Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5201 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2008 - 02:00 PM

Цитат

Въпроса ми е към Оги, тя знае защо и как да ми отговори! За това я цитирах!
Вас не ви познавам и не искам нищо да ви питам!

ЛС
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5202 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2008 - 02:00 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

INFERNAL, айде моля ако си имал лични неуспехи с обучението на пит, не обвинявай за това породата! Кучето може да бъде "обсебено" от стремежа да изпълни перфектно поставената му задача, ако тя е да се бие - бие се, ако е да се катери - катери се, ако е да тегли тежест - впряга всички сили....И ако треньора е професионалист - пуска по команда! Ако е някой самозванец сигурно може само да хапе, но грешката не е в кучето. Да изброявам ли още? И ако искаш вярвай, питбула дълги години е бил известен като чудесно семейно куче, викали му куче-бавачка, заради търпението, което проявявал към детски тормоз и загрижеността, с която следял всяко движение на детето. Това ли е ненормално куче? За боевете до смърт - ще се съглася, че има някой ненормален в цялата история, но определено не е кучето. А тези глупости престани да ги пробутваш, моля! Даже и да сме доверчиви, от първо лице знаем истината за тези кучета. И тя няма нищо общо с написаното от теб :huh:
напълно съгласна :samodovolen:

Извинете, но колко различни пит-а сте отгелдали и обучили, за да приемате това твърдение!
Благодаря!
Достатъчно  - това от мен.Ще ти  дам пълен  отчет, ако искаш.В замяна може да разкажеш как се затриват три кучета наведнъж.

Недей така, грубо е!
Много хора питат, защо взимаме питове, показвайки агресия и ние самите, хората веднага си вадят грешни изводи и за нас и за кучетата ни!
StormBringer пита доброжелателно, нека запазим същия тон! И неговия въпрос аз го разбирам и не се сърдя! Защо трябва да се сърди друг тогава- той познава моя пит, или питоподобно! Виждал го е що за характер и поведение е и знае, че никога не е проявявал агресия към себеподобни, за това и въпроса му е с цитат към мен, до колко аз се изказвам компетентно!
И не искам и да си помислям, че има човек, който гледа и обича животни, кучета, котки и каквито и да са твари и не разбира каква мъка е загубата на любимо животно, за да правим забележки върху тази основа!

п.п. Извинявам се, виждам че сме писали едновремено със StormBringer и insomnia
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5203 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 02:05 PM

Цитат

Много хора питат, защо взимаме питове, показвайки агресия и ние самите, хората веднага си вадят грешни изводи и за нас и за кучетата ни!
;) много правилно може би наистина това е проблема  :blink:
С добро явно става по-лесно.
User's Signature

Качена снимка

#5204 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 28 August 2008 - 02:07 PM

Цитат

Цитат

ЛС

не на ЛС е лесно, искам да кажа само, че познавам нейното куче и че то от малко е много мило и добро животно!
Но не всички са така, да не си прави грешни изводи и други да не ги правят!
Лесно е когато ти се падне такова животно, но има има характери, които изключително трудно се покоряват!
Приятен ден!
User's Signature

Качена снимка

#5205 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 02:09 PM

Цитат

Лесно е когато ти се падне такова животно, но има има характери, които изключително трудно се покоряват!
Приятен ден!

Никой не твърди обратното :blink: Това се отнася до всички кучета обаче, пък и няма общо с писаниците на INFERNAL, които са си булшит.
Приятен да е!
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#5206 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2008 - 02:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ЛС

не на ЛС е лесно, искам да кажа само, че познавам нейното куче и че то от малко е много мило и добро животно!
Но не всички са така, да не си прави грешни изводи и други да не ги правят!
Приятен ден!

Прав си, късметлика съм, ама дали е само това?!
Виж пиша основно защото съм видяла нещо-Кира, агресивната ни женска, не беше такава и честно казано стана такава, благодарения на "тренировките" на доведения брат на моя приятел...
Също така виждам дори в моето "коте", как то търси одобрението ми...а и не съм сигурна, ако исках, дали нямаше да го направя агресивен и него...доста пъти на игра между нас, без кучета, той показва, че може да проявява "чисто питбуски черти", но както и да е...Та за това си позволявам да говоря.
И още нещо. Честно казано мен ме е страх повече от реакцията на разни представители, от уж "умни породи", които хапят на ред, а собствениците им вдигат рамене и казват "Аааа, незнам, то никога не е правил така"! Та замислете се, дали пита не е много по-предвидимо и контролируемо животно съответно  и ситуациите с него, отколкото изхвърчащото от храстите агресивно куче на съседа...
User's Signature

#5207 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 28 August 2008 - 02:28 PM

:blink:

Оги, следващия пит ще ти е от мен, и ще разправяш как си се справила! :P
User's Signature

Качена снимка

#5208 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2008 - 02:32 PM

Цитат

:blink:

Оги, следващия пит ще ти е от мен, и ще разправяш как си се справила! :P
Чакам си подарък! :blink:
User's Signature

#5209 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 04:23 PM

Цитат

Цитат

Приятен ден!

Никой не твърди обратното :blink: Това се отнася до всички кучета обаче, пък и няма общо с писаниците на INFERNAL, които са си булшит.
Приятен да е!

Кое е булшит B)

#5210 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 August 2008 - 11:24 PM

Цитат

Доста 4ета,4е основната зада4а на стопаните на питбули е да "потиснат" агресията.
Ако не искате агресивно ку4е,което да не се бие,защо си взехте питбул...

Основната задача на добросъвестните стопани на пит кучета е да постигнат контрол върху кучето си (което като да трябва да  е  важно  и за стопаните на каквито и да е кучета).
Защо небиткаджии имат кучета пит ли- заради качества ,които други  кучета не притежават или  поне не в такава степен .Простичко.

