форум.Викаш, ако не са Те -ще имаме "лигави топки ".Ми предпочитам "лигави топки мускул", вместо раздадени подарък бебета пит уж  от Тезикоито си пускат кучетата из окръга и взимащи ги на 7 месеца за ролки..или миксовете така "модни" с алабай ..Лигавите топки мускули отгледани в семейства със сигурност не блестят в ролки, скречове, мачове и прочее Ценностни занимания .Но могат да се опрат на рет или другиго в упоритост ,непримиримост , лоялност.И то на мах.За което няма да ви благодаря на вас - чулинедочули, виделинедовидели, дръндрън .

ЗАПОМНЕТЕ!!!!: ХОРАТА КОИТО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗВЪЖДАТ ПИТБУЛИ (ГОВОРЯ ДА ЧОВЕЦИ КАТО Greenchaw), ПУСКАЛИ ЗА ПРОДАН КУЧЕТА ОТ СЯКАКВИ ЛИНИЙ, НО НАЙ ДОБРИТЕ ПИТОВЕ КАКТО И ДО ДНЕШНИ ВРЕМЕНА Е, СА ПИБУЛИТЕ ПО ЛИНИЯТА НА ДАДЕН СН (CHAMPION), GR.CH. (GRAND CHAMPION) И Т.Н. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ СЕ ДОБИВАТ ПО ИЗЛОЖБИ, ИЛИ РАЗХОДКИ ПО ПАРКОВЕТЕ :kuchence:

Какво  е "най-добрите питове"? Кой го определя това ?"Човеците" като едикойсибоклук ли ?

Аз имам куче по СН. но не го гледам за битки защото ми е единствено и съм прекалено привързан към него, но това е спорт както и бокса, кеча и вс останали силови спортове
Имаш ти..СН..не го изтребваш ,щото засега ти бил единствен, викаш..Ако са ти в повечко - ще "спортуваш" май.Къв спорт, бе алоуууу
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5033 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 12:48 PM

Цитат

Цитат

Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..

Тези, които си пускат кучетата да се бият и така си изхранват семействта, дето викаш - нямат нищо общо с развитието на породата АПБТ.За която междувпрочем иде реч в този форум.Викаш, ако не са Те -ще имаме "лигави топки ".Ми предпочитам "лигави топки мускул", вместо раздадени подарък бебета пит уж  от Тезикоито си пускат кучетата из окръга и взимащи ги на 7 месеца за ролки..или миксовете така "модни" с алабай ..Лигавите топки мускули отгледани в семейства със сигурност не блестят в ролки, скречове, мачове и прочее Ценностни занимания .Но могат да се опрат на рет или другиго в упоритост ,непримиримост , лоялност.И то на мах.За което няма да ви благодаря на вас - чулинедочули, виделинедовидели, дръндрън .

Какво  е "най-добрите питове"? Кой го определя това ?"Човеците" като едикойсибоклук ли ?

Имаш ти..СН..не го изтребваш ,щото засега ти бил единствен, викаш..Ако са ти в повечко - ще "спортуваш" май.Къв спорт, бе алоуууу

agalina виж какви доводи вади момчето

Цитат

Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..

тааа, значи хората семействата си изхранват, ми да много е лесно на чужд гръб и болка, що да работи момчето, като може да си бори кучето, а  :-
Пък и акъл си трябвало, да го подготвиш... :-!!!
Нямало да блески кучето, ей алооооооо, с какво блестят бойните ви питове бе-с безброй белези, лоша козина и невъзможността да живее нормално?!
И говори за хора създали породата-ми момче за евлюция да си чувал?! Ако преди стотици години, хората да са били като гладиатори и да са се избивали за забавление, трябва ли и днес ние да го правим?
Сравнява бокса с кучшешките борби! Добре, в бокса да се бориш за живота си във всяка среща?!
Аз Сашо го питах още когато се регистрира за какво си търси пит- тогава беше на сто процента, че няма да си бори кучето, е ето доказа се и той като комплексар дето се води по акъла на комплексираните си приятели!
Честито! Горкото животинче само, дори днес да не се бори, ясно е какво го чака, като го светнат момчето "как да го подготви"!  :mazohist:
User's Signature

#5034 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 08 June 2008 - 02:04 PM

;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5035 Потребителят е офлайн   boxyora Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 02:51 PM

Аз знам как да си подготвя кучето, но ако не си разбрала правилно аз няма да го боря, колкото до оная дето ме пита защо не хода да се боксирам и да си троша носа ще й кажа че се боксирам и съм с чупен нос. А за agalina... кучето ми не е СН защото е на 4 месеца и няма как да е СН, няма и да бъде защото не го гледам за бой, но уважавам хората които поддържат най-изявените качества на този вид куче. Казвам вид защото питбула не е порода, това е характер. Също така за дрогата и друсането ще кажа че никой от тия "изверги" които гледат кучета за битки не е направил нещо с животното си което да не е пробвал 1во на свой гръб. И Оги, аз продълвавам да твърдя че кучето ми няма да е бойно, защото то наистина няма да бъде. Това което го очаква е тренировки,разходки, тренировки, спане, тренировки пак тренировки и качествена храна, без да го лигавя излишно  ;)

