Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5401 Потребителят е офлайн   INFERNAL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 September 2008 - 07:59 PM

bulldogmen,СУПЕРГЕРОИ!
...са тия твоите!

#5402 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 08:10 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
...и те могът някои неща ;)!
Извинявам се,че темата е АПБТ,а ви занимавам с изложбени кукли...но вие ще ме разберете ;)!
http://s51.photobuck...nt=PICT1534.flv
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5403 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 08:35 PM

....да могат....но други го правят доста по-добре.......
Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка
Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#5404 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 08:52 PM

Кое... :blink:... да скачат,теглят и ръфат,какво повече?Много други породи го правят,с голям успех е и черния руски териер,ротвайлера,АСТ...
Къде са работните качества?Ако разбираш какво точно те питам?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5405 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 08:57 PM

http://video.mail.ru...CHAMPION/4.html

#5406 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 09:06 PM

Май не разбираш...
http://it.youtube.co...feature=related
...накарай един пит да го направи! ;)
User's Signature

Качена снимка

#5407 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 09:13 PM

А май ти не искаш да разбереш...
Въпросът ми остава без отговор - Какво си постигнал ти с твоите кучета???
Въобще тренирал ли си куче в някаква дисциплина??? И не те питам дали си го научил да седи в стойка с бръдичката нагоре и опашката изпъната???

#5408 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 09:20 PM

http://it.youtube.co...h?v=pDgukK7bfJQ
клипчета, колкото искаш.....

#5409 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 09:42 PM

Аз какво съм постигнал ли?Ми чети?А относно обучение 10 години имах боксер и беше по-умен от някои хора ;D ;D ;D!Не съм професионалист,но милия знаеше доста команди,а тогава на теб са ти бърсали сополите още!И пак подценяваш другите кучета,не бива,това че не познаваш другите породи не значи те са слаби и недъгави.За да има АПБТ главен виновник е имено булдога...днешния формат е доста променен от този в миналото,но все пак е родоначалник на доста бойни породи! ;)С клипове не може да се ограмотиш,но с практика е друго и тук май ти много куцаш!Наблегни на практиката...а то май нямаш пит,как да стане и ти не знаеш!
АПБТ е силно,здраво,упорито куче...но по-скоро универсален боец!Малко кучета от породата се използват за друго ;)!
И пак ти казвам,не казвай, кой какво да харесва!Всеки сам за себе си избира какво да харесва и какво не и ти си избрал,но не се отнасяй с пренебрежение към другите породи!Като ти харесват такива питове ходи взе ми си,опитай се и ти да ги направиш такива спортисти!На нас остави да ходим на "глупавите" изложби,а ти се перчи у махалата,че имаш от "онея баш питовете"!Прави каквото те кефи,важно е да се чувстваш добре и да пишеш по-форумите за уникалния си пит...който все още нямаш! ;)Пускай ни клипчета ще гледаме,когато сме свободни ;D ;D ;D,то много имало...ми о'к!
Само,като си вземеш от ония баш питовете,моля те не го пускай в парка...ще изреве някой,ама и това може пък да ти донесе наслада,ама да знаеш от това няма да ти стане по-голям(О)..."самочувствието"! ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#5410 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 09:56 PM

Първо - както забеляза никаде не намесвам боевете
Второ - не отричам никъде че буллдога е родоначалник на пита, но този буллдог едва ли има много общо с този на снимката ти, който дори не може и да роди правилно, камоли да прави други работи
И трето - това че 10 години си гледал боксер, кото може да сяда, ляга, пълзи, върти,  скача или там на каквото си го научил по команда не значи че кучето е тренирано да се справя с физически трудности, моето също може да седне или легне, но може и да избяга и 20км...
та първоначално спора беше АПБТ или АМ БУЛЛИ... бягаш от темата....бягаш.....

#5411 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:21 PM

Не ме карай да ти казвам,че си т..!Ако се върнеш назад Весела ти показа АПБТ,но по друг типаж,ако разбираш какво е имала предвит,явно не внимаваш :rolleyes:!После явно за всички не разбра за какво иде реч,започна да се правиш на голямата работа с яките питове,все едно ти си ги създал и типично по български взе да се хвалиш с чужд труд!Почнаха и хулите по тъй наречените изложбени кучета,от тази материя си адски далече,човече за това стига глупости!Ти дори не знаеш какъв труд се полага за да има рингово поведение едно куче,каквото и да била порода.С неща,които не си запознат не коментирай,ставаш смешен!Ако в квартала обожествявате "ония баш питовете" тук хората се опитват да ги превъзпитават и дадът друга посока на тяхното развитие.Макар,че ако е баш пит си е трудна работа. :rolleyes:
Аз съм избрал,какво да гледам,а ти ако искаш и мечка си вземи у вас! :palec:
Аз съм спокоен с моите кучета в парка...ама с пит,няма да съм,понеже имам поглед над тях от доста време на сам,има-няма 10 години... ;) на много неща съм се нагледал,повярвай ми!Собствениците на такива "мили кучета" многократно са страдали от тях...зъбки,зъбки :ribok: и кучета с нерви лабави!
User's Signature

Качена снимка

#5412 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:31 PM

"И трето - това че 10 години си гледал боксер, кото може да сяда, ляга, пълзи, върти,  скача или там на каквото си го научил по команда не значи че кучето е тренирано да се справя с физически трудности, моето също може да седне или легне, но може и да избяга и 20км..."

