Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6142 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2009 - 03:55 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 02:48 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:40 PM, написа:

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 07:33 AM, написа:

В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!

Бъркаш, но вероятно не си спортувал/тренирал такъв спорт :ea_103:
Ако държиш ще ти изровя няколко клипа със спортисти :smile:

Ок, покажи ми спорт със същия праг на риск и наранявания във всеки двубой, като при "истинския пит", който се практива и до днес, по правила и правилата не забраняват и не наказват тези щети или травми :ae_085:

Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.
Има доста примери на строшени ребра, крака, ръце, лицево-челюстни травми, дори и смърт и в Кикбокса, и в Муай Тай, и ММА.
Пак да те питам спортувал ли си активно нещо такова?Иначе става преливане от пусто в празно...
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#6143 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:05 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:55 PM, написа:

В никой човешки спорт не рискуваме да бъдем умъртвени, разпрани и прочее в степента, в която вие рискувате същото за "истинските си питове"!

Ок, покажи ми спорт със същия праг на риск и наранявания във всеки двубой, като при "истинския пит", който се практива и до днес, по правила и правилата не забраняват и не наказват тези щети или травми :ae_085:

Има доста примери на строшени ребра, крака, ръце, лицево-челюстни травми, дори и смърт и в Кикбокса, и в Муай Тай, и ММА.
Пак да те питам спортувал ли си активно нещо такова?Иначе става преливане от пусто в празно...

Нито аз, нито кучето ми.
А ти?
Иии тези спортове показателни ли са за развиващо се и "модерно общество" като форма за забавление и развитие на социума и идеята на спорта - "здраво тяло - здрав дух" или тази идея я няма вече?
Между другото и в днешния свят са останали канибали по джунглите, но дали те са показателя и мерителаната единица за човечност?
Иначе благодаря за примерите, искренно се надявам, питмените да открият спорта за себе си измежду тях и да оставят на спокойствие кучетата :ae_085:

п.п. От кога в кик бокса се толерира нараняването? Мисля ти го беше тренирал, та интересно ми е, принципа при практикуване му не е ли да се търси по-добрия боец, без това реално до води до сериозни поражения и травми дори при фуул контакт?
User's Signature

Качена снимка

#6144 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:15 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 03:05 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 04:55 PM, написа:

Нито аз, нито кучето ми.
А ти?
Иии тези спортове показателни ли са за развиващо се и "модерно общество" като форма за забавление и развитие на социума и идеята на спорта - "здраво тяло - здрав дух" или тази идея я няма вече?
Между другото и в днешния свят са останали канибали по джунглите, но дали те са показателя и мерителаната единица за човечност?
Иначе благодаря за примерите, искренно се надявам, питмените да открият спорта за себе си измежду тях и да оставят на спокойствие кучетата :ae_085:

Да, при това доста дълго време и все още продължавам.
Имам много приятели от всички спортове, някои от тях са изявени треньори и състезатели от световна величина.Няма спорт без сериозни травми, особено пък професионален спорт.
Мога да ти кажа какво дават "бойните спортове" - дисциплина, самоконтрол, здраве и травми.ПарадокС, но факт!
Какво да говорим за човечност, след като не канибалите са примера, а възрастните хора ровещи по кофите, наглите, оядени и глупави политици, простеещите "звезди", мнимата благотворителност...Спорта те държи далеч от дова донякъде.
Аналогията в кинологията да я пиша ли, или можеш да се сетиш сам каква е?
Оставете питмените на мира - никой не може да наложи своята гледна точка, за вас пита може да е всичко в живота, за тях в битката може да е всичко в живота на пита и пак пита да е всичко за тях в живота.
SAPIENTI SAT!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6145 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 12 June 2009 - 04:23 PM

animal: Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.

Да, ама това по време на тренировките ли става, или при самия бой? Замисли се.

#6146 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:26 PM

Показване на мнениетоre4, в Jun 12 2009, 03:23 PM, написа:

animal: Напиши VALE TUDO в youtube или в dailymotin.В Бразилия това е ежедневие.

Да, ама това по време на тренировките ли става, или при самия бой? Замисли се.

Да ти кажа става и по време на тренировки и в бой.
За смъртен случай на тренировки в България знам-разкъсване на черен дроб в следствие на хвърляне.Става дума за борба.
За смъртни случаи на тренировка на вън не съм чувал, но е обяснимо защо.
За смъртни случаи на състезания знам за 3 със сигурност.
Опита ми в спорта е повече от твоите години, замисли се ти :smile:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6147 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:39 PM

Показване на мнениетофех, в Jun 12 2009, 03:05 PM, написа:

п.п. От кога в кик бокса се толерира нараняването? Мисля ти го беше тренирал, та интересно ми е, принципа при практикуване му не е ли да се търси по-добрия боец, без това реално до води до сериозни поражения и травми дори при фуул контакт?

ОФТОПИК :

Откакто е създаден кикбокса.
По-добрия боец как се определя според теб?Нокаута/ипон-а и отказването на противника са единствените сигурни начини за победа.Има ли удари-има травми, понякога повече от сериозни.
P.S.Фулконтакта не е от най-твърдите правилници в кикбокса :ea_103:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6148 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 June 2009 - 04:41 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 01:55 PM, написа:

Страничен човек четейки това, ще остане със впечатлението, че след всяко състезание по какъвто и да е боен спорт на ринга остават по няколко трупа. Травми има навсякъде, където физическите възможности се докарват до предела им, а понякога и малко след него. Уви - понякога има и смъртни случаи. Имало е и винаги ще има, независимо колко и какви предпазни мерки се взимат. Аналогия с борбите с кучета обаче е меко казано пресилено да се прави, най-малкото защото в единия случай (сетете се в кой) смъртните случаи са в порядъци повече. animal не мислиш ли, че насила се опитваш да приравниш несравними неща

#6149 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 04:53 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 12 2009, 03:41 PM, написа:

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 01:55 PM, написа:

Страничен човек четейки това, ще остане със впечатлението, че след всяко състезание по какъвто и да е боен спорт на ринга остават по няколко трупа. Травми има навсякъде, където физическите възможности се докарват до предела им, а понякога и малко след него. Уви - понякога има и смъртни случаи. Имало е и винаги ще има, независимо колко и какви предпазни мерки се взимат. Аналогия с борбите с кучета обаче е меко казано пресилено да се прави, най-малкото защото в единия случай (сетете се в кой) смъртните случаи са в порядъци повече. animal не мислиш ли, че насила се опитваш да приравниш несравними неща

Не, не мисля.Сравнение хора-кучета е неудачно по принцип, но колегата ФЕХ го даде първи.Пък аналогия всеки може да си прави сам, нали?
Освен това мисля, че не сме в DAOBG.COM, че да обсъждаме травмите в БИ, а в DOG.BG и обсъждаме други неща.Ако ще се ловим за примери-давайте, но нищо ползотворно няма да излезе от такава дискусия.
По-нагоре написах нещо за пита, питмена, живота и битката - анализирайте него, не примера ми със спорта!
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6150 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:01 PM

Показване на мнениетоanimal, в Jun 12 2009, 02:53 PM, написа:

По-нагоре написах нещо за пита, питмена, живота и битката - анализирайте него, не примера ми със спорта!
Прочетох го, но не му обърнах внимание. Причината за това е много проста, поне за мен - питмени има горе-долу толкова, колкото разбирачи от футбол напр.

#6151 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:04 PM

Всъщност защо да не е сравнимо? Не карам кучето си да прави нищо различно от това, което и аз не бих! Съотвено при питмена трябва да е същото...
И идеята ми за аналогия е свързана точно с това, което написа:
"за вас пита може да е всичко в живота, за тях в битката може да е всичко в живота на пита и пак пита да е всичко за тях в живота" щом за тях е всичко в живота, трябва да са готови да дадат същото - това поне е нормалната логика...
Но психики много, то ако всичко беше нормално нямаше да има убийства и прочее и сред хората.
И пак избягахме от една тема, която мисля е интересна за обсъждане - питкондицията и дадения пример за намаляване на 1/3 от нормалното тегло надолу и тежки физически натоварвания...
User's Signature

Качена снимка

#6152 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:05 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 12 2009, 03:01 PM, написа:

Прочетох го, но не му обърнах внимание. Причината за това е много проста, поне за мен - питмени има горе-долу толкова, колкото разбирачи от футбол напр.

Е, аз толкова мога и знам - толкова казвам.
Сега очаквам да науча нещо от останалите.То Форумите са за това - всеки да ти обясни колко си в грешка в собствените си мисли, макар народа да е казал " Не съди за другите по себе си!"
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#6153 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 05:14 PM

п.п. сетих се да питам нещо - Дерти, я кажи последно твоето куче пит ли е или внесен от пилот АСТ?!

Я пробвай пак, защото нещо не разбирам какво питаш? Никъде не съм твърдял, че кучето ми е АСТ, защото аз такова нещо не бих си взел...
Прикачена снимка Прикачена снимка

#6154 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 June 2009 - 05:55 PM

да ви се оплача...моята питка е на 2 месеца и половина и вчера разпори....буквално...не преувеличавам ....брадата на мъжа ми..... :ea_103: ...кофти история.....явно нещо грешим с възпитанието..... :dry: лошото е че имаме един разглезен кокер накойто му се позволява всичко, а сега се опитваме да научим малката на ред и дисциплина...но е трудно защото гледа от кокера как спи на леглото,как си проси храна и т.н......и все пак не очаквах .....все пак е много малка....вие какво мислите...нормално ли е ?
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6155 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 06:27 PM

Извинявайте,че се намесвам в спора,но мисля,че не може да се сравняват двата вида 'спорт'.При единия,човек се бие доброволно,а питовете нямат този избор.

Понеже с Derrty (по-скоро аз) подхванахме един малък спор - пит ли или не е куче от XBP.Не стигнахме до консенсос,но се породи в мен един въпрос,който беше зададен,но не получи отговор.Той е следния - кучета от Greyline или Razors Edge,питбули ли са или не са?
Надявам се хората с опит с тази порода да ми отговорят.(И не ми излизайте с това,че това са ... а...как ги нарече Derrty - American BULLY,защото те са регистрирани като питове в UKС или ADBA и собствениците им твърдят,че са точно такива.Съгласете се с мен,че е малко странно друг човек да твърди,че не са... :dry: )

Поздрави на всички! :smile:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#6156 Потребителят е офлайн   poznai Икона

• :)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ротвайлероподобен, питбулоподобен

Публикувано: 12 June 2009 - 10:52 PM

Че кой ги кара питовете да се бият?
Ако някое куче не иска да се бие, мача се спира.
По повод по-горе примери човек- куче.., тези, които нямат допирни точки и не разбират нагона на един мъж да тренира, да се бие и да се доказва, не могат да разберат и тази потребност на един питбул, който сам иска да се бие.
При самото си пускане, кучето тръгва само, смело и устремено напред, с което малко породи кучета могат да се похвалят. Това е куче боец. Знам и че тези хора, които са скарани със спорта, по същия начин гледат и на практикуващите бойни спортове, мислят ги за празни тикви, но това е от скрита завсист или задръстеност.
Същността на питбула е една.., това че едни я подтискат, а други позволяват на кучето да прави това, което иска, вече е друга работа.
Защо и се дават примери, че при всеки бой с хора, трябва да има счупвания и смъртни случаи, все едно при всеки бой с кучета има? :) В повечето случаи има там, където стопаните не ги бива, но вие поставяте всичко под общ знаменател, заради някви изкривени представи и възгледи, базирани на нещо, което не разбирате и не изпитвате.