ОФФ /StormBringer, не отговори за трите погубени душици.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5211 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 07:16 AM

Добре!Сега ще ви попитам 4овешки,без да се заяждам и т.н.
Защо си взехте питбул?

#5212 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 08:55 AM

Не съм типичен случай, но ще ти отговоря все пак. Аз не си взех питбул - взех си най-страхотното куче на света, било пит - ОК. Търсех си доста време куче, тъкмо бях говорила за фокстериер, чаках да отраснат малките да отида да ги видя и ако ми допадне някое имахме уговорка да ми подарят. И попаднах на Зоро. До ден днешен не съм питала за тях, щото реших че искам именно това куче. Та тъй. Иначе ако сега трябваше да търся куче - категорично бих търсила пит - заради съвкупността от качества на които държа, събрани накуп. Писани са безброй пъти. Ако те влече регистрирай се наново и питай пак. Този въпрос го има безброй пъти в темата вече. Що никой не обикаля по другите теми да пита "Защо си взехте рот, боксер, чихуа, болонка, котка, зайче, змия? ??? Малко качества ли имат питовете, та все се хващате за пустата агресия, която често бива подпомогната за да се прояви? Как му викаха - заразяване....
User's Signature

#5213 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:34 AM

Цитат

Не съм типичен случай, но ще ти отговоря все пак. Аз не си взех питбул - взех си най-страхотното куче на света, било пит - ОК. Търсех си доста време куче, тъкмо бях говорила за фокстериер, чаках да отраснат малките да отида да ги видя и ако ми допадне някое имахме уговорка да ми подарят. И попаднах на Зоро. До ден днешен не съм питала за тях, щото реших че искам именно това куче. Та тъй. Иначе ако сега трябваше да търся куче - категорично бих търсила пит - заради съвкупността от качества на които държа, събрани накуп. Писани са безброй пъти. Ако те влече регистрирай се наново и питай пак. Този въпрос го има безброй пъти в темата вече. Що никой не обикаля по другите теми да пита "Защо си взехте рот, боксер, чихуа, болонка, котка, зайче, змия? ??? Малко качества ли имат питовете, та все се хващате за пустата агресия, която често бива подпомогната за да се прояви? Как му викаха - заразяване....

Зна4и не би използвала пит-а по предназна4ение,така ли

#5214 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:42 AM

И аз да те питам : ти тъп ли се роди или тъп стана с времето ? Аз, ако бях на нея щях да си пускам кучето да се бие, дааааа, не отричам, щях да го озлобя .... но срещу такива малоумни хора като тебе, защото ти не разбираш от дума ;) По-добре се спри, защото се излагаш напълно ;)
User's Signature

Качена снимка

#5215 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:45 AM

Цитат

И аз да те питам : ти тъп ли се роди или тъп стана с времето ? Аз, ако бях на нея щях да си пускам кучето да се бие, дааааа, не отричам, щях да го озлобя .... но срещу такива малоумни хора като тебе, защото ти не разбираш от дума ;) По-добре се спри, защото се излагаш напълно ;)

Ти като си толкова умна,що не се сети 4е си прая ташак,и се ебавам с вас през цялото време ;D

#5216 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:48 AM

Цитат

:rolleyes: Браво и ти си много умен.По нищо не му отстъпваш.
И не разбирам какво лошо намирате във въпроса "защо си взехте пит?!" :huh: На мен също би ми било интересно да прочета.
User's Signature

Качена снимка

#5217 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:50 AM

Цитат

Цитат

Ти като си толкова умна,що не се сети 4е си прая ташак,и се ебавам с вас през цялото време ;D

Ти като си толкова тъп, абе не видя ли поне, че под ника ми пише : Пол: Мъж
Хората изписаха няколко страници, заради твоите глупави прищявки, чрез които показа колко ти е интелектуалния багаж ;) Лек ден и спри да ръсиш глупости.

П.П: БИЖУ, благодаря за подкрепата, прочети няколко страници назад и ще разбереш : " какво лошо намирате във въпроса "защо си взехте пит?!"  "
User's Signature

Качена снимка

#5218 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 09:53 AM

Цитат

Цитат

Цитат

видях,ама аз те имам за *утка

#5219 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 10:00 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Хората изписаха няколко страници, заради твоите глупави прищявки, чрез които показа колко ти е интелектуалния багаж ;) Лек ден и спри да ръсиш глупости.

П.П: БИЖУ, благодаря за подкрепата, прочети няколко страници назад и ще разбереш : " какво лошо намирате във въпроса "защо си взехте пит?!"  "
Не се заяждам,но наистина не намирам нищо лошо във въпроса.
Самата аз бих го задала,защото ми е интересно да науча повече мнения по въпроса.Знам,че е писано по напред в темата.
Много ми хареса поста на fireogi евала за което.
User's Signature

Качена снимка

#5220 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2008 - 10:05 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

видях,ама аз те имам за *утка

Нали знаеш, че няма някакъв селски, който въобще не го познавам да ме обиди ;) Всички, които ме познават знаят, че съм момче на място с характер и ме знаят какъв съм, така че няма да давам обяснения на някакъв вчерашен ***, ако толкова искаш да разбереш, ела във Варна, няма да ти вържа тенекия ;) И тая думичка ще я викаш на приятелчетата си и на майка ти, че те е създала и възпитала такъв ;) Хайде лек ден и не ми отговаряй, защото няма да се обидя каквото и да кажеш, защото не ме познаваш ;)

Post Scriptum: БИЖУ, интересно е да, но в случая това на Инферналчо беше заяждане с всеки, който има питбул ;)
User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема