Американски питбул териер
Публикувано: 11 June 2008 - 07:46 AM
Цитат
Цитат
И няма как да знаеш дали кучето иска да се бие,освен ако не си куче!
Аз не съм куче ама май ти си прост/проста... Според тебе когато кучетата излизат да се борат някой ги кара насила така ли??? Не те знам имаш ли питбул, и доколко той е истински питбул, но ако имаш и е такъв земи се поинтересувай малко за природата и качествата му. За 20 път казвам че агресията е заложена в тва куче, а тия дето борат кучета просто не възпрепятстват развитието й. Ако кучето не иска да се бие то просто избягва от ринга и термина използван за това се казва "спиране"
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГРАМОТНИ ПО ТЕМИ КОИТО СА ВИ НЕПОНЯТНИ
МОД: Боксьора получава първо и единствено предупреждение преди да напусне форума.
Прочети правилата преди да продължиш да пишеш, особено тази част, която се отнася до боевете с кучета.
Прост ще викаш на тоя,дето те е правил! И със сигурност съм много по-грамотен от теб :blink:
Теорийки,като твоята сме ги слушали безброй пъти.Тука не минават.Върви да си ги развиваш по сайтовете за боеве!
Публикувано: 11 June 2008 - 08:11 AM
Цитат
;D ;D ;D ;D ;D ;D. Не ме карайте да се смея рано сутрин с глупави изказвания.Какво е това "истински питбул"?????? хахахахах Никога не е имало такава порода в чиста форма.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 11 June 2008 - 10:34 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 11 June 2008 - 02:28 PM
Цитат
Ето моята Хера на 2 месеца и 5 дена :wub:
Много е хубава :wub:
Само ще си позволя да посъветвам да и мачкате ушетата, че ми изглежда като че са тръгнали да се изправят, а после е по-трудно. :blink:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 11 June 2008 - 06:00 PM
Еми то няма много за разказване още свикваме заедно от сабота е при мен неска му направих парвата имонизация дано сичко е наред.Мерси за съвета за ушичките.Ако можете да ми дадете още един съвет как даго отвикна да ме хапи по лицето и косата ;D
Публикувано: 15 June 2008 - 10:58 AM
не се обиждайте ама тук е пълно с лигльовци!....взели си питбули а ги третират като пуделчета...добре ,няма да ги пускате в ринга,ама дръжте се малко по-сериозно!в думите на боксьора има бая истина ,но никой не си прави труда да помисли........не ги правете помиари!
MOD: Това е първото ти предупреждение, Лякс-лякс.
MOD: Това е първото ти предупреждение, Лякс-лякс.
Публикувано: 15 June 2008 - 11:59 AM
Цитат
не се обиждайте ама тук е пълно с лигльовци!....взели си питбули а ги третират като пуделчета...добре ,няма да ги пускате в ринга,ама дръжте се малко по-сериозно!в думите на боксьора има бая истина ,но никой не си прави труда да помисли........не ги правете помиари!

Публикувано: 15 June 2008 - 12:06 PM
нема такава работа,че си правим кучетата помяри,просто искам кучета ми да играят и да си вилнеят пуснати и да не се притеснявам че някое "пуделче" нема да "изгори" от моето куче,не искам постояно да са на каишка и с наморник.
евала на всички кадето се опитват да покажат истинската същност на питбула и амстафа,че не са онези свирепи същества който ги представят медиите и псевдо кучкарите по градинките.
евала на всички кадето се опитват да покажат истинската същност на питбула и амстафа,че не са онези свирепи същества който ги представят медиите и псевдо кучкарите по градинките.
Публикувано: 16 June 2008 - 08:20 PM
Цитат
;) точно така ;)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com