Американски питбул териер
Публикувано: 06 January 2006 - 10:10 PM
Просто стопанинът и си отиде завинаги...... (love)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 January 2006 - 11:47 PM
Цитат
Просто стопанинът и си отиде завинаги...... (love)
много кофти..направо не знам
Публикувано: 09 January 2006 - 07:46 PM
http://usera.imageca...Berta/1.bmp.jpg
http://usera.imageca...titled2.bmp.jpg
Това тук е едно кученце.
http://usera.imageca...titled4.bmp.jpg
Публикувано: 09 January 2006 - 08:03 PM
SET 1
SET 2
Ba6ta mu
Ba6ta mu
Да сигурно пак ще има някой изцепки, дано поне не стане скандал. А иначе сет е много игрижо кутре, ваксинирах го - и напоследак е по отпаднал, но ще му мине, казаха ми че е от ваксината и ще се оправи, като изгради имунитет. d)
Айте успех, ако кача още някакви снимки ще ви дам веднага, стига да ви интересува :)
Публикувано: 09 January 2006 - 11:01 PM
Цитат
Ехххх, да можех да я взема.Ако бях в къща нямаше да се замисля...
Синия цвят се получава наи-често от черни родители ,а не от кръстоски с други породи.
Синия цвят е отслабен черен цвят.
Публикувано: 09 January 2006 - 11:29 PM
Цитат
Цитат
Ехххх, да можех да я взема.Ако бях в къща нямаше да се замисля...
Синия цвят се получава наи-често от черни родители ,а не от кръстоски с други породи.
Синия цвят е отслабен черен цвят.
имах впредвид това, 4е сините питове от други държави са донесли такива в БГ.И техните кръстоски с не4истопордни питове, каквито ве4е навсякъде вижда, го развиват....

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 10 January 2006 - 01:39 PM
Цитат
Аз съм с първата изцепка. Принципно не разбирам нищо от породата, но не мога да се въздържа да не коментирам снимките. Споделям мнение само и единствено за първите си впечатления от майката
и бащата:
От тук разбрах, че питовете са спортисти. По принцип мислех, че поради огромната си енергия и безкрайната си издръжливост са най-подходящите кучета за хора, обичащи движението и спорта. Но чак пък спортисти...
И сега изненада! Питове-гимнастички! И собственици, които си мислят, че изпосталелите им от глад кучета са пример за здрави, отлично тренирани представители на породата. За Бога, тези кутрета с нищо не са заслужили това съществуване! Нищо чудно, че има снимки на концлагеристи, които изглеждат по-добре гледани и щастливи от тях! Жалка гледка ! Не бих желала да съм на мястото на хора, които са емоционално ангажирани с любимци от тези кучета, при тази гледка. Та това са представители на едни от най-красивите, смели и физически здрави породи в света!
Да ти е жив и здрав малкият! Проявил си достатъчно смелост, за да не избягаш при видът на родителите му, и достатъчно добра воля, за да го спасиш от подобна на тяхната съдба (надявам се) ! Нека ти носи много положителни емоции и нека най-страшното в него да е името му!
Публикувано: 10 January 2006 - 02:47 PM
Цитат
поздрави
Да, благодаря ти. Искам да питам, зашо забога нападате всеки нов във този форум ?! Доидох с молба, и въпрос... Но след всичко това няма да пиша повече тук ! Има доста хора който си мислят, че много знят, но не е така ! Благодаря на БАГИРА и зайче^байче и на другите които ми помогнаха до толкова колкото могат.
П.С. Ако направя още снимки на Сет, ще се замисля дали да ги пусна !
П.С2. *Lilith не разбрах това за името на кучето ми убида ли беше или...? Всеки човек има право да си кръсти любимеца, така както му харесва и допада.
Успех
Публикувано: 10 January 2006 - 02:57 PM
Цитат
Цитат
поздрави
Да, благодаря ти. Искам да питам, зашо забога нападате всеки нов във този форум ?! Доидох с молба, и въпрос... Но след всичко това няма да пиша повече тук ! Има доста хора който си мислят, че много знят, но не е така ! Благодаря на БАГИРА и зайче^байче и на другите които ми помогнаха до толкова колкото могат.
П.С. Ако направя още снимки на Сет, ще се замисля дали да ги пусна !
П.С2. *Lilith не разбрах това за името на кучето ми убида ли беше или...? Всеки човек има право да си кръсти любимеца, така както му харесва и допада.
Успех
публикувай снимките на малкия сет да видим как расте, и не се отказвай...
Публикувано: 10 January 2006 - 03:28 PM
Цитат
Не! Напротив!
Сет обаче си е един доста страшен бог.
"Сет е Богът на разбойниците и стихиите, който веднъж годишно изпраща от пустинята суховеят, унищожаващ реколтата по поречието на Нил. Богът на битките. Противник на разумния живот.
Всеки, който е подвластен на Сет, е символ на страст, безкрайна сила и самоувереност."
Не мислиш ли и ти като мен? r)
Публикувано: 10 January 2006 - 03:41 PM
Цитат
Цитат
пусни още снмики, плс super best
Имаме си синя -за осиновяване е . (love)
agalina
Пратихте ли обява към Нанко? Ако не - има ли възможност да направите снимка и да пуснем една обява? Нещо от рода на "подарява се". Все ще се намери някой, но разбира се вие ще избирате нов собственик - не дай си боже да попадне в ръцете на някое изродче, което ще я бие или ще я пуска на кварталните кучета за кеф...
Синя женска, без стопанин... Направо се скофтих, ако мога да ви помогна с нещо - разчитайте на мен. Но най-вероятно ще ми трябва снимка.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 10 January 2006 - 04:18 PM
Цитат
Цитат
Не! Напротив!
Сет обаче си е един доста страшен бог.
"Сет е Богът на разбойниците и стихиите, който веднъж годишно изпраща от пустинята суховеят, унищожаващ реколтата по поречието на Нил. Богът на битките. Противник на разумния живот.
Всеки, който е подвластен на Сет, е символ на страст, безкрайна сила и самоувереност."
Не мислиш ли и ти като мен? r)
За първи път го чувам това! Кученцето не е кръстено на този Бог. Сет се казваше един от една сапунка. Майками предложи името и на мен много ми хареса.
А някой ме попита за снимки ->
SET 1
SET 2
(само тези имам) ще има и други за в бъдеще
Публикувано: 10 January 2006 - 07:41 PM
Много ще е трудно с новите собственици, доказва се и с дългото търсене на такива.
Exact, хората, които са създали темата и които се интересуват от ставащото в нея си казаха мнението за твоето бебе.4акаме с нетърпение да пуснеш нови снимки, за да го видим какъв е станал малкия Сет! r) какво реши за ушите?
колкото до ЛИЛИТХ за пръв път пише тук и явно не се интересува много от породата, да не кажа въобще.Извинявайте, но добре изглеждащия пит за незнаещите изглежда слаб.И винаги трябва корема да е по-хлътнал от гръдния кош.Така познавах кога моето ку4е беше над нормата си, защото корема му беше наравно с гръдния кош и се клатеше, като ходи..... b) l) Много беше смешен.
Смятам, 4е за физиката си са добри, особено мъжкия.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

Вход

Горе
Цитиране +