Цитат
Цитат
Цитат
Вас не ви познавам и не искам нищо да ви питам!
ЛС
не на ЛС е лесно, искам да кажа само, че познавам нейното куче и че то от малко е много мило и добро животно!
Но не всички са така, да не си прави грешни изводи и други да не ги правят!
Лесно е когато ти се падне такова животно, но има има характери, които изключително трудно се покоряват!
Приятен ден!
Виж пиша основно защото съм видяла нещо-Кира, агресивната ни женска, не беше такава и честно казано стана такава, благодарения на "тренировките" на доведения брат на моя приятел...
Също така виждам дори в моето "коте", как то търси одобрението ми...а и не съм сигурна, ако исках, дали нямаше да го направя агресивен и него...доста пъти на игра между нас, без кучета, той показва, че може да проявява "чисто питбуски черти", но както и да е...Та за това си позволявам да говоря.
И още нещо. Честно казано мен ме е страх повече от реакцията на разни представители, от уж "умни породи", които хапят на ред, а собствениците им вдигат рамене и казват "Аааа, незнам, то никога не е правил така"! Та замислете се, дали пита не е много по-предвидимо и контролируемо животно съответно и ситуациите с него, отколкото изхвърчащото от храстите агресивно куче на съседа...

Вход

Горе
Цитиране +

- Например този красавец на име Mugleston's Blue Goliath, собственика му казва за него на кратко, че е много добро,умно,неагресивно и възпитан. От роднините му има няколко питубла с Red Nose, които са били по-едри и явно затова е такъв голям. Съдии от UKC казват, че е съвсем нормален питбул, голям, но правилен. На цвят, както виждате е син, регистриран е в UKC/ADBA. Тежи невероятните 142 pounds, което е 64.5 килограма, висок е 57.15 см. до рамото, главата на това огромно създание е 71,12 см.