#6157 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 11:17 PM

Показване на мнениетоpoznai, в Jun 12 2009, 09:52 PM, написа:

Че кой ги кара питовете да се бият?
Ако някое куче не иска да се бие, мача се спира.
По повод по-горе примери човек- куче.., тези, които нямат допирни точки и не разбират нагона на един мъж да тренира, да се бие и да се доказва, не могат да разберат и тази потребност на един питбул, който сам иска да се бие.
При самото си пускане, кучето тръгва само, смело и устремено напред, с което малко породи кучета могат да се похвалят. Това е куче боец. Знам и че тези хора, които са скарани със спорта, по същия начин гледат и на практикуващите бойни спортове, мислят ги за празни тикви, но това е от скрита завсист или задръстеност.
Същността на питбула е една.., това че едни я подтискат, а други позволяват на кучето да прави това, което иска, вече е друга работа.
Защо и се дават примери, че при всеки бой с хора, трябва да има счупвания и смъртни случаи, все едно при всеки бой с кучета има? :) В повечето случаи има там, където стопаните не ги бива, но вие поставяте всичко под общ знаменател, заради някви изкривени представи и възгледи, базирани на нещо, което не разбирате и не изпитвате.

:ae_085: Евалата за приказките човеко, мнооого си прав за всичко! :ae_085:

В пит спорта никога и нищо не е ставало на сила, не може и да стане! Често от спортни и доказани родители
се раждат приплоди, които НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ВЛЯЗАТ В КОНТАКТ СЪС СЕБЕПОДОНИ и то НИКОГА. За такива кучета, няма
вариант да си сбият и със болонка, питмените ги наричат ХЛАДНИ и никога не ги насилват за да се бият, когато не искат!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#6158 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 07:26 AM

Да бе, да. Всичко става насила....Ако кучето не иска да тръгне оставят другото да си изчисти зъбите с него, щото нали хората трябва да си задоволят жаждата за кръв. Разбира се, преди това се даржат на синджира, на жегата, без храна, само угризки от време на време, вода - пак по малко, а може и без нея нали тряба да свалят 1/3 от нормалното си тегло, щото така се постига пит кондикцията (да се чуди човек как при такова третиране някои кучета преминават границата от 1, 2, 3 часа) и междувременно им се пускат улични кучета с извадени зъби, котки, с извадени нокти и таралежи без бодли...

#6159 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 11:48 PM

Показване на мнениетоDerrty, в Jun 13 2009, 06:26 AM, написа:

Да бе, да. Всичко става насила....Ако кучето не иска да тръгне оставят другото да си изчисти зъбите с него, щото нали хората трябва да си задоволят жаждата за кръв. Разбира се, преди това се даржат на синджира, на жегата, без храна, само угризки от време на време, вода - пак по малко, а може и без нея нали тряба да свалят 1/3 от нормалното си тегло, щото така се постига пит кондикцията (да се чуди човек как при такова третиране някои кучета преминават границата от 1, 2, 3 часа) и междувременно им се пускат улични кучета с извадени зъби, котки, с извадени нокти и таралежи без бодли...

:ab_041: :af_089: :ab_041: :af_089: :ab_041: :af_089: :ab_041:
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#6160 Потребителят е офлайн   pittayson Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2009 - 08:25 PM

Прикачена снимка
TAYSON
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#6161 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2009 - 01:55 PM

Показване на мнениетоproffit, в Jun 12 2009, 03:01 PM, написа:

Вероятно, щом си си сложил такъв ник, си треньора на националния отбор... :smile:

Показване на мнениетоLilTed, в Jun 12 2009, 04:27 PM, написа:

Извинявайте,че се намесвам в спора,но мисля,че не може да се сравняват двата вида 'спорт'.При единия,човек се бие доброволно,а питовете нямат този избор.

Извинявай, че отново се изказваш неподготвена, но да не забравяме, че пита не е еволюирал сам така, ами има някъде към 600-700 години ЦЕЛЕНАСОЧЕНА СЕЛЕКЦИЯ!В кучешки поколения това е около 20 000.
Само за сравнения : За програмата на Хитлер "Чиста Раса", се е очаквало да даде резултат след около 600 години или 1800 човешки поколения.
Та пита е станал пит благодарение на човека, не на нещо друго.Желанието му за бой също, факт.
Като се сетя съм виждал хора да ходят на състезание без да са искали точно това, ама питове да влизат в ригна насила не съм :ea_103:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • Последна »