Американски питбул териер
Публикувано: 17 September 2008 - 02:34 PM
И малко ОФФ: Съжелявам, че задавам този въпрос, знам че мястото му не е тук но не мога да се сдържа:Как точно се тренира мускулатурата на англ. буллдог при подготовката му за "ринга"?
Публикувано: 17 September 2008 - 03:17 PM
Jordan staffffff, чудя се кога ще престанеш да спамиш :huh: Достатъчно пъти се каза - стандарт има, родословни АПБТ също! А цитираните проблеми ги има с неродословните представители на всички по-разпространени породи. А за предпочитанията си към АСТ може да пишеш в специализираният форум - вярно че аудиторията е ограничена, но със сигурност ще намериш съмишленици. Тук темата е друга - ако имаш да кажеш нещо по нея, различно от заяждане - моля!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 17 September 2008 - 03:20 PM
Цитат
Jordan staffffff, чудя се кога ще престанеш да спамиш :huh: Достатъчно пъти се каза - стандарт има, родословни АПБТ също! А цитираните проблеми ги има с неродословните представители на всички по-разпространени породи. А за предпочитанията си към АСТ може да пишеш в специализираният форум - вярно че аудиторията е ограничена, но със сигурност ще намериш съмишленици. Тук темата е друга - ако имаш да кажеш нещо по нея, различно от заяждане - моля!
Не смятам , че ти си човекът който можеш да ме упрекваш и препращаш по другите теми и подфоруми...човек е свободен да пише където си реши , нали ? Просто заемам точната според мен страна по спора и не смятам , че съм казал нещо грешно Драга МОЯ! :'( :'( :'(
ПП: не пиши в стаф форума , моля те :'( :'( :'(

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 September 2008 - 07:17 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 07:29 PM
Цитат
Цитат
Не смятам , че ти си човекът който можеш да ме упрекваш и препращаш по другите теми и подфоруми...човек е свободен да пише където си реши , нали ? Просто заемам точната според мен страна по спора и не смятам , че съм казал нещо грешно Драга МОЯ! :'( :'( :'(
ПП: не пиши в стаф форума , моля те :'( :'( :'(
Публикувано: 29 September 2008 - 12:17 PM
Цитат
Здрасти, собственичката на кучето Елена ли се казва? Ако я видиш пак поздрави я от мен ( с никнейма ми, тя ще се сети) и и кажи да влезе тук в дог и да качи снимки на малката, интересно ми е да я видя как се развива все пак от моя двор е излязла.
Публикувано: 29 September 2008 - 08:22 PM
Цитат
Цитат
Здрасти, собственичката на кучето Елена ли се казва? Ако я видиш пак поздрави я от мен ( с никнейма ми, тя ще се сети) и и кажи да влезе тук в дог и да качи снимки на малката, интересно ми е да я видя как се развива все пак от моя двор е излязла.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 September 2008 - 09:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ДА ДА ДА
Публикувано: 30 September 2008 - 10:06 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 10:10 PM
www.youtube.com/watch?v=_MbD37drKn0&NR=1
Публикувано: 01 October 2008 - 08:10 AM
И аз си го харесвам бебока :kuchence:
А цвета незнам как се води, някакво пясъчно или по-тъмно, знам ли, но и очите му са в подобен тон и е уникална разцветка за мен :drugarche:
А канапето всъщност е чаршафосано :P, че иначе го правим на петна и не мога да го изчистя... :rolleyes:
Публикувано: 01 October 2008 - 08:47 AM
insomnia Зоро според теб, по-тъмен ли е от нас? Иначе ви завиждаме благородно за замускуляването на Зоро, ние сме по-пухкави :izcherven: