Американски питбул териер
Публикувано: 10 January 2006 - 09:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат
пусни още снмики, плс super best
Имаме си синя -за осиновяване е . (love)
agalina
Пратихте ли обява към Нанко? Ако не - има ли възможност да направите снимка и да пуснем една обява? Нещо от рода на "подарява се". Все ще се намери някой, но разбира се вие ще избирате нов собственик - не дай си боже да попадне в ръцете на някое изродче, което ще я бие или ще я пуска на кварталните кучета за кеф...
Синя женска, без стопанин... Направо се скофтих, ако мога да ви помогна с нещо - разчитайте на мен. Но най-вероятно ще ми трябва снимка.
Благодаря за съчувствието-за мен е важно това..Аз не желая да разчитам на обяви.Вече многократно ми се е случвало с питоподобни.Багира знае.Обаждат се идват на среща вдъхващи доверие майка с дете -а зад завоя в автомобила чакат изродите -ако не става за бой -ще им е за спаринг- предпочитам евтаназия!
За това се научих да давам тези кучета на познати на познатите - да имам поглед.Ако стане....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 January 2006 - 09:44 PM
Цитат
Някъде някой да е казал, че трябва да е мазен- какво ти става Malkia?Аз съм последният човек, който се кефи на дебели кучета.Думата беше за условията.Сигурна съм ,че и на теб видяното не ти хареса.

Публикувано: 10 January 2006 - 10:35 PM
Публикувано: 11 January 2006 - 09:48 AM
Цитат
еми мен ако питаш недей..но ти си решаваш...
При някои йучета има проблеми усложнения, инфекции..лично знам една женска стафка на 8 години до ден днещен има проблем..но то е до куче..
Публикувано: 11 January 2006 - 08:25 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 11 January 2006 - 08:31 PM

Публикувано: 11 January 2006 - 09:10 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 11 January 2006 - 10:30 PM

Публикувано: 12 January 2006 - 02:49 PM
Разбира се, Вие сте права. Не само пит-а, всяко куче изглежда добре, ако е в нормалните за породата си килограми и близо до стандртният изглед. Освен всичко останало това говори и за добро общо физическо състояние. Радвам се, че сте оценила фактът, че не си позволявам да коментирам породата като цяло, а само тук посочените двама нейни представители. И се надявам да отдадете единствено и само на това, че нямам дори базови познания за отглеждане на кучета забележката, че тези две са далеч от представите ми за обгрижвани и щастливи животни.
malkia,
С интерес изчетох Вашето мнение за борбите са кучета. Направи ми впечатление разликата в мисленето. По принцип до този момент се бях сблъсквала само с глуповати разсъждения, в които кръвожадност се смесва с алчност в коктейл, от който ме избива на агресия. Постът Ви ми донесе успокоението, че покрай ринговете има хора, които могат да мислят.
Оценявам Вашата опитност и желая да се допитам до мнението Ви.
От Вашите думи оставам с впечатлението, че бащата (да кажем) е пример както за екстериор, така и за психика на куче с заложби на победител.
За моето неопитно око е кльощав и тъжен.
Бихте ли ми разяснил с примери защо и къде греша?
Публикувано: 12 January 2006 - 09:21 PM
Щом този Пламен , който казваш е сериозен човек - не се сърди ,но бездомните пред къщи са по-лъскави .И не ми говори ,че трябва питът да е слаб като показаните- слаб o.k. ,но поне на снимката не се вижда нещо да е мускулеста майката.Не ми никак прилича на спортуващо куче....

Публикувано: 12 January 2006 - 11:02 PM

Вход

Горе
Цитиране +