Американски питбул териер
Публикувано: 05 September 2008 - 03:33 PM
Когато има издадени неправомерно родословия ,примерно АСТ /за справка Атом и Пелия / даже и от друга Федерация , то те се анулират. даже и да са участвали на изложби то титлите се анулират .Родословието което вече е взето остава във собственика ,но нещата са до там .Примерно има писмо до организаторите на Европейското 2008 год. ,но след като вече е приключило записването за такива кучета със заличени родословия към съседни Федерации.
Публикувано: 05 September 2008 - 03:37 PM
Цитат
Когато има издадени неправомерно родословия ,примерно АСТ /за справка Атом и Пелия / даже и от друга Федерация , то те се анулират. даже и да са участвали на изложби то титлите се анулират .Родословието което вече е взето остава във собственика ,но нещата са до там .Примерно има писмо до организаторите на Европейското 2008 год. ,но след като вече е приключило записването за такива кучета със заличени родословия към съседни Федерации.
Айде забележката я приемам, нали съм простосмъртна.
Ама откога куче плод на връзка на НЕРОДОСЛОВНИ АСТ става ТИПИЧЕН, че и родословен АПБТ?
Искам и аз прИмоция. :yahoo:
П.с Освен това говоря хипотетично, защото СЪНИ НЕ Е ПЛОД НА ВРЪЗКА МЕЖДУ АТОМ И ПЕЛИЯ. :rolleyes:

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 05 September 2008 - 08:54 PM
Цитат
Цитат
Споко, на мойте също. ;)
Първо,Nadq And Karma се научи да четеш,прочети ВСИЧКО и ЦЯЛАТА тема,та тогава говори за клетия пес...Май много те жегна кучето,а?
Поне хората като ги произвеждат и ги гледат с хляб и масло на попара,ги държат ЖИВИ и що годе здрави... :'( :'(
Цитат
И естествено,че не е плод на тяхната връзка...Това просто беше една подигравка и ЧИСТА ИЗМАМА.. :huh: :huh: :huh: Пък и нали вие сте си лични приятели,може би ти ще ни кажеш кога с кой запложда?
Цитат
Какъв Ямбол?Някъде да си прочела Ямбол? :huh: :huh: :huh: Кои я водиме тази кампания?
Ти май заемаш неговото секретарско бюро на поляната за ИПО-то му... :'(
Цитат
И да твърдиш,и да не твърдиш,песа е такъв-какъвто си е...Има...Логиката е-повече парички от ''глупците'' в народа... :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 05 September 2008 - 11:51 PM
Цитат
с тия заплахи... :-
Това за кого се отнасяше? :'(
Кой те заплашвал? :rolleyes:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 06 September 2008 - 06:33 AM
ivelin9021, 10х, че напомни, че темата е за питове, че забравят някои.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 06 September 2008 - 07:58 AM
Цитат
To поне Jordan staff да пишеше, щеше да е весело.
Сега някак си ми избива на простотия. ;D

Публикувано: 06 September 2008 - 08:00 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Споко, на мойте също. ;)
Първо,Nadq And Karma се научи да четеш,прочети ВСИЧКО и ЦЯЛАТА тема,та тогава говори за клетия пес...Май много те жегна кучето,а?
Поне хората като ги произвеждат и ги гледат с хляб и масло на попара,ги държат ЖИВИ и що годе здрави... :'( :'(
Цитат
И естествено,че не е плод на тяхната връзка...Това просто беше една подигравка и ЧИСТА ИЗМАМА.. :huh: :huh: :huh: Пък и нали вие сте си лични приятели,може би ти ще ни кажеш кога с кой запложда?
Цитат
Какъв Ямбол?Някъде да си прочела Ямбол? :huh: :huh: :huh: Кои я водиме тази кампания?
Ти май заемаш неговото секретарско бюро на поляната за ИПО-то му... :'(
Цитат
И да твърдиш,и да не твърдиш,песа е такъв-какъвто си е...Има...Логиката е-повече парички от ''глупците'' в народа... :wub:
Сливен / Ямбол - никой не е длъжен да ти помни одисеите. На това му се вика да се изкажеш неподготвен. Нали знаеш, че за да си личен приятел с някого трябва да си го виждал лично. :P :yahoo:
Ама на това що не ми отговорихте бе, май само на заяжданките имате готов отговор, ако ви влече да си играем на кой може да дрънка повече, мен - не... Ама откога куче плод на връзка на НЕРОДОСЛОВНИ АСТ става ТИПИЧЕН, че и родословен АПБТ?

Публикувано: 06 September 2008 - 09:34 AM
[quote]Fireogi:АСТ няма никаква логика да бъде АПБТ[/quote]
[/quote]
аз пък какво общо имам и защо и мене ме намесихте в цялата работа :rolleyes:
Публикувано: 06 September 2008 - 09:40 AM
Цитат
Извинявай още веднъж-цитирания пост беше на Insomnia! :blink:
Цитат
Госпожо,ако не помните-да се върнем на думата...От къде тръгнахме-до къде стигнахме!!!
Ти се оплиташ,ЗАЩОТО СЕ МЕСИШ ТАМ-КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА...!!!
ПП:Апел към Nadq&Karma-Мило момиче,Моля те да не ми се правиш на остроумна и да не ми отговаряш... :angry: :angry: :angry:
Да се върнем на спора-АПБТ и АСТ не били пазачи... :o

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 06 September 2008 - 10:30 AM
Цитат
Цитат
Извинявай още веднъж-цитирания пост беше на Insomnia! :blink:
Цитат
Госпожо,ако не помните-да се върнем на думата...От къде тръгнахме-до къде стигнахме!!!
Ти се оплиташ,ЗАЩОТО СЕ МЕСИШ ТАМ-КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА...!!!
ПП:Апел към Nadq&Karma-Мило момиче,Моля те да не ми се правиш на остроумна и да не ми отговаряш,защото не обичам да общувам с убийци на бебета... :angry: :angry: :angry:
Да се върнем на спора-АПБТ и АСТ не били пазачи... :o
Спор няма, защото стандарта е основата на породата, но виждам още не си го прочел. Кое не ми е работа, пиша по темата, личните разправии и обиди идват от теб? И къде се оплитам? Не мисля да отговарям повече, достатъчно пъти повторих вече, ако имаше шанс да вденеш да си го направил. :samoubiec:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 06 September 2008 - 12:35 PM
Цитат
На кое трябваше да се отговори? :rolleyes:

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com