Американски питбул териер
Публикувано: 17 January 2009 - 02:07 PM
Ето ги, регистрирани в АДБА и УКЦ - МАСИВНИ, ОГРОМНИ и любимите ми - КРАСОТА!
Охранени, тежки, с огромна глава, бул-тайп питбули - ей това са ми любимите. ;D Обожавам големи кучета, и особено такива, които обичат деца. :wub:
Охранени, тежки, с огромна глава, бул-тайп питбули - ей това са ми любимите. ;D Обожавам големи кучета, и особено такива, които обичат деца. :wub:
Публикувано: 21 January 2009 - 07:33 PM
Здравейте на всички нов съм тук(първо мнение ми е)Много харесвам породата АПБТ и наскоро може да си взимам,но доста неща изчетох за тях и доколкото разбрах са много опасни,ако не се обучават правилно,а това ще ми е първо куче.Бихте ли ми казали,дали това,което говорят е вярно и дали според едно 16 годишно момче като мен би се справило с такава сериозна порода.Не взимам кучето за да се правя на "гъзето" в парковете,просто намирам породата за много красива,която е доста игрива при правилно обучение,а аз точно това искам,спортувам много ;)
Публикувано: 23 January 2009 - 08:43 AM
Цитат
a we ti vijdal li si ptbull we :huh:tva vub6te ne e pitbul a amerikanski strafor6irski bul terier kude si vidql tolkova nisuk i masiven pit we purvo se zapoznai s porodata posle govori 4e se izlaga6 we
Публикувано: 23 January 2009 - 06:21 PM
Цитат
Цитат
a we ti vijdal li si ptbull we :huh:tva vub6te ne e pitbul a amerikanski strafor6irski bul terier kude si vidql tolkova nisuk i masiven pit we purvo se zapoznai s porodata posle govori 4e se izlaga6 we
Аман от малоумници... :huh: :huh: :huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 23 January 2009 - 07:59 PM
Цитат
tva vub6te ne e pitbul a amerikanski strafor6irski bul terier kude si vidql tolkova nisuk i masiven pit we purvo se zapoznai s porodata posle govori 4e se izlaga6 we
Ох, Американски стафордширски бул териер ^_^ ти ме уби човече. Моля те напиши в гугъл това и виж какво ще ти излезе. Има порода Американски стафордшир териер и порода Английски стафордшир бултериер. Но това, което ти го описа го няма. Верно тия "питове" приличат по-скоро на много охранени и с тежка конструкция стафове. Но хората си ги наричат Американско були и залагат на огромни глави, гръдни кошове, костна система и много кила мускули. Но тъй като не могат да си легализират новата "порода" ги регистрират като Американски питбул териер.
Публикувано: 23 January 2009 - 08:33 PM
Под легализират разбери, че не мога да си регистрират собствена порода с друго по-подходящо от АПБТ име. То е ясно, че това не са АПБТ. На това отгоре си организират собствени изложби и си мерят обиколките на главите на кучетата и килограмите им, и по-това си присъждат купи. ;D Аз си мисля, че хората си им харесват огромните кучета просто ;D А за комерсиалната цел, може и така да е, защото заплождане с качествен мъжки пес струва около 10 000 долара. На който не му харесва цената, да не взима ;D Малко бебе струва от порядъка на 4000 до 15000 долара. Не си играят хората, това е затворено общество.
Публикувано: 25 January 2009 - 07:34 PM
Цитат
a we imam malka pitbullka daite nekvi idei za trenirovka i kvo i e nai dobre da qde 6toto ne iskam da susipvam ku4eto ;) ;) ;) ;)
Пичага, ясно ми е, че "много ги разбираш работите", та чак ме хваща яд, че няма кой даже забележка да ти направи, че не пишеш на кирилица дори, а това е най- малкото. Явно хич не си прелистил форума. Не ми е искаше точно аз да ти правя забележка, защото не ми е работа, пък и не съм авторитет, ама като не искаш да съсипваш кучето, защо го взе? Сега какво му причиняваш като не знаеш как да го храниш и гледаш? Според теб дали преживява най- добрия си период? Не се сърди на мен, че ти правя забележка, а се сърди на по- опитните тук, че грам акъл не ти дават! Нямам лично отношение, просто се чуда как ви стига на такива хора смелост да си вземете ЖИВОТ и да не знаете какво да правите с него?!
Публикувано: 26 January 2009 - 04:44 PM
Цитат
a we imam malka pitbullka daite nekvi idei za trenirovka i kvo i e nai dobre da qde 6toto ne iskam da susipvam ku4eto ;) ;) ;) ;)
И аз имам малка питбулка (или поне така си мисля ;D).... Тренирам я да ходи на въже, но не много успешно... Задното й ляво краче все стъпва на земята :'( ... Давам й да яде всякакви видове растения, като наблягаме на тревата(за по евтино). Имам в къщи и няколко кактуса, но нещо не й харесват... не знам защо... :huh:
Ако не ти харесва моя начин на отглеждане на малка питбулка, винаги можеш да се обърнеш към някой ветеринар :sos:, който да ти каже примерно колко и с какво да я храниш. Може е така между другото докато й бие някоя друга ваксина, за разнообразие да се поинтересуваш... А пък ако не я водиш на ветеринар, можеш да се поровиш из форумите, където блика с информация (къде вярна, къде не) относно храненето на малките кучета. Ще се учудиш, колко много хора са задали този въпрос преди теб. :rolleyes:
Извинете ме за дългите съчинения, ама няма кво да правя и реших да си попиша ;D