Американски питбул териер
Публикувано: 07 June 2008 - 06:52 PM
2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.
ЗАПОМНЕТЕ!!!!: ХОРАТА КОИТО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗВЪЖДАТ ПИТБУЛИ (ГОВОРЯ ДА ЧОВЕЦИ КАТО Greenchaw), ПУСКАЛИ ЗА ПРОДАН КУЧЕТА ОТ СЯКАКВИ ЛИНИЙ, НО НАЙ ДОБРИТЕ ПИТОВЕ КАКТО И ДО ДНЕШНИ ВРЕМЕНА Е, СА ПИБУЛИТЕ ПО ЛИНИЯТА НА ДАДЕН СН (CHAMPION), GR.CH. (GRAND CHAMPION) И Т.Н. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ СЕ ДОБИВАТ ПО ИЗЛОЖБИ, ИЛИ РАЗХОДКИ ПО ПАРКОВЕТЕ :kuchence:
Аз имам куче по СН. но не го гледам за битки защото ми е единствено и съм прекалено привързан към него, но това е спорт както и бокса, кеча и вс останали силови спортове
Публикувано: 07 June 2008 - 08:16 PM

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
Из "Писмо до моето куче"
от Стефан
Публикувано: 07 June 2008 - 10:43 PM
Цитат

Публикувано: 08 June 2008 - 10:54 AM
Цитат
Цитат
Белла и Джеската :wub:
Сладурани :wub:
В интерес на истината ние днес за първи път и аз и Белла се срещаме очи в очи с пит,демек Джеси :izcherven: очарована съм от добротата на това животно никога не съм имала такъв контакт с такова куче :yahoo: тя и Белла също ;D
Не спря да размахва опашка и да се радва на всички кучовци в горичката милата Джеска :blink:Май съм бъркала в преценката си за тази порода :izcherven: :kisel:

Публикувано: 08 June 2008 - 11:01 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Белла и Джеската :wub:
Сладурани :wub:
В интерес на истината ние днес за първи път и аз и Белла се срещаме очи в очи с пит,демек Джеси :izcherven: очарована съм от добротата на това животно никога не съм имала такъв контакт с такова куче :yahoo: тя и Белла също ;D
Не спря да размахва опашка и да се радва на всички кучовци в горичката милата Джеска :blink:Май съм бъркала в преценката си за тази порода :izcherven: :kisel:
Дааа има и много добрички питове :blink:
Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място :rolleyes: ;D
Радвам се, че още един човек вижда и другото лице на нашите кучовци, а не само представата за кучето "убиец" :blink:
Публикувано: 08 June 2008 - 11:08 AM
Цитат
Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място
А-а-а, поправка, всички са добрички :blink: Само не всички са подходящи за паркове, някои специализират в целуване на хора само ;D
Иначе за тичането - разбирам за какво говориш ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 08 June 2008 - 11:46 AM
Цитат
Цитат
Дааа има и много добрички питове :blink:
Моят също не е агресивен, но не е и толкова кротък колкото описваш Джеси- на нас ни дай да тичаме, скачаме, залягаме, закачаме, абе неможем да стойм на едно място
А-а-а, поправка, всички са добрички :blink: Само не всички са подходящи за паркове, някои специализират в целуване на хора само ;D
Иначе за тичането - разбирам за какво говориш ;D

Нашия така се увлича в игра, че последния път си хареса една мадама (куче де) и като тръгна ди си я ухажва да видите как аз търчах да си го прибирам, а той доволен, ухилен се върти и ухажва ли уажва ;D
Странно ми е друго- ако има компания за игра може да търчи с часове, а ако си играем сами с някоя пръчка след 15 минути вече е уморен и почва да се въргаля и да не му се тича :rolleyes:
При вас има ли такива наблюдения?
Публикувано: 08 June 2008 - 12:38 PM
Цитат
Викам - да земете да РАБОТИТЕ - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..
2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.
Тези, които си пускат кучетата да се бият и така си изхранват семействта, дето викаш - нямат нищо общо с развитието на породата АПБТ.За която междувпрочем иде реч в този форум.Викаш, ако не са Те -ще имаме "лигави топки ".Ми предпочитам "лигави топки мускул", вместо раздадени подарък бебета пит уж от Тезикоито си пускат кучетата из окръга и взимащи ги на 7 месеца за ролки..или миксовете така "модни" с алабай ..Лигавите топки мускули отгледани в семейства със сигурност не блестят в ролки, скречове, мачове и прочее Ценностни занимания .Но могат да се опрат на рет или другиго в упоритост ,непримиримост , лоялност.И то на мах.За което няма да ви благодаря на вас - чулинедочули, виделинедовидели, дръндрън .
ЗАПОМНЕТЕ!!!!: ХОРАТА КОИТО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗВЪЖДАТ ПИТБУЛИ (ГОВОРЯ ДА ЧОВЕЦИ КАТО Greenchaw), ПУСКАЛИ ЗА ПРОДАН КУЧЕТА ОТ СЯКАКВИ ЛИНИЙ, НО НАЙ ДОБРИТЕ ПИТОВЕ КАКТО И ДО ДНЕШНИ ВРЕМЕНА Е, СА ПИБУЛИТЕ ПО ЛИНИЯТА НА ДАДЕН СН (CHAMPION), GR.CH. (GRAND CHAMPION) И Т.Н. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ СЕ ДОБИВАТ ПО ИЗЛОЖБИ, ИЛИ РАЗХОДКИ ПО ПАРКОВЕТЕ :kuchence:
Какво е "най-добрите питове"? Кой го определя това ?"Човеците" като едикойсибоклук ли ?
Аз имам куче по СН. но не го гледам за битки защото ми е единствено и съм прекалено привързан към него, но това е спорт както и бокса, кеча и вс останали силови спортове

