Американски питбул териер
Публикувано: 14 September 2008 - 08:10 PM

...и те могът някои неща ;)!
Извинявам се,че темата е АПБТ,а ви занимавам с изложбени кукли...но вие ще ме разберете ;)!
http://s51.photobuck...nt=PICT1534.flv
Публикувано: 14 September 2008 - 08:52 PM
Къде са работните качества?Ако разбираш какво точно те питам?
Публикувано: 14 September 2008 - 09:06 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 09:13 PM
Въпросът ми остава без отговор - Какво си постигнал ти с твоите кучета???
Въобще тренирал ли си куче в някаква дисциплина??? И не те питам дали си го научил да седи в стойка с бръдичката нагоре и опашката изпъната???
Публикувано: 14 September 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 09:42 PM
АПБТ е силно,здраво,упорито куче...но по-скоро универсален боец!Малко кучета от породата се използват за друго ;)!
И пак ти казвам,не казвай, кой какво да харесва!Всеки сам за себе си избира какво да харесва и какво не и ти си избрал,но не се отнасяй с пренебрежение към другите породи!Като ти харесват такива питове ходи взе ми си,опитай се и ти да ги направиш такива спортисти!На нас остави да ходим на "глупавите" изложби,а ти се перчи у махалата,че имаш от "онея баш питовете"!Прави каквото те кефи,важно е да се чувстваш добре и да пишеш по-форумите за уникалния си пит...който все още нямаш! ;)Пускай ни клипчета ще гледаме,когато сме свободни ;D ;D ;D,то много имало...ми о'к!
Само,като си вземеш от ония баш питовете,моля те не го пускай в парка...ще изреве някой,ама и това може пък да ти донесе наслада,ама да знаеш от това няма да ти стане по-голям(О)..."самочувствието"! ;D ;D ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 09:56 PM
Второ - не отричам никъде че буллдога е родоначалник на пита, но този буллдог едва ли има много общо с този на снимката ти, който дори не може и да роди правилно, камоли да прави други работи
И трето - това че 10 години си гледал боксер, кото може да сяда, ляга, пълзи, върти, скача или там на каквото си го научил по команда не значи че кучето е тренирано да се справя с физически трудности, моето също може да седне или легне, но може и да избяга и 20км...
та първоначално спора беше АПБТ или АМ БУЛЛИ... бягаш от темата....бягаш.....
Публикувано: 14 September 2008 - 10:21 PM
Аз съм избрал,какво да гледам,а ти ако искаш и мечка си вземи у вас! :palec:
Аз съм спокоен с моите кучета в парка...ама с пит,няма да съм,понеже имам поглед над тях от доста време на сам,има-няма 10 години... ;) на много неща съм се нагледал,повярвай ми!Собствениците на такива "мили кучета" многократно са страдали от тях...зъбки,зъбки :ribok: и кучета с нерви лабави!
Публикувано: 14 September 2008 - 10:31 PM
Трябва ли да правим сравнение между едно хъски,което може да пробяга и повече от 20 км и един пекинез например...стига тъпи сравнения!Не си мисли,че лесно обучението на едно куче...не е като да го научиш да хапе и виси на гумата.
Публикувано: 14 September 2008 - 10:37 PM
Не се хвала с тези питове все едно аз сам ги създал,
създал сам това:

вярно, няма поведение в ринга, застава в стойка когато си поиска, но бих се обзаложил, че ще се справи много по добре от твое куче в каквато поискаш дисциплина- висене, тичане, weight pulling....
Публикувано: 14 September 2008 - 10:42 PM
а и като си си избрал порода както пишеш коментираи неините качеста в нейния си раздел, щом коментираш АПБТ когато дори и нямаш такъв а само си виждал по градинки и паркове явно имаш някаква представа какво коства да научиш кучето да издърпа 1 тон примерно
Публикувано: 14 September 2008 - 10:45 PM
http://it.youtube.co...h?v=MZm037jPNgc
п.п опа обърках клипа ;D ;D тук нямаше пит бул,сега търся ... но и този е интересен.

Публикувано: 14 September 2008 - 10:47 PM
Това с парковете и градинките много ме изкефи ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...чети преди да се излагаш!
Публикувано: 14 September 2008 - 10:54 PM
А това твое създание на снимката какво е,не ми отговори?
Аз мойто знам какво е ,ама твойто не мога да разбера какво е...
Публикувано: 15 September 2008 - 02:47 PM

Ето ти и още едно работно качество на АПБТ, дисциплина в която се справя не по зле от създадените за тази цел кучета - HOG/BOAR HUNTINGa
http://www.youtube.c...h?v=lGu-MLGHob8
Дали едно булли ще стопира диво прасе толкова ефикасно колкото един апбт?
Ето ти и малко титли на кучета състезаващи се в weight pulling:
WD = Working Dog. Pulls of over 12 x body weight at 4 different pulls.
WDX = Working Dog Excellent. Pulls over 18 x their body weight at 4 different pulls.
WDS = Working Dog Superior. Pulls over 23 x their body weight at 3 different pulls.*
забележи WORKING DOG.... информацията е от сайта на Diane Jessup за WORKING APBT
В заключение мога да кажа само че съдеики по постовете ти бих помислил че си с акъл на 16-17 годишен и ако това което казваш за възраста ти е истина там че когата ти си тренирал аз съм си бършел сополите и т.н. то наистина жалко за теб, защото в моите очи ти си поредния форумен разбирач от питбулли без дори и да си притежавал такъв, за който според огромния ти опит, базиран на наблюдението ти върху такива кучета, натрупан по градинки и паркове един АПБТ в кондикция, с малко повечко мускъли, малко по подвижен от тези които лежат по дивание е БОЕН
Аиде лека и успех в създаването на истински шампиони, тренирането на стойки и чупки и други по възвишени неща, които ние простите квартални фенчета на DMX едва ли ще разберем някога.........
Публикувано: 15 September 2008 - 05:03 PM
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Хора обяснете на момчето какво е работно качество,моля ви!!!...
А бе това с простреляните прасета е много тъпо :huh:...че и ловеца го държи за краката ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!Е аз съм гледал клипове и с дого-аржентино,ама никой не държи прасето...за отбелязване е,че догото е едно, не две-три или повече! ;)Ако вържат Майк Тайсън и ти ще го биеш... :angry: :angry: :angry:!От ловци съм чувал,за смели кучета и срещата им с диво прасе,заключението е няколко мъртви и едва едно с триста зора спасено изтърбушено куче :samoubiec:!
И пак забрави,за темата :huh: :huh: :huh:,а тя е АПБТ...НЕ БУЛИ-МУЛИ И РАЗНИ- ПРАЗНИ ;)!Кръстоски не ги интересуват хората!!!
И простичко да ти го обесня,че ти не вдеваш,Весела ти показа АПБТ,КОИТО НАПОДОБЯВАТ АСТ...СЕГА РАЗБРА ЛИ? ИЛИ ПАК МЕ КАРАШ ДА МИСЛЯ,ЧЕ СИ Т....!? DMX...DMX...DMX... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D