#5036 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 02:55 PM

Цитат

Аз знам как да си подготвя кучето, но ако не си разбрала правилно аз няма да го боря, колкото до оная дето ме пита защо не хода да се боксирам и да си троша носа ще й кажа че се боксирам и съм с чупен нос. А за agalina... кучето ми не е СН защото е на 4 месеца и няма как да е СН, няма и да бъде защото не го гледам за бой, но уважавам хората които поддържат най-изявените качества на този вид куче. Казвам вид защото питбула не е порода, това е характер. Също така за дрогата и друсането ще кажа че никой от тия "изверги" които гледат кучета за битки не е направил нещо с животното си което да не е пробвал 1во на свой гръб. И Оги, аз продълвавам да твърдя че кучето ми няма да е бойно, защото то наистина няма да бъде. Това което го очаква е тренировки,разходки, тренировки, спане, тренировки пак тренировки и качествена храна, без да го лигавя излишно  ;)

Сашо, ок, искрено се надявам твоя пит да си остане домашен любимец!
Какви тренировки възприемаш за нормални за пит?
И подкрепяш хората които пускат питовете си на бой-е хубаво гледа ли бой на живо? Какво почувства? Беше ли ти приятно? Какво видя в тези кучета? Какво почувства спрямо тях?
Ама кажи честно, без да се палим сега, бокса сравним ли е с боя между два пита?
User's Signature

#5037 Потребителят е офлайн   boxyora Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 03:24 PM

Под тренировки разбирам МН тичане, висене на кожа, плуване, ако щеш и ролки с други кучета където кучето да разбере силата си, а не да се подтиска. Бил съм на бой с кучета и почуствах жал към кучето което падна и респект и оважение към кучето което победи, но това трябва да е точно така.По тая логика слагай един камуфлаж и бегай в африка да спасяваш зайчетата, антилопите и другите така сладки създания от тия изроди лъвовете, леопардите и тем подобни... Кучето е животно а при тях по-силния побеждава. Питовете се бият не насила ами по инстинкт, на тях тва им е природата. Ако при бой кучео иска да спре то си дига чукалата и избягва от ринга, ама повечето питове не го правят ами искат да се бият докрай.
Ако е на въпрос ти също мъчиш животното като е на повод и иска да сдави друго куче но ти не му даваш  ;)

#5038 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 03:32 PM

Цитат

Под тренировки разбирам МН тичане, висене на кожа, плуване, ако щеш и ролки с други кучета където кучето да разбере силата си, а не да се подтиска. Бил съм на бой с кучета и почуствах жал към кучето което падна и респект и оважение към кучето което победи, но това трябва да е точно така.По тая логика слагай един камуфлаж и бегай в африка да спасяваш зайчетата, антилопите и другите така сладки създания от тия изроди лъвовете, леопардите и тем подобни... Кучето е животно а при тях по-силния побеждава. Питовете се бият не насила ами по инстинкт, на тях тва им е природата. Ако при бой кучео иска да спре то си дига чукалата и избягва от ринга, ама повечето питове не го правят ами искат да се бият докрай.
Ако е на въпрос ти също мъчиш животното като е на повод и иска да сдави друго куче но ти не му даваш  ;)

Ми извинявай, ама моя още не е искал да се дави с други кучета  :huh:
Знам аз, че моя е "фалшив пит", ама айде...
Висене на кожа не го разбрах, честно...
Много тичане-ок всяко куче би било щастливо от това.
И личи, че не съм спец, ама какво е ролка? :huh:
Така, за камуфлажа, ми какво да ти кажа- за теб има ли разлика в убийство с цел прехрана и без причинното такова? Ето ти дивия представител- вълкът- убива ли всичко живо и мърдащо?
Жаждата на пита за бой не се ли провокира точно от човека? Ако не беше така, защо пита може да бъде нормално социализирано животно и агресивно такова? Защо всяко куче може да бъде агресивно или не?
Явно не му е инстинкт точно, а е приучено поведение.
User's Signature

#5039 Потребителят е офлайн   boxyora Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 04:54 PM

На пита агресията спрямо други (особено от същия пол) живтни му е в природата, а питмените които борят просто доразвиват инстинкта като кучето изгражда техника. Ролка е един вид спаринг между две кучета. Висене на кожа е кучето да захапе парче кожа което виси на дърво и да виси на него (като добре е с задните крака да ступва на земята)... има и мн други тренировки ама като гледам в тоя форум няма да се толерират от вас. Колкото до кучето ти, ти си ми казвала че баща му е стаф който, попринцип не е агресор като пита... може би това е причината или безразборните лигавщини на които го подлагаш. Незнам...
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)

#5040 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 06:21 PM

Цитат

На пита агресията спрямо други (особено от същия пол) живтни му е в природата, а питмените които борят просто доразвиват инстинкта като кучето изгражда техника. Ролка е един вид спаринг между две кучета. Висене на кожа е кучето да захапе парче кожа което виси на дърво и да виси на него (като добре е с задните крака да ступва на земята)... има и мн други тренировки ама като гледам в тоя форум няма да се толерират от вас. Колкото до кучето ти, ти си ми казвала че баща му е стаф който, попринцип не е агресор като пита... може би това е причината или безразборните лигавщини на които го подлагаш. Незнам...
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)

:mazohist: :mazohist: :mazohist:
Какво да ти кажа, да в този форум подобни неща не се толерират, не се възприемат и няма да срещнат разбиране.
Ми живо и здраво да ти е кучето и дано не стигне до ринга, а на моето не бери грижа ;)
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема