Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6181 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 June 2009 - 03:50 PM

Показване на мнениетоroughdog, в Jun 17 2009, 01:43 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 17 2009, 10:02 AM, написа:

Показване на мнениетоroughdog, в Jun 16 2009, 05:05 PM, написа:

Така че не си правете труда да четете ако искате, само знайте- незнанието на ЗАКОНА, не уневинява ;)

Ха на бас, че знам законите доста по-добре от теб :ab_041: И не само законите, ами правилниците за прилагане и кодексите, че и конституцията :tb_195: Благодаря за поученията и насоките, но случайно да знаеш дали ТИ самия си натоварен с прилагането на закона или с контрола по прилагането му?!!??
А не знаеш ли, че в България действа презумпция за невинност, тоест всеки е невинен до категоричното доказване на противното.Обаче във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция :af_089:
Айде със здраве, гледайте си кефа и не се кахърете това кой за какво е отговорен...Аз най-обичам да бягам от отговорности :smile:

Ха на бас, че не е баш така, знам че действа презумпцията за невинност до доказване на противното, но ти, ако не знаеш за административни нарушения си длъжен да докажеш, че си невинен, т.е. ако не успееш да докажеш невинноста си, обираш пешкира! А административната санкция е далеч по- лека от наказателната, така че да се надяваме не стигаш далеч в нарушаването на Закона. Не съм сигурен кой от 2- ма ни го знае по- добре и не се наемам да коментира, но както каза: "във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция", така че и ти като не си сигурен в думите си, не бързай да съдиш. Колкото и добре да знаеш закона, ако го нарушаваш пак ще си обереш последиците. Може да не съм нает с контрола и точно за това съм равен с теб и всички други- задължени да се подчиняваме на контрола. А и някой ден може и да се наема с прилагането на закона и тогава думите ти няма да имат сила, така че пак бързаш да обвинявяш. Тогава какво стана с думите ти, че всеки е невинен до доказване на противното, като ти самият даже тълкуваш без да знаеш всички факти? Може и да е така, но никой виновен няма да му се размине, за дето не знае, че това, което върши се наказва!

Хахаха, аз нали ти казах...най-обичам да бягам от отговорност :db_046:
Айде потрай, че такива волнонаемни приложители на закона с лопата да ги ринеш, догмен :ab_041:

"Деянието, което е обявено за административно нарушение, е виновно когато е извърше умишлено или непредпазливо"
Чл.7 от ЗАНН
Ако не знаеш колко е разтегливо това понятие, да седнем в някой друг форум да спорим, а?
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#6182 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 04:05 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 17 2009, 02:50 PM, написа:

Така че не си правете труда да четете ако искате, само знайте- незнанието на ЗАКОНА, не уневинява ;)

Ха на бас, че знам законите доста по-добре от теб :ab_041: И не само законите, ами правилниците за прилагане и кодексите, че и конституцията :tb_195: Благодаря за поученията и насоките, но случайно да знаеш дали ТИ самия си натоварен с прилагането на закона или с контрола по прилагането му?!!??
А не знаеш ли, че в България действа презумпция за невинност, тоест всеки е невинен до категоричното доказване на противното.Обаче във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция :af_089:
Айде със здраве, гледайте си кефа и не се кахърете това кой за какво е отговорен...Аз най-обичам да бягам от отговорности :smile:

Ха на бас, че не е баш така, знам че действа презумпцията за невинност до доказване на противното, но ти, ако не знаеш за административни нарушения си длъжен да докажеш, че си невинен, т.е. ако не успееш да докажеш невинноста си, обираш пешкира! А административната санкция е далеч по- лека от наказателната, така че да се надяваме не стигаш далеч в нарушаването на Закона. Не съм сигурен кой от 2- ма ни го знае по- добре и не се наемам да коментира, но както каза: "във форумите действа обратното - презумпция за виновност, всеки ти е виновен като не е на твоето мнение или като отстоява своята позиция", така че и ти като не си сигурен в думите си, не бързай да съдиш. Колкото и добре да знаеш закона, ако го нарушаваш пак ще си обереш последиците. Може да не съм нает с контрола и точно за това съм равен с теб и всички други- задължени да се подчиняваме на контрола. А и някой ден може и да се наема с прилагането на закона и тогава думите ти няма да имат сила, така че пак бързаш да обвинявяш. Тогава какво стана с думите ти, че всеки е невинен до доказване на противното, като ти самият даже тълкуваш без да знаеш всички факти? Може и да е така, но никой виновен няма да му се размине, за дето не знае, че това, което върши се наказва!

Айде потрай, че такива волнонаемни приложители на закона с лопата да ги ринеш, догмен :ab_041:

"Деянието, което е обявено за административно нарушение, е виновно когато е извърше умишлено или непредпазливо"
Чл.7 от ЗАНН
Ако не знаеш колко е разтегливо това понятие, да седнем в някой друг форум да спорим, а?

Питмените по погрешка ли си пускат кучетата в бой? Или по непредпазливост, или по крайна необходимост или неизбежна отбрана, или може би случайно стечение на обстоятелствата? Защитаваш ли битките с кучета? Ако да, защитаваш неспазването на закона! Не ми се сяда никъде, в момента съм си седнал над нещо по- важно, което ще ми помогне един ден да накарам хора, които не ценят закона, да започнат да го правят! И моля те не се смей на думите ми, защото утре някой ще почне да се смее, че е извършил убийство! А това май не е добре според закона... Такива пък "дребни кокошкари" с фандрома да ги ринеш

#6183 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 04:16 PM

Показване на мнениетоroughdog, в Jun 17 2009, 02:05 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 17 2009, 02:50 PM, написа:

Чл.7 от ЗАНН

Питмените по погрешка ли си пускат кучетата в бой? Или по непредпазливост, или по крайна необходимост или неизбежна отбрана, или може би случайно стечение на обстоятелствата? Защитаваш ли битките с кучета? Ако да, защитаваш неспазването на закона! Не ми се сяда никъде, в момента съм си седнал над нещо по- важно, което ще ми помогне един ден да накарам хора, които не ценят закона, да започнат да го правят! И моля те не се смей на думите ми, защото утре някой ще почне да се смее, че е извършил убийство! А това май не е добре според закона... Такива пък "дребни кокошкари" с фандрома да ги ринеш

Защитавам слабите, онеправданите и гладните."Робин Худ" Х "Тимур и неговата команда".
Айде успех в четенето и раздаването на накзания впоследствие :af_089:
Дотогава спокойствие и силна храна.
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#6184 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 02:35 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#6185 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 05:02 PM

Показване на мнениетоgeoreto, в Jun 20 2009, 12:35 PM, написа:

Качена снимка

Колко много прилича на покойния ми Джъмбо :dh_188: Може ли повече информация за това куче?

#6186 Потребителят е офлайн   gravel-pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 06:27 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 20 2009, 04:02 PM, написа:

Качена снимка

Колко много прилича на покойния ми Джъмбо :dh_188: Може ли повече информация за това куче?

Приятелю това куче не е все извесния Джамбо .Има само едно куче дето бяло-червено и е с нагръдник то е Джамбо

#6187 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 07:21 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 20 2009, 06:02 PM, написа:

Качена снимка

Gambler's GR CH Virgil ROM, най-младото куче достигнало титлата ROM

Явно не всички ги тренират с котки, нали :mc_004:

#6188 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 08:08 PM

Показване на мнениетоgravel-pit, в Jun 20 2009, 07:27 PM, написа:

Показване на мнениетоproffit, в Jun 20 2009, 04:02 PM, написа:

Качена снимка

Приятелю това куче не е все извесния Джамбо .Има само едно куче дето бяло-червено и е с нагръдник то е Джамбо

Това не е Джъмбо а е негов син

Качена снимка

http://pedigree.pitb.......ree&id=6324

#6189 Потребителят е офлайн   gravel-pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 08:13 PM

Може защото много си пеилича с това

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#6190 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 08:30 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#6191 Потребителят е офлайн   copacabana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 08:23 PM

браво georeto имаш богата колекция от снимки :af_089: ето и една от мен ще познаеш ли кучето на снимката :smile:

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#6192 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 10:23 PM

Немога да се сетя :r_181:

#6193 Потребителят е офлайн   copacabana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 10:27 PM

FRISKO ROM

#6194 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 June 2009 - 11:39 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
На 2 месеца и половина сме. :ab_041: Какво ще кажете? Кучето се казва Ева.

#6195 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 12:03 PM

Относно FRISCO ROM :ab_041:

http://www.apbt.onli...registered_name

#6196 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2009 - 05:54 PM

Ева е едно от най-красивите кученца които съм виждала....прекрасна е ..... :wub:
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6197 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 June 2009 - 09:46 PM

Да попитам ( въпреки и заради повсеместия напоследък ентусиазъм ) Aдминистрацията на dog.bg :
ДОКОГА ще четем в тази тема за ROM - ове (Register Of Merit) и Гранд шампиони ГЕЙМ ?Както и откровени изповеди за "бягане" от Закона..Това съвместимо ли е с правилата на сайта ,моля ?

Цитат(animal @ Jun 17 2009, 10:02 AM) *

Хахаха, аз нали ти казах...най-обичам да бягам от отговорност db_046.gif
Айде потрай, че такива волнонаемни приложители на закона с лопата да ги ринеш, догмен ab_041.gif

Чл.7 от ЗАНН
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6198 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2009 - 10:23 PM

Качена снимка

GR.CH Tudor's BLACK JACK (16XW) един от най-добрите питбули бил е отворен за всяка категория дори е пускан с вълци

#6199 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 June 2009 - 10:31 PM

Да попитам ( въпреки и заради повсеместия напоследък ентусиазъм ) Aдминистрацията на dog.bg :
Докога ще четем в тази тема за ROM - ове (Register Of Merit) и Гранд шампиони ГЕЙМ ?Както и откровени изповеди за "бягане" от Закона..Това съвместимо ли е с правилата на сайта ,моля ?

Какво ли значи в горния пост 16 х W ?Хайде да видим какво е това "W""?

Това съвместимо ли е с правилата на сайта ,моля ?

Това съвместимо ли е с правилата на сайта ,моля ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6200 Потребителят е офлайн   georeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2009 - 10:42 PM

W означава че кучето е имало 16 победи

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 308