Американски питбул териер
Публикувано: 01 October 2008 - 08:10 AM
И аз си го харесвам бебока :kuchence:
А цвета незнам как се води, някакво пясъчно или по-тъмно, знам ли, но и очите му са в подобен тон и е уникална разцветка за мен :drugarche:
А канапето всъщност е чаршафосано :P, че иначе го правим на петна и не мога да го изчистя... :rolleyes:
Публикувано: 01 October 2008 - 08:47 AM
insomnia Зоро според теб, по-тъмен ли е от нас? Иначе ви завиждаме благородно за замускуляването на Зоро, ние сме по-пухкави :izcherven:
Публикувано: 01 October 2008 - 09:02 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 01 October 2008 - 12:49 PM
Цитат
ех, всеки иска каквото няма ;D
ми той моя също ми е лееееко злояд, ако не говорим за домашна храна все се мръщим.
Иначе нямаме такива хубави мускули, задните карка добре, ама отпред ми е слабичък :'(
А пухкав имам предивт, не че е дебел, и неговите ребра след две недоядни купи с гранула прозират, ама уви само те :'(, мускули просто няма като Зоро, той твоя е като културист направо :wub: , моя е един мекичък такъв напипане, един приятел ми се смее, че е като дакел. А да му се невиди уж по цял ден е на вън :angry:
Публикувано: 02 October 2008 - 03:50 PM
Цитат
Цитат
нос-червен, очи почти с цвета на косъма (жълтеникави)-не сме пясъчни, цвета позволен при стафа, не сме червени, не сме кафяви :rolleyes: жълто някакво сме :rolleyes:
А на културиста да го намачкаш и да му нацелуваш муцуната :wub:
Публикувано: 02 October 2008 - 03:58 PM
http://www.adbadog.c...p?aid=5&pid=142 близо сме до това, но муцунката ни изсветлява+имаме бяло петно, което незнам всички ли имат на гърдите... :rolleyes:
нов цвят ще да сме ;D
сериозно, някой ако се наеме нека прецени какъв е макси, на снимката на канапето цвета му е почти същия като на живо, но гръбчето е леко по-жълто, муцунката известлява, а носната гъба не е чак розова като при белите питове, но не е и кафява. Аз не мога да определя какъв цвят сме :rolleyes:
Публикувано: 02 October 2008 - 07:12 PM
Цитат
Цитат
тъп си бате...
хахаха
Имаме със Storm една закачка, че Макси е дакел ;D понеже сме по-нисички и ходи едно ситно ситно ;D та нека не ни се връзват останалите потребители на шегите :blink:
ей и сега ме бута маймуната да види какво правя ;D
Публикувано: 02 October 2008 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
тъп си бате...
хахаха
Имаме със Storm една закачка, че Макси е дакел ;D понеже сме по-нисички и ходи едно ситно ситно ;D та нека не ни се връзват останалите потребители на шегите :blink:
:P,готин
Публикувано: 02 October 2008 - 07:33 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
тъп си бате...
хахаха
:P,готин