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 June 2008 - 12:48 PM
Цитат
Цитат
Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..
Тези, които си пускат кучетата да се бият и така си изхранват семействта, дето викаш - нямат нищо общо с развитието на породата АПБТ.За която междувпрочем иде реч в този форум.Викаш, ако не са Те -ще имаме "лигави топки ".Ми предпочитам "лигави топки мускул", вместо раздадени подарък бебета пит уж от Тезикоито си пускат кучетата из окръга и взимащи ги на 7 месеца за ролки..или миксовете така "модни" с алабай ..Лигавите топки мускули отгледани в семейства със сигурност не блестят в ролки, скречове, мачове и прочее Ценностни занимания .Но могат да се опрат на рет или другиго в упоритост ,непримиримост , лоялност.И то на мах.За което няма да ви благодаря на вас - чулинедочули, виделинедовидели, дръндрън .
Какво е "най-добрите питове"? Кой го определя това ?"Човеците" като едикойсибоклук ли ?
agalina виж какви доводи вади момчето
Цитат
Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..
тааа, значи хората семействата си изхранват, ми да много е лесно на чужд гръб и болка, що да работи момчето, като може да си бори кучето, а :-
Пък и акъл си трябвало, да го подготвиш... :-!!!
Нямало да блески кучето, ей алооооооо, с какво блестят бойните ви питове бе-с безброй белези, лоша козина и невъзможността да живее нормално?!
И говори за хора създали породата-ми момче за евлюция да си чувал?! Ако преди стотици години, хората да са били като гладиатори и да са се избивали за забавление, трябва ли и днес ние да го правим?
Сравнява бокса с кучшешките борби! Добре, в бокса да се бориш за живота си във всяка среща?!
Аз Сашо го питах още когато се регистрира за какво си търси пит- тогава беше на сто процента, че няма да си бори кучето, е ето доказа се и той като комплексар дето се води по акъла на комплексираните си приятели!
Честито! Горкото животинче само, дори днес да не се бори, ясно е какво го чака, като го светнат момчето "как да го подготви"! :mazohist:
Публикувано: 08 June 2008 - 02:51 PM
Публикувано: 08 June 2008 - 02:55 PM
Цитат
Сашо, ок, искрено се надявам твоя пит да си остане домашен любимец!
Какви тренировки възприемаш за нормални за пит?
И подкрепяш хората които пускат питовете си на бой-е хубаво гледа ли бой на живо? Какво почувства? Беше ли ти приятно? Какво видя в тези кучета? Какво почувства спрямо тях?
Ама кажи честно, без да се палим сега, бокса сравним ли е с боя между два пита?
Публикувано: 08 June 2008 - 03:24 PM
Ако е на въпрос ти също мъчиш животното като е на повод и иска да сдави друго куче но ти не му даваш ;)
Публикувано: 08 June 2008 - 03:32 PM
Цитат
Ако е на въпрос ти също мъчиш животното като е на повод и иска да сдави друго куче но ти не му даваш ;)
Ми извинявай, ама моя още не е искал да се дави с други кучета :huh:
Знам аз, че моя е "фалшив пит", ама айде...
Висене на кожа не го разбрах, честно...
Много тичане-ок всяко куче би било щастливо от това.
И личи, че не съм спец, ама какво е ролка? :huh:
Така, за камуфлажа, ми какво да ти кажа- за теб има ли разлика в убийство с цел прехрана и без причинното такова? Ето ти дивия представител- вълкът- убива ли всичко живо и мърдащо?
Жаждата на пита за бой не се ли провокира точно от човека? Ако не беше така, защо пита може да бъде нормално социализирано животно и агресивно такова? Защо всяко куче може да бъде агресивно или не?
Явно не му е инстинкт точно, а е приучено поведение.
Публикувано: 08 June 2008 - 04:54 PM
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)
Публикувано: 08 June 2008 - 06:21 PM
Цитат
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)
:mazohist: :mazohist: :mazohist:
Какво да ти кажа, да в този форум подобни неща не се толерират, не се възприемат и няма да срещнат разбиране.
Ми живо и здраво да ти е кучето и дано не стигне до ринга, а на моето не бери грижа ;)