Американски питбул териер
Публикувано: 15 September 2008 - 05:13 PM
От клипове да...ясно ни стана,много са яки!!! :palec:
Публикувано: 15 September 2008 - 06:32 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 12:40 PM
Цитат
Е,ти знаеш ли колко е трудно да научиш куче,което да ти се подчинява напълно във всяка една ситуация,и да превъзмогне ВСЯКАКВИ дразнители?
Знаеш ли колко е сложно да накараш куче,да издържа на този стрес-изложбата?На кучешки лай,на агресивен лай,на силни звуци и шумове,на разни храни изпуснати по земята/да не ги бара/,и всякакви други изпитания...?Знаеш ли ЧЕ при ДРУГИТЕ ПОРОДИ /в ЧАСТНОСТ АСТ/ те си имат СТАНДАРТ-и повечето изложбени кучета/за да станат такива/ ОТГОВАРЯТ на НЕГО и защо се правиш на специалист,след като дори незнаеш как трябва да бъде правилно поставена и държана опашката на кучето??? :huh: :huh: :huh:
Цитат
Как го създаде това?Ти го роди?А то на какъв СТАНДАРТ отговаря?Докажи ми че си е американски питбул териер с АКЦ или АДБА родословие/или поне някакво сръбско от покрайнините балканский/ ?
На какво толкова много го научи?
Цитат
Това и СТАФОВЕТЕ го могат?Дори още по-добре го могат....Явно не си виждал стаф,искащ да постигне целта си на 100 %...или може би изобщо не си виждал СТАФ?
bulldogmen, ПРАВ си относно ловците...аз не само съм чувал-а съм и виждал от тези смели ''пит були'' ако в Бг могат да се наричат така...Скачат на прасетата,опитват се да ги стопират и захапят за краката,и обикновенно завършва с трагичен край-пита виси на глигите на свинята.... :rolleyes:То и за това АПБТ НЕ Е ловно куче... :huh: :huh: :huh:
Цитат
Ти знаеш ли по колко много внимание се обръща на изложбеното куче,за да стане то такова?Сещаш ли се,че освен да се погрижиш за външността на кучето/козина,нокти,триминг-знаеш ли какво е?/кучето трябва и да се тренира?Трябва да има хубава мускулатура?Трябва да се движи идеално?Ти какво си мислиш-че ако по цял ден лежи на дивана,ще изглежда супер ли???? :huh: :huh: :huh:
Да...Не разбирам защо се води някакъв спор...Защо от ПИТ БУЛ,трябва да се прави Хрътка и обратно...В смисъл-Да и АЗ ИМАМ пит-Женски...От ''Асъл питовете''...че е и ''боеь'' по кръв...Въпросът не е ЗА или ПРОТИВ пита....Въпросът е че са с прекалено лабилна нервна система,че веднага изпадат в конфликти,че са прекалено доминантни спрямо останалите кучета,че СА АГРЕСИВНИ-ФАКТ,че са ЕКСПЛОЗИВНИ!!!Да и АЗ ГИ ХАРЕСВАМ питовете...И аз им се радвам...Но те са си създадени за 1...и това НЕ трябва да се пренебрегва...
Успех със създаването на други такива твари...
ПП:ще се радвам да ми обясниш само едно...-ЗАЩО в БГ ВСИЧКИ ''питове'' СА РАЗЛИЧНИ???Защо Не са С НЯКАКЪВ ЕДИНЕН ТИПАЖ?Или са прекалено дългокраки,или са до земята,или в муцуните ги прилича на мравояди??Защо нямат затвърден Стандарт?
Как си го създаде твоето куче?От заплождане по съседски?Може би от там идва цялото разминаване във външноста на българските ''питове''???
Е,как пита превъзхожда останалите породи,като дори не се знае ''пита'' на Иван,кои са дядо му и баба му?
Поне при останалите /АСТ и т.н.../ си имат ПЕДИГРИТА,и кучетата се развъждат след редица ТЕСТОВЕ и ВЕТЕРИНАРНИ ПРЕГЛЕДИ!!! ;) и защото АГРЕСИВНИ кучета не се допускат до РАЗПЛОД...
http://nl.youtube.co...rYq4_lJVKY&NR=1
:'( :'( :'( :huh: :huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 September 2008 - 02:34 PM
И малко ОФФ: Съжелявам, че задавам този въпрос, знам че мястото му не е тук но не мога да се сдържа:Как точно се тренира мускулатурата на англ. буллдог при подготовката му за "ринга"?
Публикувано: 17 September 2008 - 03:17 PM
Jordan staffffff, чудя се кога ще престанеш да спамиш :huh: Достатъчно пъти се каза - стандарт има, родословни АПБТ също! А цитираните проблеми ги има с неродословните представители на всички по-разпространени породи. А за предпочитанията си към АСТ може да пишеш в специализираният форум - вярно че аудиторията е ограничена, но със сигурност ще намериш съмишленици. Тук темата е друга - ако имаш да кажеш нещо по нея, различно от заяждане - моля!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 17 September 2008 - 03:20 PM
Цитат
Jordan staffffff, чудя се кога ще престанеш да спамиш :huh: Достатъчно пъти се каза - стандарт има, родословни АПБТ също! А цитираните проблеми ги има с неродословните представители на всички по-разпространени породи. А за предпочитанията си към АСТ може да пишеш в специализираният форум - вярно че аудиторията е ограничена, но със сигурност ще намериш съмишленици. Тук темата е друга - ако имаш да кажеш нещо по нея, различно от заяждане - моля!
Не смятам , че ти си човекът който можеш да ме упрекваш и препращаш по другите теми и подфоруми...човек е свободен да пише където си реши , нали ? Просто заемам точната според мен страна по спора и не смятам , че съм казал нещо грешно Драга МОЯ! :'( :'( :'(
ПП: не пиши в стаф форума , моля те :'( :'( :'(

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 September 2008 - 07:17 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 07:29 PM
Цитат
Цитат
Не смятам , че ти си човекът който можеш да ме упрекваш и препращаш по другите теми и подфоруми...човек е свободен да пише където си реши , нали ? Просто заемам точната според мен страна по спора и не смятам , че съм казал нещо грешно Драга МОЯ! :'( :'( :'(
ПП: не пиши в стаф форума , моля те :'( :'( :'(
Публикувано: 29 September 2008 - 12:17 PM
Цитат
Здрасти, собственичката на кучето Елена ли се казва? Ако я видиш пак поздрави я от мен ( с никнейма ми, тя ще се сети) и и кажи да влезе тук в дог и да качи снимки на малката, интересно ми е да я видя как се развива все пак от моя двор е излязла.
Публикувано: 29 September 2008 - 08:22 PM
Цитат
Цитат
Здрасти, собственичката на кучето Елена ли се казва? Ако я видиш пак поздрави я от мен ( с никнейма ми, тя ще се сети) и и кажи да влезе тук в дог и да качи снимки на малката, интересно ми е да я видя как се развива все пак от моя двор е излязла.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 September 2008 - 09:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ДА ДА ДА
Публикувано: 30 September 2008 - 10:06 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 10:10 PM
www.youtube.com/watch?v=_MbD37drKn0&NR=1