Американски питбул териер
Публикувано: 08 June 2008 - 04:54 PM
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)
Публикувано: 08 June 2008 - 06:21 PM
Цитат
Бъдете здрави и ти и кучето и поздрави ;)
:mazohist: :mazohist: :mazohist:
Какво да ти кажа, да в този форум подобни неща не се толерират, не се възприемат и няма да срещнат разбиране.
Ми живо и здраво да ти е кучето и дано не стигне до ринга, а на моето не бери грижа ;)
Публикувано: 08 June 2008 - 08:44 PM
Цитат
Ако е на въпрос ти също мъчиш животното като е на повод и иска да сдави друго куче но ти не му даваш ;)
Логиката ти е безумна :blink: щом нямаш други аргументи с които да подкрепиш тезата си,та взе и за антилопи и леопарди да говориш положението е сериозно :blink:

Публикувано: 08 June 2008 - 10:29 PM
За ролките - едва и някой ще отрече, че куче, което е минало през ролка, никога вече няма да бъде същото - как му викахте, "заразяване на сърцето"... Ми нали кучето искало да се бие бре, що го заразявате? Какви техники, нали целта била запазване на породата, какво общо имат заучените неща, те не се предават? А сравнението с бокса е нелепо - хората по дефиниция са разумни същества и сами отговарят за действията си. Различно е с това да обречеш кучето от невръстно един ден да умре за да задоволи потребността ти от кинти и кървища.
П.П- А може би и тези са загрижени за породата и запазването и, само дето все едно гледат домати... :huh:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 10 June 2008 - 11:52 AM
Цитат
Дали ние не те разбрахме правилно или ти се изказа неправилно? :blink:
Лъвовете папат антилопи, защото трябва да се нахранят,за да оцелеят.Да, мъжките лъвове се бият помежду си,победения губи прайда си,а малките лъвчета биват изядени от победителя.Това се нарича естествен подбор.Така е в природата.
Когато,обаче,човек отглежда животно,за да го пуска да се бие,това няма нищо общо с природата.И няма как да знаеш дали кучето иска да се бие,освен ако не си куче! ;D
Затова,ако обичаш,или се конкретизирай така,че да те разберем или върви да разправяш теориите си на пуберите в квартала.
Бъди здрав.
Публикувано: 10 June 2008 - 05:57 PM
Цитат
Аз не съм куче ама май ти си прост/проста... Според тебе когато кучетата излизат да се борат някой ги кара насила така ли??? Не те знам имаш ли питбул, и доколко той е истински питбул, но ако имаш и е такъв земи се поинтересувай малко за природата и качествата му. За 20 път казвам че агресията е заложена в тва куче, а тия дето борат кучета просто не възпрепятстват развитието й. Ако кучето не иска да се бие то просто избягва от ринга и термина използван за това се казва "спиране"
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГРАМОТНИ ПО ТЕМИ КОИТО СА ВИ НЕПОНЯТНИ
МОД: Боксьора получава първо и единствено предупреждение преди да напусне форума.
Прочети правилата преди да продължиш да пишеш, особено тази част, която се отнася до боевете с кучета.
Публикувано: 10 June 2008 - 07:08 PM
Цитат
Цитат
Аз не съм куче ама май ти си прост/проста... Според тебе когато кучетата излизат да се борат някой ги кара насила така ли??? Не те знам имаш ли питбул, и доколко той е истински питбул, но ако имаш и е такъв земи се поинтересувай малко за природата и качествата му. За 20 път казвам че агресията е заложена в тва куче, а тия дето борат кучета просто не възпрепятстват развитието й. Ако кучето не иска да се бие то просто избягва от ринга и термина използван за това се казва "спиране".
Твоят като го гледам на аватара...и той от тез дето не ги карат на сила...опъват се на повода,тръшкат се като видят друго куче,целите на белези...ИСТИНСКИЯТ ЗВЯР,изпадащ в транс при миризмата на кръв...кръвта на чуждо куче...Това ли имаш ТИ?
Това на аватара ти май е от тях...и ако отречеш,хмм...защо си мисля,че никой не би ти повярвал?
П.с:поредният ПАЗИТЕЛ/СЪХРАНИТЕЛ на породата! :huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 11 June 2008 - 07:46 AM
Цитат
Цитат
Аз не съм куче ама май ти си прост/проста... Според тебе когато кучетата излизат да се борат някой ги кара насила така ли??? Не те знам имаш ли питбул, и доколко той е истински питбул, но ако имаш и е такъв земи се поинтересувай малко за природата и качествата му. За 20 път казвам че агресията е заложена в тва куче, а тия дето борат кучета просто не възпрепятстват развитието й. Ако кучето не иска да се бие то просто избягва от ринга и термина използван за това се казва "спиране"
МОД: Боксьора получава първо и единствено предупреждение преди да напусне форума.
Прочети правилата преди да продължиш да пишеш, особено тази част, която се отнася до боевете с кучета.
Прост ще викаш на тоя,дето те е правил! И със сигурност съм много по-грамотен от теб :blink:
Теорийки,като твоята сме ги слушали безброй пъти.Тука не минават.Върви да си ги развиваш по сайтовете за боеве!
Публикувано: 11 June 2008 - 08:11 AM
Цитат

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 11 June 2008 - 10:34 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 11 June 2008 - 02:28 PM
Цитат
Много е хубава :wub:
Само ще си позволя да посъветвам да и мачкате ушетата, че ми изглежда като че са тръгнали да се изправят, а после е по-трудно. :blink:

Публикувано: 11 June 2008 - 06:00 PM