Американски питбул териер
Публикувано: 10 October 2009 - 12:34 PM
Не разбрах защо тия мелези тип хълк били много добри работни кучета според lilted .
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .
Тази добавка ми стана интересна и ако някой има повече инфо за нея нека сподели . Ще съм много благодарен .
pepomitov - за критерия "добре дресирано" куче нема да нацелиш много добре питбула . Добре дресиран питбул могат да направят малко хора в бг и с поне няколко приятели с кучета които да ти съдействат за обучението . Според мен смени породата . Едно дого ще ти свърши по-добра работа .
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .
Тази добавка ми стана интересна и ако някой има повече инфо за нея нека сподели . Ще съм много благодарен .
pepomitov - за критерия "добре дресирано" куче нема да нацелиш много добре питбула . Добре дресиран питбул могат да направят малко хора в бг и с поне няколко приятели с кучета които да ти съдействат за обучението . Според мен смени породата . Едно дого ще ти свърши по-добра работа .
Публикувано: 10 October 2009 - 02:37 PM
Цитат(Mataka @ Oct 10 2009, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Пича си е харесал такова куче нека си вземе такова стига сте го разобеждавали накрая някои ще му каже не ти трябва куче "вземи ми си морско свинче и го назобаи с анаболи знаеш ли кво е яко"

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 12 October 2009 - 07:15 AM
Цитат(Nomad @ Oct 10 2009, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не разбрах защо тия мелези тип хълк били много добри работни кучета според lilted .
ЗАщо за мен са толкова добри работни кучета ли? Ми просто разгледах някои неща с були на работа,''поговорих'' с г-н Лор относно тази тема,позаинтересувах се и се оказа,че този Хълк е толкоа добро работно куче,колкото и всяко друго.

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 20 October 2009 - 02:59 PM
Тоя тайсън много голем бе :) . Да не го храните с телета :)
Публикувано: 21 October 2009 - 07:14 PM
Цитат(zahoo @ Oct 21 2009, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тоя Тайсън е много по-близко до Американско Bully, отколкото до Пит !
Щом казваш

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 21 October 2009 - 08:24 PM
Цитат(zahoo @ Oct 21 2009, 06:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Просто е по едричък,но на мен такива пит були ми харесват

Публикувано: 23 October 2009 - 12:40 PM
Цитат(pittayson @ Oct 21 2009, 09:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(zahoo @ Oct 21 2009, 06:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Просто е по едричък,но на мен такива пит були ми харесват

Голям е сладур

Публикувано: 25 October 2009 - 09:28 AM
Цитат(LilTed @ Oct 21 2009, 07:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(zahoo @ Oct 21 2009, 05:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Щом казваш

глупости .
Най-много да е машано със стаф . Може просто да е по-едър пит .