Цитат
Пуснах снимките главно да ми кажете какво мислите за родителите , тъй като не разбирам много. ;)
Аз съм с първата изцепка. Принципно не разбирам нищо от породата, но не мога да се въздържа да не коментирам снимките. Споделям мнение само и единствено за първите си впечатления от майката

и бащата:
От тук разбрах, че питовете са спортисти. По принцип мислех, че поради огромната си енергия и безкрайната си издръжливост са най-подходящите кучета за хора, обичащи движението и спорта. Но чак пък спортисти...
И сега изненада! Питове-гимнастички! И собственици, които си мислят, че изпосталелите им от глад кучета са пример за здрави, отлично тренирани представители на породата. За Бога, тези кутрета с нищо не са заслужили това съществуване! Нищо чудно, че има снимки на концлагеристи, които изглеждат по-добре гледани и щастливи от тях! Жалка гледка ! Не бих желала да съм на мястото на хора, които са емоционално ангажирани с любимци от тези кучета, при тази гледка. Та това са представители на едни от най-красивите, смели и физически здрави породи в света!
Да ти е жив и здрав малкият! Проявил си достатъчно смелост, за да не избягаш при видът на родителите му, и достатъчно добра воля, за да го спасиш от подобна на тяхната съдба (надявам се) ! Нека ти носи много положителни емоции и нека най-страшното в него да е името му!