Американски питбул териер
Публикувано: 03 January 2006 - 09:50 PM
Да, взех го. Кученцето е много игриво и забавно, изкарваме си страхотно, вече свикна с мен и с нови стопани. Даже му направих снимка, снимката не е с много добро качество, защото е правена с телефон. Сега цапа малко повече, защото си е малко още, тези дни ще отида да му сложат първата ваксина. Колебая се дали да му купирам ушите, но ветелинаря ми каза, че мога до третата ваксина да ги отрежа, така че не се притеснявам - има време. Ето ви и снимката:

А и забравих, името му е "СЕТ" .

Публикувано: 03 January 2006 - 10:21 PM
Цитат
Да, взех го. Кученцето е много игриво и забавно, изкарваме си страхотно, вече свикна с мен и с нови стопани. Даже му направих снимка, снимката не е с много добро качество, защото е правена с телефон. Сега цапа малко повече, защото си е малко още, тези дни ще отида да му сложат първата ваксина. Колебая се дали да му купирам ушите, но ветелинаря ми каза, че мога до третата ваксина да ги отрежа, така че не се притеснявам - има време. Ето ви и снимката:

Може да се купират винаги, но е лошо да се оперира между ваксините.Минимум месец след последната .пък и за какво ти е това...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 January 2006 - 11:28 PM
Цитат
Хубав е! Сух! Мускулест! Баш! b) BEER
п.п. Между другото тук има далматинец с такава мускулатура! Той рулира направо! w) cheers
п.п. Между другото тук има далматинец с такава мускулатура! Той рулира направо! w) cheers
НЯМА ДАЛМАТИН С ТАКАВА МУСКУЛАТУРА .
И ТОВА НЕ Е ПРОСТО, СУХ, ХУБАВ ,МУСКУЛЕСТ.
ТОВА Е ДРУГО.

Публикувано: 04 January 2006 - 11:48 AM
Вчера ходих да снимам едни малки питчета на по 10 дена.Ще ви прикача снимките довечера. Не сам ги снимал по отделно, защото чесно да ви кажа голям проблем ни беше да ги снимаме. Мъжкаря щеше да ни изяде, а женската лягаше върху тях и ги криеше.
Публикувано: 04 January 2006 - 05:44 PM
Цитат
Цитат
Тва куче кви мускули има.... bl)
Не е моя тип тва b)
Не е моя тип тва b)
Ми и моя не е, но не мога да не се възхитя.
Сигурно ще се хареса на Малкия.
аз се възхитих де..тези кучета заслужават моето възхищение и уважение..имаме при нас, в нашия квартал една женска питка..мисля че точно за това което говори малкия...само дебна собственика да я снимам
Публикувано: 05 January 2006 - 10:07 AM
Цитат
ЕЙ!Любимият ми цвят!!не е 4есто явление в БГ.От къде е този Бобо?кои са родителите?
пусни още снмики, плс super best
пусни още снмики, плс super best
Ще пусна. Бобо има братче, или сестриче, което е чисто сиво. За родители не мога да кажа, но зная че са от Разград. Не зная защо, но аз най-вече сиви съм виждала. bl)
п.п. Чисто бели - не съм. Виждала съм няколко кафяво+бяло. Черно+бяло не съм. Виждала съм чисто кафяв.
Публикувано: 05 January 2006 - 09:01 PM
Цитат
май кръстоските с други породи и с питове от Сърбия е докарала синия в БГ.
Ехххх, да можех да я взема.Ако бях в къща нямаше да се замисля...
Ехххх, да можех да я взема.Ако бях в къща нямаше да се замисля...
по моето скромно мнение- в Сърбия са най- разпространени бежовите.