Цитат
Цитат
1-во: Тия "кървави 20чки" които може да печелиш от битки са толкова повече колкото да си изхранваш семейството с тях, но се съмнявам, че твоа човек разбира дотолкова от тези кучета, че да го подготви за битка и да я спечели.
Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..
2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.
Тези, които си пускат кучетата да се бият и така си изхранват семействта, дето викаш - нямат нищо общо с развитието на породата АПБТ.За която междувпрочем иде реч в този форум.Викаш, ако не са Те -ще имаме "лигави топки ".Ми предпочитам "лигави топки мускул", вместо раздадени подарък бебета пит уж от Тезикоито си пускат кучетата из окръга и взимащи ги на 7 месеца за ролки..или миксовете така "модни" с алабай ..Лигавите топки мускули отгледани в семейства със сигурност не блестят в ролки, скречове, мачове и прочее Ценностни занимания .Но могат да се опрат на рет или другиго в упоритост ,непримиримост , лоялност.И то на мах.За което няма да ви благодаря на вас - чулинедочули, виделинедовидели, дръндрън .
ЗАПОМНЕТЕ!!!!: ХОРАТА КОИТО ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАПОЧНАЛИ ДА РАЗВЪЖДАТ ПИТБУЛИ (ГОВОРЯ ДА ЧОВЕЦИ КАТО Greenchaw), ПУСКАЛИ ЗА ПРОДАН КУЧЕТА ОТ СЯКАКВИ ЛИНИЙ, НО НАЙ ДОБРИТЕ ПИТОВЕ КАКТО И ДО ДНЕШНИ ВРЕМЕНА Е, СА ПИБУЛИТЕ ПО ЛИНИЯТА НА ДАДЕН СН (CHAMPION), GR.CH. (GRAND CHAMPION) И Т.Н. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ СЕ ДОБИВАТ ПО ИЗЛОЖБИ, ИЛИ РАЗХОДКИ ПО ПАРКОВЕТЕ :kuchence:
Какво е "най-добрите питове"? Кой го определя това ?"Човеците" като едикойсибоклук ли ?
Аз имам куче по СН. но не го гледам за битки защото ми е единствено и съм прекалено привързан към него, но това е спорт както и бокса, кеча и вс останали силови спортове
Имаш ти..СН..не го изтребваш ,щото засега ти бил единствен, викаш..Ако са ти в повечко - ще "спортуваш" май.Къв спорт, бе алоуууу
agalina виж какви доводи вади момчето
Цитат
1-во: Тия "кървави 20чки" които може да печелиш от битки са толкова повече колкото да си изхранваш семейството с тях, но се съмнявам, че твоа човек разбира дотолкова от тези кучета, че да го подготви за битка и да я спечели.
Викам - да земете да работите - Работа- нещо с резултат позитив, съзидателно . Труд. така да си изхранвате семействата...не от битки с хайвани..
2-ро: Ако тия "зверове", които пускат кучетата си да се бият ги няма и "горят в ада", тая порода няма да я има, или ако я има то кучетата ше са лигави топки мускул, които не блестят с нищо пред един ретривър например.
тааа, значи хората семействата си изхранват, ми да много е лесно на чужд гръб и болка, що да работи момчето, като може да си бори кучето, а :-
Пък и акъл си трябвало, да го подготвиш... :-!!!
Нямало да блески кучето, ей алооооооо, с какво блестят бойните ви питове бе-с безброй белези, лоша козина и невъзможността да живее нормално?!
И говори за хора създали породата-ми момче за евлюция да си чувал?! Ако преди стотици години, хората да са били като гладиатори и да са се избивали за забавление, трябва ли и днес ние да го правим?
Сравнява бокса с кучшешките борби! Добре, в бокса да се бориш за живота си във всяка среща?!
Аз Сашо го питах още когато се регистрира за какво си търси пит- тогава беше на сто процента, че няма да си бори кучето, е ето доказа се и той като комплексар дето се води по акъла на комплексираните си приятели!
Честито! Горкото животинче само, дори днес да не се бори, ясно е какво го чака, като го светнат момчето "как да го подготви"! :mazohist: