Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6141 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2009 - 03:48 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:40 PM, написа:

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 07:33 AM, написа:

В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!

Бъркаш, но вероятно не си спортувал/тренирал такъв спорт :ea_103:
Ако държиш ще ти изровя няколко клипа със спортисти :smile:

Ок, покажи ми спорт със същия праг на риск и наранявания във всеки двубой, като при "истинския пит", който се практива и до днес, по правила и правилата не забраняват и не наказват тези щети или травми :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#6142 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 03:55 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 02:48 PM, написа:

В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!

Ок, покажи ми спорт със същия праг на риск и наранявания във всеки двубой, като при "истинския пит", който се практива и до днес, по правила и правилата не забраняват и не наказват тези щети или травми :ae_085:

Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.
Има доста примери на строшени ребра, крака, ръце, лицево-челюстни травми, дори и смърт и в Кикбокса, и в Муай Тай, и ММА.
Пак да те питам спортувал ли си активно нещо такова?Иначе става преливане от пусто в празно...
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#6143 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:05 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:55 PM, написа:

Има доста примери на строшени ребра, крака, ръце, лицево-челюстни травми, дори и смърт и в Кикбокса, и в Муай Тай, и ММА.
Пак да те питам спортувал ли си активно нещо такова?Иначе става преливане от пусто в празно...

Нито аз, нито кучето ми.
А ти?
Иии тези спортове показателни ли са за развиващо се и "модерно общество" като форма за забавление и развитие на социума и идеята на спорта - "здраво тяло - здрав дух" или тази идея я няма вече?
Между другото и в днешния свят са останали канибали по джунглите, но дали те са показателя и мерителаната единица за човечност?
Иначе благодаря за примерите, искренно се надявам, питмените да открият спорта за себе си измежду тях и да оставят на спокойствие кучетата :ae_085:

п.п. От кога в кик бокса се толерира нараняването? Мисля ти го беше тренирал, та интересно ми е, принципа при практикуване му не е ли да се търси по-добрия боец, без това реално до води до сериозни поражения и травми дори при фуул контакт?
User's Signature

Качена снимка

#6144 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:15 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:55 PM, написа:

Нито аз, нито кучето ми.
А ти?
Иии тези спортове показателни ли са за развиващо се и "модерно общество" като форма за забавление и развитие на социума и идеята на спорта - "здраво тяло - здрав дух" или тази идея я няма вече?
Между другото и в днешния свят са останали канибали по джунглите, но дали те са показателя и мерителаната единица за човечност?
Иначе благодаря за примерите, искренно се надявам, питмените да открият спорта за себе си измежду тях и да оставят на спокойствие кучетата :ae_085:

Да, при това доста дълго време и все още продължавам.
Имам много приятели от всички спортове, някои от тях са изявени треньори и състезатели от световна величина.Няма спорт без сериозни травми, особено пък професионален спорт.
Мога да ти кажа какво дават "бойните спортове" - дисциплина, самоконтрол, здраве и травми.ПарадокС, но факт!
Какво да говорим за човечност, след като не канибалите са примера, а възрастните хора ровещи по кофите, наглите, оядени и глупави политици, простеещите "звезди", мнимата благотворителност...Спорта те държи далеч от дова донякъде.
Аналогията в кинологията да я пиша ли, или можеш да се сетиш сам каква е?
Оставете питмените на мира - никой не може да наложи своята гледна точка, за вас пита може да е всичко в живота, за тях в битката може да е всичко в живота на пита и пак пита да е всичко за тях в живота.
SAPIENTI SAT!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6145 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 04:23 PM

animal: Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.

Да, ама това по време на тренировките ли става, или при самия бой? Замисли се.

#6146 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:26 PM

Показване на мнениетоre4, в Jun 12 2009, 03:23 PM, написа:

animal: Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.

Да, ама това по време на тренировките ли става, или при самия бой? Замисли се.

Да ти кажа става и по време на тренировки и в бой.
За смъртен случай на тренировки в България знам-разкъсване на черен дроб в следствие на хвърляне.Става дума за борба.
За смъртни случаи на тренировка на вън не съм чувал, но е обяснимо защо.
За смъртни случаи на състезания знам за 3 със сигурност.
Опита ми в спорта е повече от твоите години, замисли се ти :smile:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6147 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:39 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 03:05 PM, написа:

п.п. От кога в кик бокса се толерира нараняването? Мисля ти го беше тренирал, та интересно ми е, принципа при практикуване му не е ли да се търси по-добрия боец, без това реално до води до сериозни поражения и травми дори при фуул контакт?

ОФТОПИК :

Откакто е създаден кикбокса.
По-добрия боец как се определя според теб?Нокаута/ипон-а и отказването на противника са единствените сигурни начини за победа.Има ли удари-има травми, понякога повече от сериозни.
P.S.Фулконтакта не е от най-твърдите правилници в кикбокса :ea_103:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6148 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 June 2009 - 04:41 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 01:55 PM, написа:

Страничен човек четейки това, ще остане със впечатлението, че след всяко състезание по какъвто и да е боен спорт на ринга остават по няколко трупа. Травми има навсякъде, където физическите възможности се докарват до предела им, а понякога и малко след него. Уви - понякога има и смъртни случаи. Имало е и винаги ще има, независимо колко и какви предпазни мерки се взимат. Аналогия с борбите с кучета обаче е меко казано пресилено да се прави, най-малкото защото в единия случай (сетете се в кой) смъртните случаи са в порядъци повече. animal не мислиш ли, че насила се опитваш да приравниш несравними неща

#6149 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:53 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 12 2009, 03:41 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 01:55 PM, написа:

Страничен човек четейки това, ще остане със впечатлението, че след всяко състезание по какъвто и да е боен спорт на ринга остават по няколко трупа. Травми има навсякъде, където физическите възможности се докарват до предела им, а понякога и малко след него. Уви - понякога има и смъртни случаи. Имало е и винаги ще има, независимо колко и какви предпазни мерки се взимат. Аналогия с борбите с кучета обаче е меко казано пресилено да се прави, най-малкото защото в единия случай (сетете се в кой) смъртните случаи са в порядъци повече. animal не мислиш ли, че насила се опитваш да приравниш несравними неща

Не, не мисля.Сравнение хора-кучета е неудачно по принцип, но колегата ФЕХ го даде първи.Пък аналогия всеки може да си прави сам, нали?
Освен това мисля, че не сме в DAOBG.COM, че да обсъждаме травмите в БИ, а в DOG.BG и обсъждаме други неща.Ако ще се ловим за примери-давайте, но нищо ползотворно няма да излезе от такава дискусия.
По-нагоре написах нещо за пита, питмена, живота и битката - анализирайте него, не примера ми със спорта!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6150 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:01 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 02:53 PM, написа:

По-нагоре написах нещо за пита, питмена, живота и битката - анализирайте него, не примера ми със спорта!
Прочетох го, но не му обърнах внимание. Причината за това е много проста, поне за мен - питмени има горе-долу толкова, колкото разбирачи от футбол напр.

#6151 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:04 PM

Всъщност защо да не е сравнимо? Не карам кучето си да прави нищо различно от това, което и аз не бих! Съотвено при питмена трябва да е същото...
И идеята ми за аналогия е свързана точно с това, което написа:
"за вас пита може да е всичко в живота, за тях в битката може да е всичко в живота на пита и пак пита да е всичко за тях в живота" щом за тях е всичко в живота, трябва да са готови да дадат същото - това поне е нормалната логика...
Но психики много, то ако всичко беше нормално нямаше да има убийства и прочее и сред хората.
И пак избягахме от една тема, която мисля е интересна за обсъждане - питкондицията и дадения пример за намаляване на 1/3 от нормалното тегло надолу и тежки физически натоварвания...
User's Signature

Качена снимка

#6152 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:05 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 12 2009, 03:01 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 02:53 PM, написа:

Прочетох го, но не му обърнах внимание. Причината за това е много проста, поне за мен - питмени има горе-долу толкова, колкото разбирачи от футбол напр.

Е, аз толкова мога и знам - толкова казвам.
Сега очаквам да науча нещо от останалите.То Форумите са за това - всеки да ти обясни колко си в грешка в собствените си мисли, макар народа да е казал " Не съди за другите по себе си!"
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6153 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:14 PM

п.п. сетих се да питам нещо - Дерти, я кажи последно твоето куче пит ли е или внесен от пилот АСТ?!

Я пробвай пак, защото нещо не разбирам какво питаш? Никъде не съм твърдял, че кучето ми е АСТ, защото аз такова нещо не бих си взел...
Прикачена снимка Прикачена снимка

#6154 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 June 2009 - 05:55 PM

да ви се оплача...моята питка е на 2 месеца и половина и вчера разпори....буквално...не преувеличавам ....брадата на мъжа ми..... :ea_103: ...кофти история.....явно нещо грешим с възпитанието..... :dry: лошото е че имаме един разглезен кокер накойто му се позволява всичко, а сега се опитваме да научим малката на ред и дисциплина...но е трудно защото гледа от кокера как спи на леглото,как си проси храна и т.н......и все пак не очаквах .....все пак е много малка....вие какво мислите...нормално ли е ?
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6155 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 06:27 PM

Извинявайте,че се намесвам в спора,но мисля,че не може да се сравняват двата вида 'спорт'.При единия,човек се бие доброволно,а питовете нямат този избор.

Понеже с Derrty (по-скоро аз) подхванахме един малък спор - пит ли или не е куче от XBP.Не стигнахме до консенсос,но се породи в мен един въпрос,който беше зададен,но не получи отговор.Той е следния - кучета от Greyline или Razors Edge,питбули ли са или не са?
Надявам се хората с опит с тази порода да ми отговорят.(И не ми излизайте с това,че това са ... а...как ги нарече Derrty - American BULLY,защото те са регистрирани като питове в UKС или ADBA и собствениците им твърдят,че са точно такива.Съгласете се с мен,че е малко странно друг човек да твърди,че не са... :dry: )

Поздрави на всички! :smile:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#6156 Потребителят е офлайн   poznai Икона

• :)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ротвайлероподобен, питбулоподобен

Публикувано: 12 June 2009 - 10:52 PM

Че кой ги кара питовете да се бият?
Ако някое куче не иска да се бие, мача се спира.
По повод по-горе примери човек- куче.., тези, които нямат допирни точки и не разбират нагона на един мъж да тренира, да се бие и да се доказва, не могат да разберат и тази потребност на един питбул, който сам иска да се бие.
При самото си пускане, кучето тръгва само, смело и устремено напред, с което малко породи кучета могат да се похвалят. Това е куче боец. Знам и че тези хора, които са скарани със спорта, по същия начин гледат и на практикуващите бойни спортове, мислят ги за празни тикви, но това е от скрита завсист или задръстеност.
Същността на питбула е една.., това че едни я подтискат, а други позволяват на кучето да прави това, което иска, вече е друга работа.
Защо и се дават примери, че при всеки бой с хора, трябва да има счупвания и смъртни случаи, все едно при всеки бой с кучета има? :) В повечето случаи има там, където стопаните не ги бива, но вие поставяте всичко под общ знаменател, заради някви изкривени представи и възгледи, базирани на нещо, което не разбирате и не изпитвате.

#6157 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:17 PM

Показване на мнениетоpoznai, в Jun 12 2009, 09:52 PM, написа:

Че кой ги кара питовете да се бият?
Ако някое куче не иска да се бие, мача се спира.
По повод по-горе примери човек- куче.., тези, които нямат допирни точки и не разбират нагона на един мъж да тренира, да се бие и да се доказва, не могат да разберат и тази потребност на един питбул, който сам иска да се бие.
При самото си пускане, кучето тръгва само, смело и устремено напред, с което малко породи кучета могат да се похвалят. Това е куче боец. Знам и че тези хора, които са скарани със спорта, по същия начин гледат и на практикуващите бойни спортове, мислят ги за празни тикви, но това е от скрита завсист или задръстеност.
Същността на питбула е една.., това че едни я подтискат, а други позволяват на кучето да прави това, което иска, вече е друга работа.
Защо и се дават примери, че при всеки бой с хора, трябва да има счупвания и смъртни случаи, все едно при всеки бой с кучета има? :) В повечето случаи има там, където стопаните не ги бива, но вие поставяте всичко под общ знаменател, заради някви изкривени представи и възгледи, базирани на нещо, което не разбирате и не изпитвате.

:ae_085: Евалата за приказките човеко, мнооого си прав за всичко! :ae_085:

В пит спорта никога и нищо не е ставало на сила, не може и да стане! Често от спортни и доказани родители
се раждат приплоди, които НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ВЛЯЗАТ В КОНТАКТ СЪС СЕБЕПОДОНИ и то НИКОГА. За такива кучета, няма
вариант да си сбият и със болонка, питмените ги наричат ХЛАДНИ и никога не ги насилват за да се бият, когато не искат!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#6158 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 07:26 AM

Да бе, да. Всичко става насила....Ако кучето не иска да тръгне оставят другото да си изчисти зъбите с него, щото нали хората трябва да си задоволят жаждата за кръв. Разбира се, преди това се даржат на синджира, на жегата, без храна, само угризки от време на време, вода - пак по малко, а може и без нея нали тряба да свалят 1/3 от нормалното си тегло, щото така се постига пит кондикцията (да се чуди човек как при такова третиране някои кучета преминават границата от 1, 2, 3 часа) и междувременно им се пускат улични кучета с извадени зъби, котки, с извадени нокти и таралежи без бодли...

#6159 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 11:48 PM

Показване на мнениетоDerrty, в Jun 13 2009, 06:26 AM, написа:

Да бе, да. Всичко става насила....Ако кучето не иска да тръгне оставят другото да си изчисти зъбите с него, щото нали хората трябва да си задоволят жаждата за кръв. Разбира се, преди това се даржат на синджира, на жегата, без храна, само угризки от време на време, вода - пак по малко, а може и без нея нали тряба да свалят 1/3 от нормалното си тегло, щото така се постига пит кондикцията (да се чуди човек как при такова третиране някои кучета преминават границата от 1, 2, 3 часа) и междувременно им се пускат улични кучета с извадени зъби, котки, с извадени нокти и таралежи без бодли...

:ab_041: :af_089: :ab_041: :af_089: :ab_041: :af_089: :ab_041:
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#6160 Потребителят е офлайн   pittayson Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 08:25 PM

Прикачена снимка
TAYSON