Трябва ли да правим сравнение между едно хъски,което може да пробяга и повече от 20 км и един пекинез например...стига тъпи сравнения!Не си мисли,че лесно обучението на едно куче...не е като да го научиш да хапе и виси на гумата.
User's Signature

Качена снимка

#5413 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:37 PM

Весела не показа АПБТ а АМ БУЛЛИ, това коети ти явно не можеш да разбереш
Не се хвала с тези питове все едно аз сам ги създал,
създал сам това:
Качена снимка
вярно, няма поведение в ринга, застава в стойка когато си поиска, но бих се обзаложил, че ще се справи много по добре от твое куче в каквато поискаш дисциплина- висене, тичане, weight pulling....

#5414 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:42 PM

Сравняваме пит и булли а не хъски и пекинез.......
а и като си си избрал порода както пишеш коментираи неините качеста в нейния си раздел, щом коментираш АПБТ когато дори и нямаш такъв а само си виждал по градинки и паркове явно имаш някаква представа какво коства да научиш кучето да издърпа 1 тон примерно

#5415 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:45 PM

Ето и от мен едно интересно клипче в което участват още няколко породи освен питбул,сред тях е любимата ми Тоса Ину (която и ми е на аватар) :wub: :blink:

http://it.youtube.co...h?v=MZm037jPNgc

п.п опа обърках клипа  ;D ;D тук нямаше пит бул,сега търся ... но и този е интересен.
User's Signature

Качена снимка

#5416 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:47 PM

Не ставай смешен ;D ;D ;D...май сам не знаеш какво пишеш!Ам булл...нова порода,браво!!!Това на снимката,какво е?
Това с парковете и градинките много ме изкефи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...чети преди да се излагаш!
User's Signature

Качена снимка

#5417 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:51 PM

Такаа.....явно някой пише наизуст....
отвори малко американски саитчета и ако имаш елементарни познания по английски прочети малко за ам буллита и дали ги водят 'друг типаж' питове...

#5418 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 10:54 PM

Ми за американците АПБТ и АСТ са едно и също нещо...и си ги мешат както си поискат,за това се получават различни типажи! ;)
А това твое създание на снимката какво е,не ми отговори?
Аз мойто знам какво е ,ама твойто не мога да разбера какво е...
User's Signature

Качена снимка

#5419 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 02:47 PM

Та значи да ти обясня малко за разликата между АПБТ и АМ БУЛЛИ с думи прости ти давам пример та да ме разбереш надявам се...та значи взимаш ПРИМЕРНО един от твоите англ. буллдоци и решаваш да го кръстосаш ПРИМЕРНО с един Rocky Mountain Bulldog, ако незнаеш това е RMB : Качена снимка зада получиш по-едро куче с по-криви крака, ПРИМЕРНО, и полученото куче да наречеш АНГЛ. БУЛЛДОГ, ти би ли го нарекъл така? Разликата обаче е че с тази кръстоска може би ще получиш малко по функционално куче от англ. буллдог докато при сравнението АПБТ и АМ БУЛЛИ разликата е доста по голяма
Ето ти и още едно работно качество на АПБТ, дисциплина в която се справя не по зле от създадените за тази цел кучета - HOG/BOAR HUNTINGa
http://www.youtube.c...h?v=lGu-MLGHob8
Дали едно булли ще стопира диво прасе толкова ефикасно колкото един апбт?
Ето ти и малко титли на кучета състезаващи се в weight pulling:
WD = Working Dog. Pulls of over 12 x body weight at 4 different pulls.
WDX = Working Dog Excellent. Pulls over 18 x their body weight at 4 different pulls.
WDS = Working Dog Superior. Pulls over 23 x their body weight at 3 different pulls.*
забележи WORKING DOG.... информацията е от сайта на Diane Jessup за WORKING APBT
В заключение мога да кажа само че съдеики по постовете ти бих помислил че си с акъл на 16-17 годишен и ако това което казваш за възраста ти е истина там че когата ти си тренирал аз съм си бършел сополите и т.н. то наистина жалко за теб, защото в моите очи ти си поредния форумен разбирач от питбулли без дори и да си притежавал такъв, за който според огромния ти опит, базиран на наблюдението ти върху такива кучета, натрупан по градинки и паркове един АПБТ в кондикция, с малко повечко мускъли, малко по подвижен от тези които лежат по дивание е БОЕН
Аиде лека и успех в създаването на истински шампиони, тренирането на стойки и чупки и други по възвишени неща, които ние простите квартални фенчета на DMX едва ли ще разберем някога.........

#5420 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 05:03 PM

" ние простите квартални фенчета на DMX едва ли ще разберем някога........."
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Хора обяснете на момчето какво е работно качество,моля ви!!!...
А бе това с простреляните прасета е много тъпо :huh:...че и ловеца го държи за краката ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!Е аз съм гледал клипове и с дого-аржентино,ама никой не държи прасето...за отбелязване е,че догото е едно, не две-три или повече! ;)Ако вържат Майк Тайсън и ти ще го биеш... :angry: :angry: :angry:!От ловци съм чувал,за смели  кучета  и срещата им с диво прасе,заключението е няколко мъртви и едва едно с триста зора спасено изтърбушено куче :samoubiec:!
И пак забрави,за темата :huh: :huh: :huh:,а тя е АПБТ...НЕ БУЛИ-МУЛИ И РАЗНИ- ПРАЗНИ ;)!Кръстоски не ги интересуват хората!!!
И простичко да ти го обесня,че ти не вдеваш,Весела ти показа АПБТ,КОИТО НАПОДОБЯВАТ АСТ...СЕГА РАЗБРА ЛИ? ИЛИ ПАК МЕ КАРАШ ДА МИСЛЯ,ЧЕ СИ Т....!? DMX...DMX...DMX... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема